Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי להנאתי רבעיית MOBIL1 , מסתבר שאחד הבקבוקים דלף:evil:

והכתים לי ג'ינס חדש, לא שמתי לב לזה והכנסתי למכונת כביסה.

כשבאתי ללבוש שוב את הג'ינס הדבר בולט לעין (עיגול צהוב כזה, הג'ינס בצבע בהיר משופשף).

כיצד מורדים את הכתם העקשן?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

וזו שאלה מתאימה לפורום רכב כי הגוגל במחשב שלך לא עבר בדיקת גזים?

אפשר לנסות לשים טאלק על הכתם ולנסות לספוג אותו. יתכן שזה מאוחר מכיוון שכבר עבר כביסה אחת.

משרים במים פושרים עם סבון כביסה למשך שעה ומכבסים במכונה בטמפרטורה הגבוהה ביותר המתאימה לכותנה.

אם נשאר כתם, אפשר לתפור על הגינס אפליקציה שתסתיר אותו,

שיט. אני מרגיש כמו בתיה עוזיאל.

פורסם

עדכון:

אצלי הבעיה היית, שזיהית את הכתם רק לאחר שהג'ינס כבר כובס והכתם הספיק להתייבש טוב טוב.

לקחתי את המטליות לחות של ניקול לניקוי כללי, וריססתי שפריץ אחד של ספריי לחלונות על הכתם.

שפשפתי את הכתם עם המטלית, ולאחר מכן השארתי את הג'ינס איזה 10 דקות במים חמימים.

לאחר מכן כיבסתי אותו במכונה רגילה 30 מעלות ואין יותר זכר לכתם!

יש לציין שרק המטליות של ניקול זה לא הספיק ומה שהציל אותי, זה הספריי חלונות של סנו.

היו לי מספר כתמים גדולים והם ירדו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...