Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני חולה הגה ,וכן אוהב לנהוב אך זה לא מספיק לי,רוצה להתמקצע יותר .

אני אף פעם לא שיפרתי רכב, ולא נסעתי על רכב ספורט, אין מה להחזיק במדינה שלנו אם אין מסלול מסודר.

עכשיו חושב להתחיל להיכנס לתחום , מאיפה להתחיל ?

קורס נהיגה מתקדמת ?

החזקת רכב ספורטיבי ?

יש לכם המלצות לוידאו בתחום ?

מה אתם ממליצים רוצה להיכנס לזה אך לא יודע מאיפה לתקוף את זה .

בברכה

נתי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שמעת את ביבי? כולם בחו"ל בחופש

בכל מקרה האפשרויות רבות ומגוונות. אתה צריך להיות יותר ספציפי ואולי גם לבצע חיפוש.

יכול היות שכרגע הכי משתלם זה לשלם 300+ לפרומולה ישראל ולהנות שם באבחונים. מי יודע אולי תיסע לקורס בצרפת

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מאיפה להתחיל? כמו כולם.

קנה מכונית ספורטיבית, בצע קורסי נהיגה ותתאמן הרבה. נסה להצטרף למועדון כלשהו שמבצע פעילויות של ספורט מוטורי ותתקדם משם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני הייתי הופך את הסדר שרוני הציע: קודם קורס, אח"כ מכונית.

לא התייחסתי לסדר מסוים. מה גם שאני לא חושב שזה משנה, אפשר לעשות את הדברים במקביל. בכל מקרה ככה רובנו התחלנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה יכול לצפות בסרטונים ברשת שמסבירים על נהיגה ספורטיבית. חפש בגוגל כל מיני מילות מפתח בנושא. אבל כמו שאמרתי, מילים לחוד ומעשים לחוד. אין תחליף לאימונים, ובשביל להתאמן אתה צריך לדעת מה עושים קודם - ובשביל זה צריך להוציא כסף ולעשות קורסים. במקביל, קנה אוטו ספורטיבי, כי אם תכנס לזה ברצינות, הרכב המשפחתי יבאס אותך מהר מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חושב על MX5 רק התקציב כרגע לא הכי מתאים לזה , אני אוכל לרכוש אחת משנת 98 , אבל לא יכול לראות את הרכב בשנים האלו (לא ממש מחמיא לרכב הפנסים העולים הללו)

שנת 2003 ומעלה מתאים בול רק שהתקציב כרגע לא מאפשר .

אין לכם איזה תוכנית או חומר לימודי ?

נתי

פורסם

אתה ממש לא חייב להתחיל עם מיאטה. אפשר ורצוי ללכת על האצ'בק הנעה קדמית - 206XS או GTI, איביזה קופרה, קליאו ספורט (הכי טובה) ועוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני כנראה ילך על המיאטה.

יש לכם חומר וידאו לפצייה בתחום ?

חיפשתי קצת TOP GEAR עם תרגום (אין חיה כזו)

חיפשתי לטורנט והורדה ישירה.נדה לא מצאתי כלום.

יש סרטונים ביוטיוב אבל קצרים ולא משכילים.

אשמח לכיוון.

• תוכן חדש...