Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטחתי לעדכן-אז קודם כל המצבר אכן היתה איתו בעיה- החלפתי באחריות. נראה בסדר.

הייתי במוסך אחר ממוסך סוזוקי בחיפה והתברר שאין נזילת דלק למטה אלא סדק קל בצינור. המוסכניק אמר לי שאם היתה לי נזילת

דלק לא היו משחררים אותי מהמוסך בלי להחתים אותי על אחריות- מה שמסתבר שניסו לעשות עלי כמה גרושים...בינתיים השארתי את זה ככה.

מבחינת נזילות שמן, המוסכניק לא התרשם במיוחד-אמר שזה לא נורא ולא מזיק מי יודע מה לרכב.

בעיה נוספת ששמתי לב לאחרונה- לרכב יותר קשה לסחוב, הוא בקושי מגיע למהירות של 60-80 וגם אם אני מכבה את המזגן, פעם זה היה עוזר לסחיבה, היום כבר לא- מה זה נראה לכם?

פורסם

היי סיון,

שמח שבעיית המצבר נפתרה ועוד יותר שאין נזילת דלק (מסוכן ביותר) לגבי הסחיבה של הרכב יכול מאוד להיות קשור לבעיות דלק/ניצוץ מתי לאחרונה עשית טיפול שכלל החלפת מצתים?

פורסם

אה אז אם ככה הפלגים בסדר גמור, דרך אגב מתי את מרגישה את הקושי בסחיבה? בהאצה בתחילת נסיעה? או כמו שאמרת רק במהירויות גבוהות?

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה בגיר האוטומט (ההילוכים) מפני שבד"כ כשיש בו בעיה אז מה שקורה זה או שהוא נתקע על הילוך מסויים למשל D ולא זז או שאחד ההילוכים לא עובד או שהבעיה הכי נפוצה זה שהוא "מחליק" פירוש הדבר שבין העברת ההילוכים פשוט ההעברה מתאחרת מרגישים את זה ככשומעים את המנוע מתאמץ, "צועק" ואז ההילוך עובד ומרגישים מין מכה או נקישה.

לגבי הבעיה שלך אני חושב שזה יותר עניין של דלק, ידוע לך אם הוחלף פילטר דלק? (אם הוחלף לפני פחות מ 30,000 ק"מ זה בסדר) אם לא זה בתור התחלה צריך לבצע ניקוי בית מצערת ולעבור דבר דבר עד שמוצאים את מקור הבעיה.

השאלה היא אם את רוצה להיכנס לזה? אם כן אז אין בעיה אני ישתדל לעזור ולהדריך אותך כמה שיותר.

פורסם

הפילטר דלק הוחלף בדצמבר 2008, אבל הרכב מאז עשה אולי 15,000 קילומטרים (אני סטודנטיית, לא נוסעת הרבה...)- נראה לי שאני אחכה עם זה למשהו יותר קריטי...פשוט חששתי להיתקע בדרך בעקבות חוסר הסחיבה. אני לא נוסעת הרבה, בטח לא בכבישים בינעירוניים, כך שאין ממש צורך בהאצה (ונראה לי גם שהבעיה היא בדלק)- שוב, הרבה תודה ואני אעדכן בעתיד :-)

• תוכן חדש...