Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה אתם יכולים להמליץ לי? מה שחשוב זה:

1.שהאוטו יהיה מרווח ליושבים מקדימה במיוחד לגובה,מאחורה קצת פחות חשוב אבל אם יהיה מרווח גדול זה בונוס.

2.צריכת דלק

3.מנוע יחסית חזק

וזהו בעקרון.בדקנו את היונדאי i35 שהייתה נמוכה מידי,את השברולט קרוז שהייתה בסדר למרות שאני לא ממש אהבתי אותה ובגלל שרואים 3 כאלה בכל רמזור ואת הפיאט בראבו שלדעתי הכי טובה מבין ה3 למרות שהמרווח מאחור לא מצטיין,היא גם יפה מאוד:oops:

פורסם

רק סקודה אוקטביה 1.2TSI או 1.4TSI אם אתה רוצה יתר כוח למרות שלדעתי ה-1.2TSI מעל ומעבר בסה"כ.

אתה יכול לשדרג לגרסא היותר מאובזרת ואז לקבל גם רכב מאובזר יחסית לקטגוריה.

מדובר ברכב מרווח (אנחנו שני אנשים 1.85 מקדימה ועוד שלושה לא נמוכים מאחורה נכנסנו בכיף). המנוע חזק יותר מכל משפחתית 1.6TSI בהפרש גדול וחסכוני גם כן בהפרש ניכר

פורסם

היופי בעניין המתבונן. אני חושב שבצורתה החדשה וכל צבע שהוא לא לבן היא נראת טוב מאוד. מבחינתי מאזדה 3 לא נראת טוב וגם לא קורולה החדשה. אם זה כ"כ חשוב לך -רד מהעניין. אבל אני מזכיר שהיא עונה על הדרישות שלך כמו כפפה ולא תמצא שום משפחתית בתקציב הזה (יונדאי,מאזדה,טויוטה,קאיה,פורד,שברולט וכו') שתהיה מהירה כמו ה-1.2TSI וחסכונית באותה מידה

פורסם

הבראבו באמת יותר מעניינת משתי האפשרויות האחרות שהעלית, אבל יש לה את בעיית הגיר הרובוטי עם המצמד הבודד - קצת מטלטל.

היונדאי איי 35 דווקא מצויינת. לגבי ישיבה נמוכה - נראה לי שזה משהו שאפשר להתרגל אליו.

אם כבר הגעת למחיר כזה, אתה יכול לחשוב על סיאט לאון 1.8 TSI עם גיר DSG, במחיר מבצע של 130K, או ללכת על ה - 1.2 ליטר TSI ידני במחיר נמוך בהרבה. התחושה לנהג בה מצויינת, והמרווח מאחור סביר בהחלט - כמו באוקטביה (אותו בסיס גלגלים).

כמו כן - יש את הפולקסוואגן ג'טה. אמנם זה שגם שעתיד להיות מוחלף אולם גם הנוכחי מציג איכות הרכבה ומרווח טובים ביותר. וגם נראית טוב לטעמי.

לגבי האוקטביה שפסלת - בצבע הנכון אפשר לברוח ממראה ה - "מונית". אולי צבע שחור? גם הכסופה נאה.. והמנוע מעולה!!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הגיר באמת מטלטל או שלא משהו רציני שכחתי לציין שחובה אוטומטי\רובוטי ואני גם לא אוהב את הצורה של האוקטביה לא קשור לצבע

פורסם
היופי בעניין המתבונן. אני חושב שבצורתה החדשה וכל צבע שהוא לא לבן היא נראת טוב מאוד. מבחינתי מאזדה 3 לא נראת טוב וגם לא קורולה החדשה. אם זה כ"כ חשוב לך -רד מהעניין. אבל אני מזכיר שהיא עונה על הדרישות שלך כמו כפפה ולא תמצא שום משפחתית בתקציב הזה (יונדאי,מאזדה,טויוטה,קאיה,פורד,שברולט וכו') שתהיה מהירה כמו ה-1.2TSI וחסכונית באותה מידה

לבראבו שצוינה כאן יש נתוני מומנט עדיפים במקצת על אלו של האוקטביה 1.4TSI והיא גם יודעת לתרגם אותם לא רע לכביש. היא גם נוחה ומהנה יותר מהאוקטביה לטעמי, אבל צפופה יותר במושב האחורי וסובלת מקו חלונות גבוה מאחור. העיצוב הן החיצוני, הן הפנימי הם כאמור שאלה של טעם.

פורסם

הבנאדם ציין שמרווח הן מאחורה והן מקדימה זה חשוב, אני מניח שגם תא מטען חשוב יחסית - אין תחליף לאוקטביה. גם מבחינת צריכת דלק ה-1.2TSI של האוקטביה חסכוני בהרבה מהבראבו

פורסם

ההשוואה אליה נדרשתי היתה עם האוקטביה 1.4. יכול להיות שזו עם המנוע הקטן והחלש יותר תהיה חסכונית מהבראבו בהתחשב בנתוני המנוע שלה. אני מניח שהשוואה שעשית לימדה אותך כך. אני לא ערכתי השוואה כזו, אבל הבראבו שאני מכיר ( ידנית אגב ), מגלה צריכת דלק בהחלט טובה. אבל כל זה באמת לא חשוב שהרי אם אתה חושב שאוקטביה תתאים יותר מכל לפותח, אני האחרון שיעמוד בדרכך.

פורסם

בעיקרון תלוי כמה אנשים הולכים להיות ברכב ברוב הזמן.

אני יכול להעיד שאנחנו משפחה של 5 ומתניידים בבראבו.

קצת צפוף מאחורה, אבל שום דבר רציני, המינוס היחיד הוא אם אתה מעוניין רק באוטומט/רובוטי, ואז באמת הגיר הרובוטי חד המצמד של פיאט בינוני מאוד. רצוי לקחת נסיעת מבחן.

אישית אני סולד מהאוקטביה בקטע הזה, גם בגלל העיצוב וגם בגלל דירוג בטיחות לקוי ביחס לכל המשפחתיות הקומפקטיות האחרות.

חוץ מזה, יש אותה עם גיר ה DSG המצוין, המנועים מעולים, ואפילו הבגאז' די נדיב. אתה צריך לבחור מה חשוב לך יותר.

כנראה שישחטו אותי פה על זה, אבל אתה יכול לבדוק את הפיג'ו 308.

פורסם
הגיר באמת מטלטל או שלא משהו רציני שכחתי לציין שחובה אוטומטי\רובוטי ואני גם לא אוהב את הצורה של האוקטביה לא קשור לצבע

אני עם בראבו כבר כמה חודשיים, וברגע שאתה מבין איך הגיר עובד (שהוא בעצם ידני ולא אוטמט רק בלי דוושת קלאץ')

החיים הרבה יותר יפים. אבל לדעתי עדין צריך נסיעת מבחן ארוכה ככל שאפשר על מנת לבדוק את התאמת הגיר לנהג, כי בכל זאת מדובר בלא מעט כסף ... בכמה מאות בודדת אתה יכול להשכיר את הרכב ליומים שלושה וכך תיהיה יותר בטוח לגבי הרכישה.

בכל אופן, אין ספק שהעיצוב שלו (פנימי+חיצוני) הרבה יותר יפה מהתחרות וגם איבזור נדיב.

צריכת דלק בין עירוני 1-17 (נבדק בנסיעה לאילת) עירוני 1-11 (תל אביב), מדובר בנסיעה רגועה.

עלות טיפולים זולה יחסית ואחרי כמעט חמש שנים על הכביש(באירופה מ2007 ובארץ מ2009), לא ידוע על מחלות מיוחדות

(לפחות לפי המידע שיש באינטרנט).

• תוכן חדש...