Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נמצא ב012 מהירות של 5 מגה עם תיעדוף של גיימרים משלם 30 ש"ח כל חודש

ונהנה ממהירות מקסימלית גם מאתרים בארץ וגם מחו"ל ואפילו מתוכנות שיתוף, כי עם תעדוף גיימרים הם פשוט לא חוסמים אותך.

ואיך אני משיג תיעדוף?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתקשר לתמיכה,או למכירות - מי שיענה לך ראשון וייבש אותך על הקו כמה שפחות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תתקשר לתמיכה,או למכירות - מי שיענה לך ראשון וייבש אותך על הקו כמה שפחות :)

ואני אומר להם שאני רוצה 20MB עם תיעדוף גיימר ? או ש20MB זה כבר עם תיעדוף?

פורסם

אתה אומר להם שאתה רוצה תעדוף גיימר, אני אישית השגתי את המחיר לאחר הרבה מאוד שיחות(יש לי 1000 דקות בהוט)

פורסם

גיימר זה בגדר MUST לכל מהירות שתתחבר בה (בין אם 2וחצי מגהביט,או 100) אפילו אם אתה לא מוריד הרבה (גיגות בודדות בחודש).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
המסקנה מכך היא ש-014 מאיטה בכוונה את התעבורת מאתרים המוזכרים מעלה. בחו"ל, ההורדה מאתרים הללו היא על מקסימום מהירות. כל זה קורה בשעות שונות של היממה.

מחזק +10000.

וכאשר אתה עובר למסלול "גיימר" ומשלם להם עוד כמה עשרות שקלים על זה, הם מסירים את החסימות שלהם.

אפילו נציג תמיכה של בזק בינלאומי הודה בזה בחצי פה.

פשוט ביזיון.

פורסם

הסכמתי לתת ל-014 צ'אנס - חבילת 20MB עם תעדוף גיימר ללא התחייבות- 82 ש"ח.

רק מחר בזק יגיעו לשדרג את התשתית אז נוכל לדעת אם המהירות השתפרה.

פורסם

הטענות שלכם כלפי הספקיות בארץ הם נכונות אבל לא ב100%,מהסיבה שכאשר מורידים בשרתים בחו"ל,הרבה פעמים השרתים מגבילים מהירות הורדה למשתמשים שהם לא פרמיום[כאלה שלא שילמו].

יש לי חשבון בfilesonic ברוב הזמן אני מקבל מקסימום מהירות,עד שיש עומס ואז הספקית חותכת לי את המהירות.

אני גם משתמש ב-jdownloader שעוזר מאוד להורדה.

אני על 10M בזק בנלאומי,ותשתית בזק.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני קרוב ל-4 שנים משתמש ב-jdownloader ומכיר את כל אתרי ההורדה המדוברים. לא סתם אני טוען ש-014 מגבילים חלק מהאתרים הללו. העניין הוא שזה קורה אצלי רק בארץ. בחו"ל, ההורדה מתבצעת על מקסימום האפשרי למשתמש הרגיל וזה גבוה בהרבה ממהירות ההורדה בארץ.

Veni Vidi Vici

פורסם

דווקא לי אין תלונות על הספק שלי, משהו כמו 5 שנים אני מנוי ב012 זהב, המהירויות סבבה וגם המחיר סביר.

אני על חבילה רגילה של 2.5 מגה, תמיד מוריד טורנטים על מקסימום של 300-320 KBPS בכל שעה של היום, בסוף ההתחייבות עוד חודש ננסה לסחוט מהם 5 מגה באותו מחיר. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הטענות שלכם כלפי הספקיות בארץ הם נכונות אבל לא ב100%,מהסיבה שכאשר מורידים בשרתים בחו"ל,הרבה פעמים השרתים מגבילים מהירות הורדה למשתמשים שהם לא פרמיום[כאלה שלא שילמו].

יש לי חשבון בfilesonic ברוב הזמן אני מקבל מקסימום מהירות,עד שיש עומס ואז הספקית חותכת לי את המהירות.

אני גם משתמש ב-jdownloader שעוזר מאוד להורדה.

אני על 10M בזק בנלאומי,ותשתית בזק.

jdownloader מצליח להוריד מfilesonic ? כי IDM נכשל.

30 ש"ח ל5 מגה גיימר ב012

אז יצא לי סבבה...אני במהירות פי 4 יותר גדולה ומשלם קצת פחות מפי3 מזה.

פורסם
jdownloader מצליח להוריד מfilesonic ? כי IDM נכשל.

עם חשבון פרמיום כן,כמעט תמיד על מקסימום מהירות.

עם מנהל הורדות הסטנדרטי של פיירפוקס הוא די זוחל,אפילו בחשבון פרמיום.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...