Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kenwood DDX-4028BT

shaic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סיאט איביזה חדשה וקיבלתי אותה לפני יומיים. במסגרת המבצע שך סיאט קיבלתי מערכת מולטימדיה DDX-4028BT של קנווד. יש לי כמה בעיות עם המערכת. התקשרתי לרדיו מילנו (שביצעו את ההתקנה עבור סיאט) והם אמרו לי שאני יכול להגיע ביום ראשון על הבוקר אבל זה ממש מעצבן לקבל רכב חדש שעובד מעולה עם מערכת שכל הזמן עושה בעיות. הבעיות הן: כל כמה דקות, ולא משנה אם זה רדיו או דיסק און קי, הסאונד משתנה וזה נישמע כאילו שני הרמקולים הקידמיים מתנתקים. אני מגביר את הווליום, כי הקול נחלש, ואחרי כמה שניות הם חוזרים לפעולה ואז יוצא שזה חזק מדי ואני נאלץ להנמיך את הווליום שוב. אני לא יודע אם יש הגדרה כלשהיא שאני לא מכיר או שפשוט באמת לא התקינו את המערכת כמו שצריך.

דבר שני, יש לי פלאפון נוקיה e52 מהעבודה שיש בו BT. כל פעם שאני יוצא וחוזר לרכב הוא לא מצליח להתחבר למערכת ואני נאלץ למחוק ולהגיד את כל ההגדרות מחדש. מעבר לזה אחרי כמה זמן גם אם הפלאפון והמערכת מחוברים יש ניתוק כלשהו שמנטרל את כפתור ה MENU והחיבור לפלאפון ניתק ושוב אני נאלץ לבצע את ההגדרות מחדש.

האם מישהו מכיר בעיות דומות?

האם הבעיה ב BT נובעת מהפלאפון הישן שלי או מהתקנה לקוייה?

האם ידוע על בעיות רבות עם המערכת הזאת?

תודה מראש,

שי

פורסם

נשמע כמו בעיה במגעים אם כל הזמן יש שינויים בעוצמה של הרמקולים.לא סביר שיש הגדרה שמעלה ומורידה ווליום כל כמה דקות. לגבי הבלוטות כמו שאמרו לך הבעיה היא כנראה בהגדרה של הטלפון עצמו ולא של המערכת.

אין ברירה, תיגש פעם אחת למילאנו ואל תצא משם עד שיסדרו לך את הכל כולל הגדרות וכו'. תבקש גם מספק הסלולר שלך בתחנת שירות שישימו לך את הבלוטות על פתוח תמיד והתחברות אוטומטית. בהצלחה

פורסם

שלום,

הגעתי היום ב 8:00 בבוקר לרדיו מילנו בתיקווה שהם יוכלו לפתור את הבעיה. אחרי כ 10 דקות המתנה נכנסתי והסברתי להם על הבעיות שיש לי במערכת (בעיקר עם המערכת BT). הם בדקו את הבעיה עם עוד מספר פלאפונים ולאחר שראו שהבעיה חוזרת על עצמה הם התקינו לי מערכת חדשה (תהליך שלקח כ 10 דקות בלבד). כשהבעיה חזרה גם במערכת החדשה הם התקשרו לניופן, היבואנים של קנווד בישראל, וניסו לפתור את הבעיה יחד איתם כשאני יושב איתם ברכב.

הבעיה עם הרמקולים הייתה משהו בהגדרות ונפתרה בקלות. הבעיה עם ה BT רצינית יותר. מסתבר כי למערכת הספציפית הזאת-Kenwood DDX-4028BT יש בעית תיקשורת BT עם כל הפלאפונים של נוקיה מסידרה E ועם הפלאפונים שמשתמשים במערכת ההפעלה של אנדרואיד. גלי, המנהלת הגיע לדבר איתי הסבירה את הבעיה, והציעה מספר פיתרונות.

לאחר שקראתי בפורום את מה שנכתב על רדיו מילנו הגעתי בבוקר עם חששות כבדים אף יצאתי משם מרוצה מאוד ועם מערכת עובדת מעולה.

לאורך כל היום היחס היה אישי ומעולה, הם הצליחו לפתור את הבעיה טוב יותר ממה שציפיתי, והכל במסגרת האחריות, ללא תשלום מצידי.

אני מקווה שהשרשור יוכל לעזור לאנשים נוספים.

תודה,

שי

פורסם

גם אחרי שראיתי שהכל עובד כמו שצריך הם התעקשו לא לשחרר אותי עד שהמנהל התקנות יבדוק ב 100% שהמערכת עובדת בצורה תקינה.

הבעיה עם הרמקולים הייתה בגלל ההגדרות של ה GPS. כל פעם שה GPS מודיע על משהו הוא מפסיק את העבודה של הרמקולים הקידמיים. אצלי היו מסומנות כל ההתראות שיש ב GPS: מהירות, מצלמות וכו', רק שהGPS היה מכוון על ווליום נמוך כשהוא מודיע על התראות (הורדתי את הווליום בהתראות כי הוא שיגע אותי, כל פעם שנסעתי 60 קמ"ש בעיר או 90 בכביש בין-עירוני על זה שאני עובד את המהירות המותרת) אז לא שמעתי אותן ולא הבנתי מדוע הרמקולים מתנתקים כל כמה דקות.

פורסם

שמח שקיבלת שירות מעולה אך זו ממש טיפה בים...במקרה שלך "הטיפה"נקייה אך כל הים מטונף

אניט מעדיף לשלם עוד כסף רק לא להתקין ב"רדיו שוק מילאנו",לא חסרות עדיות ל מפגעים ,חלקם מסכני חיים

בחסות המתקינים "המקצועיים שלהם".

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

הגעתי היום ב 8:00 בבוקר לרדיו מילנו בתיקווה שהם יוכלו לפתור את הבעיה. אחרי כ 10 דקות המתנה נכנסתי והסברתי להם על הבעיות שיש לי במערכת (בעיקר עם המערכת BT). הם בדקו את הבעיה עם עוד מספר פלאפונים ולאחר שראו שהבעיה חוזרת על עצמה הם התקינו לי מערכת חדשה (תהליך שלקח כ 10 דקות בלבד). כשהבעיה חזרה גם במערכת החדשה הם התקשרו לניופן, היבואנים של קנווד בישראל, וניסו לפתור את הבעיה יחד איתם כשאני יושב איתם ברכב.

הבעיה עם הרמקולים הייתה משהו בהגדרות ונפתרה בקלות. הבעיה עם ה BT רצינית יותר. מסתבר כי למערכת הספציפית הזאת-Kenwood DDX-4028BT יש בעית תיקשורת BT עם כל הפלאפונים של נוקיה מסידרה E ועם הפלאפונים שמשתמשים במערכת ההפעלה של אנדרואיד. גלי, המנהלת הגיע לדבר איתי הסבירה את הבעיה, והציעה מספר פיתרונות.

לאחר שקראתי בפורום את מה שנכתב על רדיו מילנו הגעתי בבוקר עם חששות כבדים אף יצאתי משם מרוצה מאוד ועם מערכת עובדת מעולה.

לאורך כל היום היחס היה אישי ומעולה, הם הצליחו לפתור את הבעיה טוב יותר ממה שציפיתי, והכל במסגרת האחריות, ללא תשלום מצידי.

אני מקווה שהשרשור יוכל לעזור לאנשים נוספים.

תודה,

שי

יש לי את אותה בעיית תקשורת BT עם שני מכשירי אנדרויד.

אתה יכול לשתף בפתרון שבוצע אצלך? הכל עובד חלק עכשיו?

המכשיר מתחבר בBT אוטומטית?

האם בדקת מצב שאתה באמצע שיחה ואז נכנס לרכב והשמע עובר למערכת?

בכל אופן - אודה לך מאוד אם תשתף קצת יותר בפרטים של הפתרון כי אצלי הם לא הצליחו לפתור שום דבר...

קצת מאוכזב מהם...

תודה,

גיא

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם גם אני קניתי לפני כמה חודשים את המכשיר DVD לרכבKenwood DDX-4028 T וגם לי הוא עושה בעיות רבות וזה גם המכשיר השני שעושה את אותם בעיות אחרי שהמקום שקניתי החליף אותו המכשיר נכבה בזמן ניגון ,מוריד את הווליום מהרמקולים הקדמיים ,מתאפס ,קולות של פצוצים מהסאב וגם בעיות עם חיבור המשיר לאייפון מישהו יכול להמליץ לי מכשיר חלופי טוב ? תודה מראש OREN

• תוכן חדש...