Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת check ביונדאי אקסנט

צ'סטר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי יונדאי אקסנט 2003 הוחלף פעמיים בחצי שנה האחרונה ממיר קטליטי.

הרכב אוכל דלק כמו מטורף(אחד לשמונה) הוא מגמגם ולא סוחב בעליות ולפעמים אפילו כבה באמצע נסיעה, אני לא יודע מה לעשות איתו המנורה נדלקת כל כמה שבועות.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

תשמע מקרה שהתרחש ממש אתמול.

ברכב של אמא שלי בדיוק מהדגם שלך, נדלקה נורת ניהול מנוע.

כמובן שההחלטה הייתה ממיר קטליטי, אפילו בלי לפתוח מכסה מנוע(כולם אמרו שזו מחלה של יונדאי בדגמים הללו).

הוזמן ממיר קטליטי. אך משנפתח מכסה המנוע, נמצא שכבלי ההצתה היו פשוט מותכים לגמר.

החלפה של כבלי ההצתה וניתוק המצבר מהמינוס פתרו את כל הבעיות.

על כן, בדוק את מערכת ההצתה שלך.

שגיב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב לא נבדק עם מחשב בגלל שפשוט נמאס לי להוציא עוד 150 ש"ח על בדיקה, זאת כבר הפעם השלישית שהיא נדלקת!

לגבי הכבלי הצתה- קניתי באוטודיפו כבלים והחלפתי לבד וזה עדיין לא עוזר.

לי נראה שזה חיישן חמצן, מה נראה לכם?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קיימת פגיעה סידרתית בממיר הקטליטי בטווחי זמן כל כך קצרים אכן מדובר בחיישן תקול ולא בממיר עצמו. יש לבדוק לעומק ע"י סורק תקלות כי אם לא הממיר ימשיך להיתחלף והבעיה עצמה תישאר.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב לא נבדק עם מחשב בגלל שפשוט נמאס לי להוציא עוד 150 ש"ח על בדיקה, זאת כבר הפעם השלישית שהיא נדלקת!

לגבי הכבלי הצתה- קניתי באוטודיפו כבלים והחלפתי לבד וזה עדיין לא עוזר.

לי נראה שזה חיישן חמצן, מה נראה לכם?

תודה.

נראה לי שאם אתה מתקמצן על בדיקת מחשב ואבחון מקצועי אתה תמשיך להחליף חלקים בעלות גבוהה מבלי לפתור באמת את התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...