Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיעורי נהיגה רישיון B

BMW520I
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וערב טוב לכולכם

היום אני בן 16.8 ויש לי רישיון מי סוג A2 ליפני כשבועיים עברתי תאוריה לרישיון B

היום התחלתי שיעור ים והמורה מעיר לי יותר מידי ויש לו כול מיני שיטות מי שלו

עכשיו השאלה היא גם אצלכם זה היה ככה שמעירים לכם הרבה בשיעורים הראשונים?

דרך אגב אני מוציא על ידני

(מנהלים עם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער לא ידעתי איפו לפרסם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מצפה לדעת לנהוג ולתפל את המערכות של האוטו ב-100% בשיעור הראשון?

נכון, יש לך רישיון לאופנוע עד 14 כ"ס כבר חצי שנה בערך (תקן אותי אם אני טועה) וכנראה שהסגנון נהגיה של הקטנוע נטבע בך.

תקשיב למורה שלך, אם הוא סתם היה יושב שם לא היית צריך לעבור את כל זה כדי לקבל רישיון.

למורה יש שיטות משלו? ברור, ככה הוא מלמד אותך לשבת נכון, לכוון מראות, לחנות כמו שצריך (גם בחניה לכל מורה יש את השיטה שלו פחות או יותר). לך יש שיטו יותר טובות משל המורה? אתה כבר נמצא עם וותק על הכביש? אתה יודע מה צריך לעשות?

בחייאת, תקשיב למורה שלך, ותלמד כמו שצריך, רק אל תעשה שטויות אחרי שתעבור את הטסט, אנחנו רוצים להמשיך לחיות. :lol:

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש למורה 28 שיעורים, כדי ללמד אותך לתפעל את הרכב ולהשתמש בדרך כנהג.

מכיוון שנהיגה לא לומדים בהתכתבות, ואף אחד לא נולד עם ההגה בידיים, יש צורך שמורה מקצועי ינחה אותך בתחילת דרכך ויתן לך את "הטיפים" ואת כל ההארות שיש לתת לנהג חדש שמגיע לנהוג בדרך.

תלמד מכל הארה/הערה של המורה בסופו של דבר הכל מיועד עבורך כדי שתצלח את הטסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אני ממליץ לך לנסות להיות כמה שפחות "חכם" ולהקשיב לו לגמרי "כמו טיפש" - אם זה מורה ששמעת שהרוב הגדול אצלו עוברים בטסט ראשון או שני אז הוא בטח יודע מה הוא אומר גם אם הוא אומר משהו שילמד אותך לעבור טסט ולא באמת לנהוג.

אם אתה שומע ממנו דברים שממש לא נראים לך תוכל להתייעץ עם מי שמבין ואם הוא באמת מקשקש לגמרי אז תחליף מייד מורה

ואל תתן לזה שאתה לא יודע לנהוג כמו נהג מקצועי על היום הראשון שאתה נוהג להדאיג אותך כי כולם התחילו במצב שמורה טוב היה נותן להם הרבה מאוד הערות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אני ממליץ לך לנסות להיות כמה שפחות "חכם" ולהקשיב לו לגמרי "כמו טיפש" - אם זה מורה ששמעת שהרוב הגדול אצלו עוברים בטסט ראשון או שני אז הוא בטח יודע מה הוא אומר גם אם הוא אומר משהו שילמד אותך לעבור טסט ולא באמת לנהוג.

לא מסכים. תלמיד טוב לומד נהיגה כדי ללמוד לנהוג (לא כדי לעבור טסט) ובתור שכזה, הוא לא צריך להיות סביל, אלא הוא צריך לשאול דברים ולדרוש הסברים למה שלא מובן לו וגם להפעיל את הראש במקום שבו שיקול הדעת שלו דרוש. אם המורה טוב, תלמיד כזה יגיע לרמת נהיגה טובה, גם בטסט אבל הכי חשוב: במבחן האמת על הכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר אמרו פה, המורה מלמד אותך לעבור טסט.

בינתיים אל תשחק אותה חכם וותיק על הכביש, גם שיש לך רישיון לאופנוע, שזה יתרון, כי אתה בערך מכיר את הכביש.

תקשיב למורה, לפחות עד הטסט, אחרי הטסט יהיה לך רישיון ותעשה מה שאתה חושב.

לכולם הוא מעיר בשיעורים הראשונים, אף אחד לא נולד נהג, בשיעור 10 ככה הוא כבר יעיר פחות, ויקח אותך למקומות קשים יותר בעיר, ואחר כך בשיעור 20 אתה תרגיש מוכן לטסט והוא יעיר פעם ב.. על טעויותשאפשר להכשיל עליהם, ולא על שטויות של שיעור ראשון.

לאט לאט אחי, תקשיב לו, תזכור מה שהוא אומר, ותעבור את הטסט הראשון, בלי להסחב עם זה.

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מורים לנהיגה שהם לא מוצלחים או שאין התאמה בין התלמיד למורה. מהתרשמותי מדובר במעט מאוד מורים כאלה (אולי אחד או שניים לבית ספר גדול).

במקרה הזה (נדיר כאמור) כדאי להחליף מורה וכמה שיותר מהר, לא לחכות לטסט.

ביתר המקרים - פשוט תקשיב למורה, יש לו הרבה ניסיון וידע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר אמרו פה, המורה מלמד אותך לעבור טסט.

בינתיים אל תשחק אותה חכם וותיק על הכביש, גם שיש לך רישיון לאופנוע, שזה יתרון, כי אתה בערך מכיר את הכביש.

תקשיב למורה, לפחות עד הטסט, אחרי הטסט יהיה לך רישיון ותעשה מה שאתה חושב.

לכולם הוא מעיר בשיעורים הראשונים, אף אחד לא נולד נהג, בשיעור 10 ככה הוא כבר יעיר פחות, ויקח אותך למקומות קשים יותר בעיר, ואחר כך בשיעור 20 אתה תרגיש מוכן לטסט והוא יעיר פעם ב.. על טעויותשאפשר להכשיל עליהם, ולא על שטויות של שיעור ראשון.

לאט לאט אחי, תקשיב לו, תזכור מה שהוא אומר, ותעבור את הטסט הראשון, בלי להסחב עם זה.

ניר תודה רבה לכה על היעוץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...