Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הייתי מעורב בתאונה היום, והכל קרה כל כך מהר ששכחתי לקחת מהגברת שנכנסה בי פרטים מזהים והיא לא לקחה את שלי. מה קורה במצב כזה ? הרכב שלי הרוס ושלה אני לא יודע מה מצבו..

העניין הוא שהאמבולנס לקח אותי ואני לא יודע אם למקום התאונה הגיעה משטרה/בוחן תנועה ואין לי מושג עכשיו מה לעשות.

אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי מה עושים

תודה

פורסם

תברר אבל אחד הפרמדיקים בדר"כ רושם מספר רכב, אחותי עברה תאונת דרכים לפני כמה שנים והפרמדיק רשם מספר רכב על היד ונסענו לבית חולים רק אחכ בדיעבד (מהבאלגן שכחתי בכלל מהנהג האידיוט) כשהגענו לבית חולים הבנתי שלא לקחתי פרטים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני לא זוכר מי היה הפרמדיק..וגם לא נראה לי שהוא (או היא) רשמו משהו. הרי למשטרה חייבים להיות הפרטים שלה לא ? לא יכול להיות שלאף אחד לא יהיה את הפרטים שלה..אני בטוח שאני לא הראשון שנקלע למצב כזה.

פורסם

במידה והגיע אמבולנס אז כנראה שהגיעה גם משטרה.

נסה להתקשר למשטרה ולבדוק.

במידה ואף אחד לא גבה ממנה עדות והיא פשוט נסעה משם ,אז אין לך הרבה מה לעשות.

תצטרך לשאת בהוצאות התיקון בעצמך.

רפואה שלמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא נסעה איתי באמבולנס..היא יצאה ללא פגע, וכשביקשתי ממנה את הפרטים היא הייתה בלי ארנק ואמרה שהיא לא זוכרת בעל פה.

ואתה לא רציני ?! אם לא הייתה שם משטרה ולא תחקרו אותה אז אני פשוט נדפק עם ההוצאות על תיקון הרכב ? זה לא נשמע לי הגיוני בכלל..זה כמו פגע וברח !

פורסם

תקשיב מישהו היה חייב לקחת ממנה פרטים ,אם לקחו אותה לבית חולים אז שם לקחו ממנה פרטים ,לפחות את השם שלה ,נסה לטלפן לבית חולים שאליו הובהלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברגע שמפנים מזירת תאונה נפגעים, ולא משנה מה מצבם המשטרה מעורבת.

כך שהפרטים של הרכב והמפונה יועבו למשטרה להמשך טיפול.

אני מציעה לך לגשת לץחנת המשטרה הקרובה על מנת לקבל את הפרטים של הנהגת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצוות מדא בטוח יש את הפרטים, אבל בכל מקרה גם למשטרה יש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ברגע שמפנים מזירת תאונה נפגעים, ולא משנה מה מצבם המשטרה מעורבת.

כך שהפרטים של הרכב והמפונה יועבו למשטרה להמשך טיפול.

אני מציעה לך לגשת לץחנת המשטרה הקרובה על מנת לקבל את הפרטים של הנהגת.

ל'

בתאוריה - הכל טוב ויפה

ובפועל - לפני חודש הייתי מעורב בתאונה, פוניתי באמבולנס והמשטרה אפילו לא בדקה את מספר הרכב (ששייך לרכב שירד מהכביש לפני כמה שנים).

תקווה שבמקרה שלך המשטרה עשתה את עבודתה, תפנה לבוחני הרכב בתחנה הקרובה ואל תוותר, בהצלחה!

• תוכן חדש...