Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
++1

לגבי המשטרה אני מקווה שהאופנועים הסמויים שפירסמו אתמול יפגשו אותו כבר.

.

השאלה היא מי יתפוס את אותם נהגי רכב שמתגלחים, אוכלים, שותים, קוראים עיתון, סתם ישנים/ מנמנמים, רואים סרט תו"כ נהיגה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
++1

לגבי התמונה של הבחור על ההונדה גולדווינג ,

הדבר הכבד הזה מרגע שהוא מתחיל להתנייד דווקא די יציב, אבל אני באופן אישי לא הייתי מרים את הידים מהכידון [מאוד לא נעים למצוא את הלחי שלך משייפת את הכביש בניסיון לנקות את האספלט מסימני צמיגים].

הדבר הכבד הזה אכן יציב מאוד כבר ממהירות מאוד נמוכה...

ועדיין, לנקות את הכביש מסימני צמיגים, עדיף מאשר לנקות אותו משאריות חתולים, בעיקר כשעושים את זה עם הלחי (אז לא תדע אם הטעם העדין של הבשר זה בשר חתולים טרי או בשרך שלך).

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
++1

לגבי המשטרה אני מקווה שהאופנועים הסמויים שפירסמו אתמול יפגשו אותו כבר.

לגבי התמונה של הבחור על ההונדה גולדווינג ,

הדבר הכבד הזה מרגע שהוא מתחיל להתנייד דווקא די יציב, אבל אני באופן אישי לא הייתי מרים את הידים מהכידון [מאוד לא נעים למצוא את הלחי שלך משייפת את הכביש בניסיון לנקות את האספלט מסימני צמיגים].

לכנות הארלי הונדה,זו עבירה גדולה ממסרון תוך נהיגה.:shock:.עדיף לומר-התמונה עם האופנוע המצויד

בקרוז קונטרול.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אה אופס :oops: שכחתי את המשקפיים בבית היום,

סליחה ומחילה מכבוד ההארלי .

וכן אני נגד מאכל בשר חתולים\כלבים\ג'וקים וקניבליזים עצמי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני נתקלתי ברוכב אופנוע שאוכל מילקי תוך כדי נהיגה ! והוא אפילו משתמש בכפית !

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הדבר הכבד הזה אכן יציב מאוד כבר ממהירות מאוד נמוכה...

ועדיין, לנקות את הכביש מסימני צמיגים, עדיף מאשר לנקות אותו משאריות חתולים, בעיקר כשעושים את זה עם הלחי (אז לא תדע אם הטעם העדין של הבשר זה בשר חתולים טרי או בשרך שלך).

גם לך זה קרה???:?

פורסם
גם לך זה קרה???:?

אני מעדיף כלבים על פני חתולים, לכן אני רוכב עם קסדה סגורה...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
בחיי...גם בחורות שנוסעות על קטנועים ללא חזיה מתחת לחולצה הצמודה שלהן-סכנת-נפשות...:?

תגיד לי איפה אתה נוסע , שאני אסע גם קצת, אצלי זה רק שליחים עם זיפים שולחים SMS ומדברים בסלולרי תוך כדי נהיגה ...:-(

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...