Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לראות כאן תגובות אוהדות על 012 שבמשך שנים נחשבה לקטסטרופה באיכות וטיב השרות, והרשת מלאה תלונות עליה, וזה לפני היותה לכאורה מקור ספאמים במייל.

לדעתי המבחן של ספק הוא במהירויות הרגילות, 2.5 או 5, ולא עם מנוע ספורט-טורבו-מיוחד למרוצים, שעולה בהתאם.

לא כל אחד צריך 10 מגה וחבל לשלם הן לספק התשתית והן לספק האינטרנט. גולש ממוצע יסתדר מצויין עם מהירות 2.5 או 5, גם אם יוריד כמה עשרות ג'יגה בחודש, ויצפה בסרטים או שידורים חיים.

אף פעם לא תקבלו את המהירות המוצהרת, בהעלאה או הורדה, ואל תחכו לזה. לא יודע למה, אבל אנו בישראל, לא באירופה שם המהירויות עצומות והמחיר אפסי לעומת המקובל בישראל. קוטג' כבר אמרנו?

התיעדוף קיים כבר שנים, אני בכלל לא בטוח שהוא עוזר לאורך זמן. מי שלא גיימר אונליין כבד, או צופה קבוע בשידורים חיים - לא צריך את זה.

חלק מבעיית מהירות היא זמינות השרת הנותן, מספר מקורות, רייטיניג אישי. מי שישלם משהו לאותו אתר - ירגיש מייד הבדל לטובה. קחו בחשבון שכל ציוד נוסף המחובר לנתב עלול לגרום לירידה במהירויות.

עוד דרך לשפר - היא שינוי פורטים, עם ההתאמות הנדרשות בפיירוול, נתב והגדרות התוכנה. יש סיפור על הגבלות לפי פורטים, כיוון שיש ברירות מחדל לכל תוכנה מקובלת, יותר או פחות, והספקים מכירים אותם. אפשר לנסות גם העברה מוצפנת, אולי יש שיפור קל. תלונה פה ושם לספק יכולה למנוע בעיות בעתיד, אם סימנו אתכם כאיכפתיים.

בשנה האחרונה עברתי אחרי שנים רבות, מנטויז'ן לבזק בינ"ל, לאחר נתגלו הכבדות והגבלות, והתמיכה של נטויז'ן, כמו גם ההנהלה, איכזבו ופשוט ניתקה שיחות ברגע שהעניין עבר לפסים מקצועיים. פתאם המהירות קפתה ב- 50% ויותר ובלי שום טריק או שינוי.

תמיד טוב לברר באתר kamaze מה קורה בהצעות הנוכחיות, במיוחד התגובות האחרונות לחבילה הרצויה, ולהתעקש מול הנציגים. לצערי החברות פשוט מכריחות אותנו לנהוג כמו בשוק ולאיים בנטישה, אפילו שלא רוצים, ורק אז מושג מחיר מצויין דרך שימור לקוחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם חשבון פרמיום כן,כמעט תמיד על מקסימום מהירות.

עם מנהל הורדות הסטנדרטי של פיירפוקס הוא די זוחל,אפילו בחשבון פרמיום.

אם משתמשים ב IDM הוא בכלל לא מתחיל הורדה באתר הזה ובעוד כמה. לא יודע למה.

לצערי החברות פשוט מכריחות אותנו לנהוג כמו בשוק ולאיים בנטישה, אפילו שלא רוצים, ורק אז מושג מחיר מצויין דרך שימור לקוחות.

כמה שזה נכון.

גם מול אורנג' וגם מול ספקיות האינטרנט.

בכל המקרים פשוט העבירו אותי למנהל קשרי לקוחות שפתאום שם לב שיש לו עוד דרך לעזור לי....

פורסם

Transporter - במהירות הזו ומעלה מקבלים 1מגהביט העלאה,אז המהירות שלך תקינה יחסית,תלוי לאיפה אתה מעלה,מה רץ ברקע,ועוד כל מיני גורמים משתנים.

Wiking - כל שוק האינטרנט בארץ ביזיוני ;) עם כל החרא שבדבר,זה מה יש כרגע (מישהו אמר מחאת אינטרנט? :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
Transporter - במהירות הזו ומעלה מקבלים 1מגהביט העלאה,אז המהירות שלך תקינה יחסית,תלוי לאיפה אתה מעלה,מה רץ ברקע,ועוד כל מיני גורמים משתנים.

מן הסתם כל מה שיכול להפריע לתעבורה מכובה. השאלה שלי הייתה אם 112KB העלאה בחבילה של 20MB זה מה שאני אמור לקבל ?

פורסם
מן הסתם כל מה שיכול להפריע לתעבורה מכובה. השאלה שלי הייתה אם 112KB העלאה בחבילה של 20MB זה מה שאני אמור לקבל ?

בכל החבילות הגדולות, מעל 10 מגה, ספקיות האינטרנט מספקות העלאה של 1000 ביטים.

תחלק את זה ב 8 בשביל לקבל את זה בקילובייט, [כל קילובייט שווה 8 ביטים], יוצא שאתה אמור לקבל 125 KB, עם חריגה קלה כמובן לשני הצדדים.

בקיצור, אצלך בגדר התקין.

וכן, האינטרנט בארץ בזיוני.

איפה הימים שעבדתי בניטוויז'ן והמחשב היה מקבל אינטרנט סמיטרי ישירות מסיב אופטי :-o .[מחשב בעבודה, כן? :)].

שונא גזענים !.

פורסם

אלון - שרת בחו"ל? ;) או שעוד פעם אנסת לינק של אונ' כלשהי? :p

סמיר - ב10 ו15 בבזק עדיין יש רק 800קילוביט העלאה

רק ב20 30 50 ו100 (שיותר כמו 60,וגם זה בקושי) נותנים 1מגהביט.

הגדילו הוט שהתחילו עם ה100מגה ונתנו 2(!)מגהביט,שזו בכלל בדיחה בפני עצמה.

איפה הימים של בזק לפני ה NGN,שהתחייבו על 10% לפחות מהחיבור יהיה קצב העלאה (ב2מגה תקבל 200קילוביט,ב5מגה תקבלי חצי מגה,והלאה).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתם שוברים את הראש יותר מדי עם ההורדות, בערך לפני שלוש שנים עברתי להוריד בnewsgroups, כשאני משלם סביב ה8$ בחודש לספק הניוז גרופ שלי, כל התעבורה עוברת בצורה מוצפנת, ההוצאות מגיעות מיד אחרי שהן יוצאות מקבוצות ההוצאה (דוגמא מאתמול טופגיר בשעה 11:05 התחיל לרדת, 11:10 כבר התחלתי לצפות, הפרק הסתיים ב11:00 אגב).

מאז המעבר לתקשורת מוצפנת המדד הוא תמיד מול זה, לא משנה באיזה אינטרנט אני נמצא, בכל מקום בעולם תמיד אני מקבל מקסימום קו, סתם בשביל ההבהרה אני מוריד על סביב המגה וחצי קבוע, בכל שעות היממות ללא שום בעיות, ההורדה מתחילה ומסתיימת במהירות הזו ללא שום פיקים.

אם זה משנה, אני ב012 עם תשתית של הוט.

פורסם

מה שמצחיק הוא שאתה צריך להיות מוצפן (ובעצם "להסתתר") על מנת לקבל את מלוא הפס וזה מה שמקומם אותי אישית.

סתם דוגמא - הייתי באוקראינה (לא תגיד מדינה סופר מפותחת) אינטרנט 10MB. בפועל, אני מקבל קרוב ל-15MB והעלאה של לפחות 800 קילובייט לשנייה לא משנה באיזו שעה ביום.

Veni Vidi Vici

פורסם
אני יחסית מרוצה... :-D

לפי התמונה אתה מוריד כמה קבצים שכל אחד מהם מוריד על 3 מגה? איך זה הגיוני?

אתם שוברים את הראש יותר מדי עם ההורדות, בערך לפני שלוש שנים עברתי להוריד בnewsgroups, כשאני משלם סביב ה8$ בחודש לספק הניוז גרופ שלי, כל התעבורה עוברת בצורה מוצפנת, ההוצאות מגיעות מיד אחרי שהן יוצאות מקבוצות ההוצאה (דוגמא מאתמול טופגיר בשעה 11:05 התחיל לרדת, 11:10 כבר התחלתי לצפות, הפרק הסתיים ב11:00 אגב).

מאז המעבר לתקשורת מוצפנת המדד הוא תמיד מול זה, לא משנה באיזה אינטרנט אני נמצא, בכל מקום בעולם תמיד אני מקבל מקסימום קו, סתם בשביל ההבהרה אני מוריד על סביב המגה וחצי קבוע, בכל שעות היממות ללא שום בעיות, ההורדה מתחילה ומסתיימת במהירות הזו ללא שום פיקים.

אם זה משנה, אני ב012 עם תשתית של הוט.

אתה יכול לקשר אותי לNEWSGROUP טובה שיש בה גם חומרים עדכניים וגם חומרים יותר ישנים ?

אע"פ שבמקרה שלי זה פחות משנה, כי אני מוריד יותר מוזיקה וכלי נגינה וירטואלים, שחלקם מיושנים מדי בשביל להיות בניוזגרופ שאתה נמצא בהם.

פורסם
לפי התמונה אתה מוריד כמה קבצים שכל אחד מהם מוריד על 3 מגה? איך זה הגיוני?

אני מחובר דרך אוניברסיטת חיפה מהמעונות (התמזל מזלנו להיות בדירה עם חיבור LAN לקיר), חשבון ב filesonic, תוכנת ניהול הורדות טובה (jdownloader לוקחת את כולן בהליכה) ורק השמיים הם הגבול.

אני עוד אמשיך לתואר שני בזכות המהירויות האלו :-o

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני מחובר דרך אוניברסיטת חיפה מהמעונות (התמזל מזלנו להיות בדירה עם חיבור LAN לקיר), חשבון ב filesonic, תוכנת ניהול הורדות טובה (jdownloader לוקחת את כולן בהליכה) ורק השמיים הם הגבול.

אני עוד אמשיך לתואר שני בזכות המהירויות האלו :-o

:)

יש לך פרימיום בFILESONIC ? איך משיגים?

• תוכן חדש...