Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת משנה מצבים כשמתחשק לה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

אני מדברת על המערכת המובנית של מאזדה3 2007,

כבר כמה זמן שאמא שלי אומרת לי שהיא שמה דיסק, מפעילה אותו ואחרי כמה זמן זה מעביר לה את המצב לרדיו, ולא סתם, לתחנות בערבית. :|

אתמול יצא לי להיות ברכב וגם אני שמתי דיסק, וגם אחרי 10 שניות מתחילת השיר מהדיסק זה עשה את אותו הדבר..

החזרתי חזרה למצב דיסק ומאז זה נשאר על דיסק.

מה עלולה להיות הבעיה?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני זוכר נכון דובר על זה בעבר, העניין הוא בשירותי דיווחי תנועה של עובדים בארץ ותחנות משטלתות על התדר או משהו בסגנון.

הפתרון הוא לכבות את לחצן הדיווחי תנועה, אם אני זוכר נכון במזדה 3 הוא נקרא TA או TI או TF

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, יש לכבות את שלל הפוקנציות שמופיעות בצג הרדיו, AF, PTY ושאר קיצורים באנגלית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...