Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

איתמול החלפתי מערכת סטריאו חדשה ברכב ,בעיקבות היתקלקלות המערכת הישנה(לא שרדה את הקיץ),היתחדשתי ב פיוניר 2350ub ,המערכת הישנה הייתה גם פיוניר אבל דגם די ישן ופשוט עם יציאה אחת למגבר ,כש למגבר היה מחובר זוג רמקולים אובלים של פינור 9*6 וסאב,במערכת הישנה לא הייתה שום אפשרות שליטה את המגבר או הסאב, כול הכיונונים נעשו דרך המגבר. והכול עבד בסדר.

לאחר שהיתקנתי את המערכת החדשה עם אותם חיבורים ואותו מצב חיבור של המגבר וכול הציוד המחובר (זוג רמקולים וסאב),שמתי לב לתופעה שהמגבר מוציא רק תדרים נמוכים כאילו רק באס גם לרמקולים וגם לסאב,ניסיתי לשחק באפשרויות במערכת כול מיני כיונונים אבל שום דבר לא עוזר, זה ניראה כאילו המערכת מוציא למגבר רק תדרים נמוכים ולא מעבירה תדרים גבוהים ,כאילו תוחמת את הצליל, כאילו יש פילטר פס נמוך ביציאה של המערכת לכיון המגבר, האם זה אפשרי??

מה זה יכול להיות , האם אני מפספס פה איזה אפשרות במערכת שלא שמתי לב??

המגבר הוא magnat the rock 800 שמחובר לפי החוברת בצורת עבודה של שתי רמקולים וסאב, בדיוק כמו שהיה מחובר עם המערכת הישנה ,

בבקשה צריך עזרה!!!

פורסם

ניסיתי לשחק עם כול האפשרויות במערכת ובמגבר ולא מצליח לכוון את הסאונד, אני שומע רק באס יוצא מי הסאב והרמקולים שמחוברים למגבר,

אייך אני גורם למערכת להפסיק להוציא רק תדרים נמוכים למגבר????

פורסם

גם לי היה את אותה הבעיה הלכתי למרכיב מערכות והוא סידר לי את זה בטוח שנייה

זה אופציה שיש במערכת הזאת. אני גם לא מצריך להגיע לאותה אופציה!!!

גם אני צריך לדעת איך עושים את זה כי איתפסה לי המערכת

• תוכן חדש...