Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש לא יפה לה צבע קרם

כמו שהגננת של הילד שלי היתה אומרת ,

אומרים הצבע לא לטעמי .... :roll::lol::lol:

נראית מעולה אבל קצת קשה לשפוט על סמך שתי תמונות מרוחקות

צריך עוד תמונות ..... :wink:

בהצלחה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא יודע מה אתכם אנשים אבל אני לא חושב שיש צבע שלא יראה פשוט בן**** על האוטו הזה:twisted:

לבעל הרכב תתחדש וסע בדרכים טובות!

פורסם

אבי שרייבר שלום!

קודם כל לי יש קורבט C3 שנת 73 (סתם של עניים) בין הראשונות בארץ יבאתי את הרכב ב2003 ולא זכור לי שקניתי אותה במחיר של עניים, כי אם כך מצבם של העניים בארץ היה טוב.

לך יש רכבים של "עשירים" אבל אחד מכוער מאד ואחד יפה.

ולבעל הקורבט החדשה תתחדש מדהים!

שבת שלום טל

פורסם
ושאני כותב כאלה דברים הם נמחקים תוך חצי שניה...

נו מילא.. :roll: :roll: :roll:

קובי - התגובה של אבי לא לעניין ולא משנה מי כותב אותה והנה היא גררה תגובה מטל וחבל...

כל אחד שיסע באיזה רכב שבא לו - לא אוטו כן אוטו , של עניים או של עשירים .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מסכים איתך תום, רק שאני לא התכוונתי לכסף או לערך האספני, רק למבול של היבוא....

ואחזקת ומצב האקזמפלרים שמיובאים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כמו שאתה יודע רמת האחזקה הרבה פעמים גם היא נגזרת של מצב כלכלי של בעל הרכב וכך גם מצב הרכב בזמן הקניה או היבוא .

אתה יודע מה אני מעדיף בן אדם שיביא רכב במצב 3-4 יסע ויהנה בו מאשר מישהו שיביא אחת במצב אחד או שתיים ויפחד בצדק להוציא אותה מהבית שלא יגרם איזה נזק.

מי כמוך יודע שכמעט כל רכב בכל מצב מלאכת השיפוץ והשיפור בו לא נגמרת אף פעם.

ובעניין מבול הרכבים - כנראה שהיו כמה דגמים ספציפיים שקרצו לכמות של אנשים { במקרה הפעם הקורבט דור שלישי} - הרי אף אחד לא מתרעם על כמות הקדילקים , מרצדסים או אלפות שיש כאן וככה צריך גם להיות לעניין הקורבטים .

הרי סביר להניח שתוך שלוש שנים יחלו גם להגיע הרבה c4 כי הן עולות באמת גרושים - אז מה - מי שאוהב ומי שזה רכב חלומותיו שיביא אותו.

אבל יכול להיות שאבי בכלל צדק - אני על הרכב שלי כבר שנתיים לא מפסיק לעבוד ולהשקיע מהמעט שיש לי ובשביל לממן זאת אני עובד בשתי עבודות ובאמצע גם לומד בפתוחה בערבים { בתקווה לעתיד וורוד יותר} אז אולי זאת{c3} באמת קורבט לעניים:lol:

RACING

ONE BALL

פורסם

תום אתה וכמה מחבריך אינם הדוגמא, אלה הרוב המוחלט שחושב שהוא נוסע על מאסל בליסטית , כאשר האוטו מתפורר ומנפח ומוציא 80 סוסים בגלגל , ולצערנו זה רוב האקזמפלרים בארץ . מעטים האנשים כמוך וכמו ש, ואפילו האוטו המדהים שהיה של ראובן , שמשקעים , דרך אגב תום , אתה לא היחיד שקורע את התחת, אף אחד לא קוטף את הכסף מהעצים , אבל בוא נסכים שמי ש״עני,מסכן״ לא מחזיק רכב אספנות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מסכים לחלוטין קובי - אני ממש רחוק מלהגדיר את עצמי מסכן או עני ורוב חברי לתחביב בעלי מכוניות דומות או שונות גם הם לא קוטפים כסף.רק שהוגדרנו ככה בצורה שרירותית ע"י גולש אחר שזה מה שהיה מיותר והכעיס אני מאמין עוד כמה ..וחבל שבמקום למשוך את השרשור הזה למקום טוב הוא הלך לכיוון הזה.

ד"א אם אני זוכר נכון בשנת 62 בדור הראשון היתה השנה עם היצע המנועים החזק ביותר בינהם גרסה מוזרקת שהטיסה את הרודסטאר הקטנה ל100 בקצת פחות מ6 שניות! הישג משמעותי בהתייחס להתחלה הצולעת ב53-54

RACING

ONE BALL

פורסם

למרות ששני המכוניות נושאות את אותו השם, הרי מדובר בעצם בשני מכוניות שונות.

ה"חדשות" יותר, מכוניות נהיגה, רוב רוכשי הרכבים האלה לא מסתפקים בתכנון הבסיסי

ומעברים את הרכב אימוני כושר, והרכב משמש בעיקר לנהיגה מהירה וביצועים.

הישנות יותר הן יותר מכוניות תצוגה, שהשווי האמיתי שלהם הוא ככל שהן מתקרבות

למקור...

מכאן נובעת גם הבדלי התפיסה בין רוכשי המכוניות...

הייתי שמח לראות עוד משניהן כאן! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...