Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בעייתי.

סאב הוא למעשה ערוץ מונו. תדרים נמוכים זה עוד בסדר, הם בלתי-כיווניים ולאוזן קשה לאתר אותם. ככל שהתדר עולה התדרים הופכים להיות יותר כיווניים ואז נוצר מצב שהאוזן יודעת לזהות מה מגיע מאיפה, ואם יש הקלטה בסטריאו והסאב הוא חלק ממנה זה כבר בעייתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר יש סאבים שכן מסוגלים לנגן את התדרים "גבוהים" לדוגמה PEERLESS שאני מוכר או PIONEER דגמים מסוימים. ואם לעבוד בצורה של 2 WAY תורם מאוד.

מה אתה מנסה לאמר בזה? :-P

שאתה מוכר ציוד שמתנגד לחוקי הפיסיקה?

הבעיה היא לא שהפירלס שלך יכול לנגן כסאב תדרים יחסית גבוהים אלא העובדה שאם הסאב ינגן תדרים יחסית גבוהים הוא באופן מיידי יסגיר את המיקום שלו.

ואפרופו אני חושב שאתה פעם רשמת לי שלג'נסיס ST60 אין באס - בוא נאמר שהיה שם קצת פספוס ואני חושב שהבנתי למה אתה התכוונת כי אתה לא היחיד שאומר את זה (גם מי שמכר לי את הST60 אמר את זה) - באס דווקא יש לו מצויין, המידבאס לא מוגבר טוב משום מה - למשל, גיטרת באס בטרק של נורה ג'ונס - בקושי שומעים אותה, לעומת זאת באס נמוך של תופים - האוגר הזה לא פראייר בכלל...

אחלה אחלה של סאב אפרופו... זה הממברנת אלומיניום או הקרטון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...