Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה עם PS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כיוון שלא מצאתי פורום תמיכה בפלייסטיישן, אני מנסה את מזלי פה כיוון שניתקלתי בעבר במספר שירשורים בנושא פלייסטיישן.

אז ככה....

יש לי PS3 320GB

לפני כמה ימים הורדתי עדכון כאשר באמצע העידכון הוא עצר. סביב %42 ואמר שהייתה שגיאה (8002F1F9) ואני צריך לתקשר עם התמיכה הטכנית.

אז עכשיו, כל פעם שאני מפעיל את ה-PS3 שלי, זה אוטומטית מתחיל בהתקנת העדכון וזה עוצר 42%,ונותן את אותה הודעה.

ניסיתי להגיע ל SAFE MODE של המכשיר וללא הצלחה, כל פעם שאני מדליק את המכשיר הוא עובר ישר לעידכון ולא נותן לי שום אפשרות של תפריט או משהו כזה.

האם משהו ניתקל בבעיה הזו?

מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

ניסיתי לפנות לתמיכה בארץ והם אמרו שהם לא יכולים לעזור בגלל שהמכשיר נקנה בחו"ל.

תודה מראש,

איציק

פורסם

ממה שקראתי באינטרנט, כנראה שקבצי העדכון נדפקו איכשהו (יכול להיות בעיה בחיבור אינטרנט או משהו כזה). מה שמציעים לעשות זה להוריד את העדכון ידנית מ us.playstation.com ולעדכן דרך USB STICK וה RECOVERY MENU.

מכיוון שכנראה אתה לא יכול לגשת ל RECOVERY MENU, מה שאתה צריך לעשות זה לקחת כונן קשיח אחר (2.5" של לפטופ) לחבר אותו במקום הכונן המקורי (לא צריך לסגור את הבורג הכחול), להדליק את המכשיר - כעת אתה תוכל להיכנס ל RECOVERY MENU, כשאתה עדיין בתפריט, תוכל להחזיר בחזרה את הכונן המקורי של ה PS, ואחרי זה לבצע עדכון ידני מה USB STICK (אחרי שהכונן המקורי בחזרה בפנים).

*לא צריך לעשות כלום לכונן החלופי, פשוט לחבר אותו, להפעיל ולהגיע ל RECOVERY, לא יקרה לכונן כלום... כנראה :roll:

* אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי ואין לך שמירות חשובות בכונן קשיח של ה PS, אתה יכול להוציא אותו, לחבר אותו למחשב (בעזרת מתאם 2.5" SATA TO USB), למחוק ממנו הכל (לא צריך לפרמט, רק למחוק) ולהחזיר אותו בחזרה. זה גם אמור לעבוד.

*לא לוקח אחריות על כלום. ד"ש לדוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב ..לאחר ניסיון ,

המחשב לא מזהה את הארד דיסק של הפלייסטישן (כנראה מערכת קבצים שונה).

ככה שאני לא מצליח למחוק אותו.

לפני שאני הולך לקנות הארד דיסק אחר, יש למישהו פיתרון אחר?

פורסם

אתה לא אמור לזהות - המערכת קבצים מוצפנת.

אתה אמור להכנס כפתור ימני למחשב שלי - Administrative tools לבחור את הDisk Utility ואיתו למחוק את המחיצה.

(אם אתה לא בטוח מה אתה עושה - אולי עדיף שלא תעשה - אתה עלול לגרום למידע שלך נזק רציני אם אתה בוחר את הדיסק הלא נכון)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איציק, אם אין לך מידע חשוב עליו, אני יכול להתחבר אליך ב TEAMVIEWER וננסה לפרמט אותו,

בעיקרון באמת עדיף לקנות אחד אחר, אבל שים לב שזה לא ב 100% יפתור את הבעיה, יכול להיות שמדובר גם בבעיה במגעים של האנטנת WIRELESS, יכול להיות מלא דברים. כמה מגוחך שהם לא מוכנים לטפל בזה כי זה נקנה בחו"ל...

אין לך איזה לפטופ ישן ממישהו פשוט תוכל להכניס את הכונן הקשיח שלו ל PS לשניה וחצי, להגיע ל RECOVERY ולהכניס את הכונן המקורי של ה PS בחזרה ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני אנסה שוב,

אני עדיין מחכה לתשובה של סוני ארה"ב,

האמת שאין לי משהו חשוב על הארד דיסק , מקסימום אני אחליף לחדש.

נעדכן בהמשך.

תודה בינתיים

• תוכן חדש...