Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן GOLF GENERATION פיוז שרוף..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש לי בעיה במזגן פתחתי את הקופסא של הפיוז וראיתי שהוא ממש שרוף מותך לא נשאר ממנו הרבה , עכשיו הפיוז הזה היה 15 אמפר, והבאתי פיוז 30 אמפר , חיברתי ועובד תקין

השאלה שלי היא האם אני יכול לשים פיוז 30 אמפר במקום ה15 שהוא יותר קטן במזגן???

ועוד כמה שאלות שרציתי לברר על הדרך :

1. לאחרונה התחלתי להריח מהמזגן ריח של דלק שאני במצב עצירה , כלומר שהאוטו עומד יש גלי ריח קטנים של דלק בזמן נסיעה אני לא מריח את זה ממה זה יכול לנבוע??

2. המנורה של הכרית אויר דולקת לי כל הזמן ?? יש אפשרות לסדר דבר כזה? כמה זה עולה בערך??

תודה רבה לכל העוזרים :) מצטער על יותר מידי שאלות פשוט אני חדש וראיתי שיש פה המון אנשי ידע אז אני אשמח להתייעץץ איתכם

תודה!!

פורסם

פיוז אף פעם לא שמים במידה גדולה ממה שכבר קיים, אם אין פיוז מתאים אז עדיף לשים פיוז קטן יותר,

אם אמור להיות לך פיוז 15 אמפר, אז צריך להיות 15 אמפר, אם הוא נשרף אז צריך לבדוק למה הוא נשרף , זה ששמת פיוז גדול יותר אתה יכול לגרום לנזק, במידה ואכן הפיוז שצריך להיות שם הוא 15 אמפר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זאת ועוד - אני ממליץ לך להוציא במיידית את הפיוז של ה-30 אמפר, אפילו אם צריך לסוע ללא מזגן (פיוז כזה לא נשרף סתם, וייתכן שקיימת בעייה. לכן אם שמת פיוז באמפראז' גבוה - אם הבעייה תצוץ - צפה לשריפת קופסת נתיכים, או חווט. לא נעים).

ממליץ לך לסור למוסך, ואם תציין איזור מגורים - יפנו אותך למוסך מומלץ בסביבתך.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי מה שאמרו לך כבר אוסיף לגבי שאלתך על נורית כרית אוויר.

ישנם מחברים של כריות האוויר מתחת למושבים הקימיים, בדוק אם משהו שם משוחרר.

בכל מקרה תאלץ לגשת למוסך בעל ציוד בדיקה יעודי לביצוע סריקת תקלות ואיפוס (אם ניתן).

בדיקה כזאת תעלה לך כ 250 ש"ח.

• תוכן חדש...