Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל6.5, מונו בלוק וסאב

Unrated
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

סוף כל סוף השגתי בניות לרכב שלי במחיר זול למדי.

אני רוצה לשדרג את הדוטק 5.25 שלי(לא יותר מורל)

התקציב הוא 2500 שקל, כרגע יש סרווין ווגה ומגבר TRU S44,

אני רוצה להשאיר את המגבר והנגן קלריון 775.

יד שנייה רק למונו, כל השאר רצוי חדש.

שמעתי איך נשמע HERTZ ואהבתי, גם הסאב וגם הקומפוננט.

איך הסאב POLK AUDIO?

סאב עם תיבה פתוחה בלבד.

יש משהו להמליץ עליו? דגם ספציפי?

ועוד שאלה, ראיתי שהדוטק שלי מוציא 140 RMS, אבל הוא חלש וכשמגבירים הוא צורם, לעומת זאת אני רואה שכולם אומרים שפוקאל חברה טובה אבל הם רק 70 RMS, האם הם חזקים?

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כמה קריטריונים שמשפיעים על העוצמה המתקבלת ברכב, אחד מהם זה הגברה- אם תקח רמקול 140W ותגביר אותו עם 65W, אתה לא תמצה אותו.

קריטריון נוסף הוא נצילות הרמקול- אם תקח שני רמקולים בעלי נצילות שונה ותגביר אותם עם הגברה זהה, העוצמה שתתקבל תהיה שונה. עד כמה שאני זוכר, פוקאל הם די נצילים, ולכן יישמעו מעט יותר חזק מרמקול אחר בנצילות נמוכה יותר.

מעבר לקריטריונים האלו, יש עוד דברים שמשפיעים כמו סביבה, אקוסטיקה ועוד.

בגדול- אם אהבת את ההרץ (היי אנרג'י ? ) לך עליו.

רצוי שתשמע גם את הפוקאל V או K למיניהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין אז למה כולם אומרים שמהגבר שלי הוא טוב אם הוא לא מגביר את הדוטק כמו שצריך?

אם אני אקנה מונו בלוק לסאב ואחבר רק סט קדמי, הם יישמעו יותר חזק?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שהטרו שלך הוא לא טוב, הוא מגבר טוב מאוד.

אני חושב שהעוצמה שמתקבלת בסטריאו לא מביאה לידי ביטוי את יכולת הרמקול לספוג 140W, ולכן הנתון הזה לא רלוונטי ל"מי יהיה חזק יותר" כי ההגברה היא נתונה.

לעומת זאת, אם תגשר את המגבר הזה לסט הקדמי (רק לשם המחשת עניין הכוח) ותקנה מונובלוק לסאב- תקבל יותר עוצמה, אך לא בטוח שזה יפתור לך את בעיית הצרימה למשל.

בשביל לפתור אותה הייתי ממליץ לבדוק פאזות, לוודא שההתקנה של הוופר טובה, לשחק עם זוויות ובמידת הצורך- לעבור לאקטיבי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...