Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 206 ידנית מודל 2000 נפח מנוע 1400. בהתחלה הרכב היה נכבה בעצירות לעיתים נדירות אחת לכמה חודשים אך לאחרונה הרכב נכבה כמעט בכל עצירה. הייתי במוסך, ביצעו לי ניקוי מצערת קל עם ספריי והמליצו על הוספה של תוסף דלק. הדבר פתר את הבעייה לשבועיים בערך והרכב שוב חזר להכבות אך הפעם בתדירות אף גבוהה יותר. הכנסתי שוב את הרכב למוסך והפעם ביצעו ניקוי מצערת יסודי יותר (כולל פירוק) אחרי שהוצאתי את הרכב מהמוסך התקלה אף החמירה והאוטו מדי פעם אף לא רצה להניע. כמה שניות לפני שהאוטו נכבה הוא מקרטע. שוב הכנסתי את הרכב למוסך, התחברו למחשב שלו ואמרו לי שככל הנראה צריך להחליף מזרקים. מעבר לכך בנסיעות לפעמים האוטו נותן גז מעצמו גם כשהוא עומד. מה יכולה להיות הסיבה לתקלות האלו?

אגב, הרכב עדיין במוסך עוד לא החליפו לו מזרקים

פורסם

לפי התיאור שלך העניין שהרכב נכבה בסל"ד נמוך וגם העניין שהטורים לא יציבים והרכב כאילו לוחץ על הדוושה מעצמו בד"כ מצביע על בית מצערת תקול, על בית המצרת ישנם חיישנים שבעצם שולטים על מצב המצערת ומייצבים את הסל"ד כנראה שהבעיה בחיישנים עצמם אם ביצעו ניקוי מס' פעמים, בד"כ מחליפים את כל הבית מצערת עם החיישנים מפירוק.

פורסם

הבעיה היחידה ברכבך רכיב שנקרא מנוע צעדים

ברגע שיוחלף הבעיה תיפטר המלצה חמה רק מקורי

עלות 550+מע"מ

בברכה ניצן

נ.ב. בבקשה שלא יחליפו מזרקים

http://www.shaft.co.il

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...