Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום יש לי רנו מגאן2 5דלתות והמשפחה גודלת בקרוב ונהיה עם 3 ילדים בגיל 4 ,2 0.

אני צריך רכב שיוכל להכניס 2 מושבי בטיחות מאחור + בוסטר ,או מושב בטיחות ,בוסטר ומבוגר מאחור ומשב בטיחות מקדימה ,

חובה 5 דלתות זה הרבה יותר פרקטי ויש מקום לכלב.

חשוב לי בטיחות וכמובן צריכת דלק ,אחזקה וכו.

אני מתלבט בין סטיישן כמו פיזו 306 סטיישן ,פוקס

או מיני ואן

התקציב הוא 70 80K אז כמובן יד שנייה

פתוח לרעיונות

תודה

פורסם

ההצעה שלי אולי תצריך מתיחה קלה של התקציב אבל היא פשוט מאוד מתאימה לדרישות.

מדובר בהונדה FRV. מיניוואן קומפקטי עם 6 מקומות ישיבה בסידור של שתי שורות לשלושה נוסעים.

הסידור הנ"ל מתאפשר עקב מימד רוחב גדול מהרגיל. בין הנהג לנוסע הקדמי קיים מושב מתקפל שהופך למשענת יד נוחה כל זמן שאין 6 נוסעים ברכב.

התכנון של הרכב מבטיח מושב אחורי מאוד מרווח במושב הרוחב וזה הופך אותו לכזה שיכול להכיל 3 כיסאות בטיחות אחד לצד השני או 2 ואדם מבוגר.

FRV ממודל 2007 עולה סביב 85 עד 90 אלף שקלים. אני מציע לבדוק.

בהצלחה.

פורסם

נשמע מעניין ניסיתי למצו ברחוב רכב כזה ללא הצלחה

מה שמוביל אתי לשאלה

שזה לא בעיתי לרכוש רכב לא נפוץ?

ואך הרכב הזה מבחינת אמינות צריכת דלק וכו?

במחיר הזה אני יכול לרכוש מיני ואן כמו מזדה 5 או סיטרואן C4פיקסו ,מה כדי?

תודה

פורסם

יש רכבים שהם נדירים כי לא היו מוצלחים או באמת לא מתאימים לרוב האנשים, ובאמת קשה להפטר מרכב כזה. לעומת זאת רכב "הגיוני" כמו FRV שנותן מענה מצוין למטרה עבורה נוצר, לא צריך להיות בעייתי. שכן שלי מכר FRV לפני כמה ימים אחרי פחות משבועיים של פרסום, אמנם לא קיבל הרבה פניות אבל הראשון שהגיע לראות את הרכב - קנה אותו. קצת מתחת מחירון בגלל מצב חיצוני לא מדהים (חנייה בתל-אביב...) אבל בהתאם לציפיות המוכר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ה-FRV קצת נפל בין הכיסאות בארץ, תרתי משמע. המקובל בקטגוריית המיניוואנים הקומפקטיים הוא 7 מקומות ב-3 שורות. הרכב הזה הציעה מבנה שונה מהמקובל ולמעשה קצת העתיק מהפיאט מולטיפלה. בנוסף, בתחילה שווק עם תיבה ידנית בלבד ובמחיר גבוהה וכשכבר הגיע הגיר האוטומטי הרכב התיישן והגיעו מתחרים חדשים שהאפילו עליו.

אני הצעתי אותו כי הוא מאוד מתאים לדרישות שלך שכוללות 3 מושבי בטיחות מאחור וגם תא מטען בגודל סביר. ברוב המינוואנים הילדים יצטרכו להתפצל בין השורות וזה ממש לא נוח כשיש ילדים קטנים שזקוקים לתשומת לב והשגחה, בנוסף כששורת המושבים השלישית פתוחה תא המטען שנותר הוא בדיחה עצובה למדי.

שבת שלום.

• תוכן חדש...