Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניינת לקחת רכב פיג'ו 308 דרך הליסינג של החברה אבל הם לא ממליצים כי אומרים שיש הרבה בעיות עם הרכב. אשמח ואודה מד להמלצות ו/או תגובות שיעזרו לי להחליט אם כדאי לקחת למרות האזהרה של חב' הליסינג או שאני מזמינה לעצמי צרות. אם ניתן כמה שיותר מהר תגובות כי חייבת להחליט!! תודה!!!

פורסם

שלום,

מה הצרות שאת כביכול מזמינה על עצמך?

הרי מדובר ברכב ליסינג.

אם את אוהבת את 308 (שזה לדעתי רכב מצויין - נוח מאוד, בידוד רעשים נהדר), לכי עליו.

יהיו בעיות? מקבלים רכב חלופי, התיקונים על חברת ליסינג.

ולא נראה לי שיהיו בעיות אמינות.

מי זה "הם" שלא ממליצים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זהו רכב ליסינג חברה כלומר החברה שמעסיקה אותי משלמת תשלום חודשי עבור הרכב שאבחר.

בחב' הליסינג טוענים שהם ממליצים לא להתעסק עם הפיג'ו 308 כי הן בעייתיות, מתחממות ו"שאני עוד עלולה למצוא שהאוטו לא מתניע דווקא בים המלח". כן הבלגן עליהם אם יש צרות עם האוטו אבל כמו שכולנו יודעים בסה"כ מי שצריך לדאוג לכל הטרטור של תבואו לקחת את האוטו, מתי מחזירים? כן תיקנו או לא תיקנו וכד' זה כבר על בעל הרכב (העובד)

בנוסף מכיוון שחב' הליסינג כל כך לא ממליצה על הפיג'ו והצרפתיות בכלל שהם אפילו מעלים את המחיר החודשי בעבורה כי יש הרבה בעיות... ואז אם מתעקשת אני מניחה גם שצריכה לשכנע את הבוס אבל העיקר זה האם באמת זהו רכב בעייתי? אם מישהו מכיר או מודע לבעיות כאלה בדגם הרכב הזה בשנים האחרונות? תודה!

פורסם

אם על רכבים צרפתיים תצטרכי לשלם כל חודש יותר, בהחלט כדאי לשקול אופציות אחרות (שלא רשמת אותן).

נשמע לי מוזר הדרישה לתשלום יתר מצד חברת ליסינג על רכבים צרפתיים.

ראית כמה רנו פלואנס מליסינג מסתובבות על הכבישים? לא נראה לי, שאנשים היו בוחרים ברנו ומשלמים יותר כל חודש.

על איזו חברת ליסינג מדובר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זהו רכב ליסינג חברה כלומר החברה שמעסיקה אותי משלמת תשלום חודשי עבור הרכב שאבחר.

בחב' הליסינג טוענים שהם ממליצים לא להתעסק עם הפיג'ו 308 כי הן בעייתיות, מתחממות ו"שאני עוד עלולה למצוא שהאוטו לא מתניע דווקא בים המלח". כן הבלגן עליהם אם יש צרות עם האוטו אבל כמו שכולנו יודעים בסה"כ מי שצריך לדאוג לכל הטרטור של תבואו לקחת את האוטו, מתי מחזירים? כן תיקנו או לא תיקנו וכד' זה כבר על בעל הרכב (העובד)

בנוסף מכיוון שחב' הליסינג כל כך לא ממליצה על הפיג'ו והצרפתיות בכלל שהם אפילו מעלים את המחיר החודשי בעבורה כי יש הרבה בעיות... ואז אם מתעקשת אני מניחה גם שצריכה לשכנע את הבוס אבל העיקר זה האם באמת זהו רכב בעייתי? אם מישהו מכיר או מודע לבעיות כאלה בדגם הרכב הזה בשנים האחרונות? תודה!

בשתי מלים, חרטה ברטה. מניפולציה זולה של אנשי חברת הליסינג שמעדיפים "לדחוף" לך עוד מאזדה 3 או מה שזה לא יהיה. אותך לא צריך לעניין החשבונות או השיקולים שלהם, בדיוק כפי שאת, כצרכן, לא ממש מעניינת אותם.

נותנים לך את אופציית הבחירה? תשמחי ותבחרי במה שאת רוצה. ב-11 שנה של שימוש ברכבי חברה, לא היה לי את הלוקסוס הזה, לצערי - ומצאתי את עצמי מאחורי ההגה של מכוניות שלעולם לא הייתי רוכש בכספי. האחרונה, מיצובישי לנסר 2008, היתה הגרועה מכולן(ולמותר לציין שקצין הרכב הבור החזיק ממנה מכונית מצוינת).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מנסיון שלי עם פיג'ו 308 2010, גם מליסינג

הרכב לאחר כ 35 אלף, נדלקו נורות אזהרה והרכב נכבה, מיותר לציין שזה היה בכביש מהיר.

הבעיה הייתה שמערכת ה ABS באחד הגלגלים התפרקה(לפי המוסך, אפשרי בכלל?) או שהיא הפסיקה לפעול מסיבה כלשהי.

בערך ב 50 אלף, אחת הרצועות החליקה \ נפלה(של האלטרנטור אם אני זוכר נכון)

כל זה מדובר על רכב חדש מליסינג, נוסע די הרבה - 45 בשנה אבל עדיין, מרכב חדש לא מצפים לתקלות כאלו.

אני לא יודע אם התקלה הראשונה התרחשה בגלל שבטיפול 30 אלף עשו משהו לא תקין, עד כמה שידוע לי לא החליפו ברקסים.

וממש אין סיבה לתקלה השניה להתרחש, אחרי הכל הרכב היה על הכביש שנה וקצת.

עוד משהו, במהירות שרוב הנהגים נוסעים בה בכביש 6, ההגה קצת רועד, לא יודע אם זו בעיה ספציפית ברכב, אבל גם זה לא אמור להיות.

*הרכב לא שלי, יוצא לי לנסוע מפעם לפעם ואני מבחין בזה.

לפני זה כשקבלנו מליסינג מאזדה 3 ו 323, היו אפס תקלות.

וגם כשקבלנו רכב חלופי, פעם אחת C4, בצפון בעליות, התצוגה הראתה שיש בעיה בתיבת הילוכים והאוטו כבה.

הרגשה אישית שלי שיש יותר מידי בעיות עם הצרפתיות למרות שאני מנסה לשכנע את עצמי שהם דווקא כן אמינות וטובות יותר מפעם. אך כנראה לא מספיק לאקלים הישראלי

אם לא הייתה את ההטבה של הדלק חינם ועלות הטיפולים הייתי מעדיף לנסוע עם היפנית שלי לטולים ארוכים :)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שיקולי חברת הליסינג הם פשוטים ביותר, מחיר רכישה נמוך, ומחיר מכירה גבוהה ככל האפשר בסיום תקופת הליסינג, ה 308 ככל הנראה אינה נהנית מתמורה אידיאלית בשני הסעיפים הללו.

אין לי ניסיון ספציפי עם ה 308 , אבל מנסיון נרחב עם סיטרואן C4 שהיא מקבילה ל308 , הרכב במהלך 4 השנים האחרונות משרת היטב את המשפחה, אין תקלות , והוא רואה מוסך פעם בשנה לטיפול שיגרתי.

לD1 , התגובה שלך מענינת, פשוט פורצת את גבולות הדימיון...

כל תקלה אצלך מדממיה את הרכב על כביש מהיר.. , תקלה ב ABS מדליקה נורת התראה והיא אינה בשום פנים ואופן מדוממת מנוע, לידיעתך אין שום מערכת ABS על הגלגלים אלא ישנו חיישן אשר שולח נתונים למחשב המרכזי אשר נמצא מתחת למכסה המנוע ...

ולגבי הגיר ב C4 , ייתכן שבעליות בצפון הגיר התחמם עקב עומס, ולכן נכנס למצב SAFE על מנת למנוע פגיעה בגיר, הרכב אינו מדומם כתוצאה מכך , וניתן להמשיך ולנסוע ואו לעצור בצד , לדומם מנוע למספר דקות ולהניע מחדש, בסבירות גבוהה שהמנורה תכבה עקב ירידת הטמפרטורה בגיר.

בקיצור, סיפורים משכנעים יותר בפעם הבאה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שיקולי חברת הליסינג הם פשוטים ביותר, מחיר רכישה נמוך, ומחיר מכירה גבוהה ככל האפשר בסיום תקופת הליסינג, ה 308 ככל הנראה אינה נהנית מתמורה אידיאלית בשני הסעיפים הללו.

אין לי ניסיון ספציפי עם ה 308 , אבל מנסיון נרחב עם סיטרואן C4 שהיא מקבילה ל308 , הרכב במהלך 4 השנים האחרונות משרת היטב את המשפחה, אין תקלות , והוא רואה מוסך פעם בשנה לטיפול שיגרתי.

לD1 , התגובה שלך מענינת, פשוט פורצת את גבולות הדימיון...

כל תקלה אצלך מדממיה את הרכב על כביש מהיר.. , תקלה ב ABS מדליקה נורת התראה והיא אינה בשום פנים ואופן מדוממת מנוע, לידיעתך אין שום מערכת ABS על הגלגלים אלא ישנו חיישן אשר שולח נתונים למחשב המרכזי אשר נמצא מתחת למכסה המנוע ...

ולגבי הגיר ב C4 , ייתכן שבעליות בצפון הגיר התחמם עקב עומס, ולכן נכנס למצב SAFE על מנת למנוע פגיעה בגיר, הרכב אינו מדומם כתוצאה מכך , וניתן להמשיך ולנסוע ואו לעצור בצד , לדומם מנוע למספר דקות ולהניע מחדש, בסבירות גבוהה שהמנורה תכבה עקב ירידת הטמפרטורה בגיר.

בקיצור, סיפורים משכנעים יותר בפעם הבאה.

בקשר לתקלה של ה ABS, הרכב כבה וזה בטוח, אולי זה היה משהו אחר ולא משהו ב ABS, בכל מקרה זה מה שאמרו מהמוסך של הליסינג.(שמשהו שקשור ל ABS התפרק, אולי הם התכוונו לברקס או שסתם הביאו חירטוט, אני שמעתי את זה מאוזן שלישית)

לא הייתי עם האוטו, ולא היה אפשרי להמשיך לנסוע איתו ואז הביאו את ה C4.

עם הרצועה שהחליקה לא כתבתי שהרכב כבה, אך ההרגשה לא נעימה במיוחד שזה קורה לך עוד ב 12 בלילה כשאתה נמצא רחוק מהבית.(במיוחד שזה קורה לבחורה בת 45) אתה לא רוצה להרוס את האוטו אז אתה מתקשר לבעל.

בקשר לC4 עם התיבה אני נהגתי, ואתה צודק הוא לא כבה, אני כביתי והמתנתי.

ולא משנה איזה סיבה תתן, אחרי הכל לעצור בצפון, בחוסר וודאות, זאתי לא הרגשה הכי נעימה.

וזה לא שקרעתי את האוטו בנסיעה הזו, נסיעה רגילה לגמרי.

לחבר שלי יש C4 כבר 3 שנים ואפס תקלות והם נוסעים המון והם מאוד מרוצים. והם מטופלים באותה חברת ליסינג כמו ה308.

אני רק מספר מקרה אישי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפי איך שזה נראה יש להם אינטרסים ברורים למכור פחות רכבי פ'גו

את יכולה לקחת את הרכב הזה ולהיות בראש שקט

הבחור פה ענה לך על השאלה, והוא כ"כ צודק.

אם הם כ"כ לא ממליצים עליו למה הם בכלל מציעים אותו?

ונניח ותתקע איתו פעם בשנה, אם יש לו יתרונות מעל האחרים עדיין הוא עדיף,

ועד כמה שאני יודע ברגע שעובד ליסינג נתקע עם הרכב הוא מחכה בדיוק שעתיים שלוש ואז מגיע גרר ונותן לך רכב אחר ולוקי את המקולקל, בקיצור שלא יפחידו אותך.

אביב8)

פורסם

טוב,

אז קצת מנסיון אמיתי עם 308..

ה308 שלנו מליסינג עם 53,000(בערך) על השעון. אציין כי באופן פרטי לא הייתי קונה את הרכב מכל הסיבות המוכרות(שגם אני לא חף מהן) של "סחירות", "צרפתי זה תקלות" וכו'.

כיוון שהרכב הוא ליסינג אני מרשה לעצמי לבחור דברים "קצת" אחרים ולנסות אותם. לקחנו את ה308 כי בעיני היא פשוט יפהפיה (יש כאלו שחושבים שהיא מוקצנת מידי). הרכב מאד מאד נוח, מרווח, נעים מאד לשהיה, תא נוסעים עם המראה ה"יוקרתי" ביותר לדעתי מקבוצה 2, ובכלל מקום נעים מאד לשהות בו. אני מאד מאד מרוצה מהרכב.

מבחינת תקלות, בשנתיים וחצי שלנו ביחד ובק"מ הנוכחי, עד עכשיו היו מנורה קדמית שרופה (קשקוש), מצבר שנפח נשמתו (הגיוני

וכמובן מוחלף במסגרת הליסינג), והדבר היותר בעיתי אולי ממש לאחרונה, נדלקה לי נורת מפלס שמן נמוך. בבדיקה שלי ראיתי כי יש "הזעה" של שמן באזור המנוע ואכן חסר מעט. במוסך הוחלף אטם משאבת וקום לקוי (למי שמבין למה הכוונה).

בכל מקרה,

משלמים כ"כ הרבה על הליסינג, ואם יש כבר משהו שלא צריך לתת לו בכל חשבון זה איזה רכב לבחור. קחי מה שבא לך טוב.

יש בעיה? יש שירות ורכב חליפי. מוכרים לך קשקוש ברמות. מבטיח לך שלא תבלי כל יומיים במוסך. יודעת מה? אפילו לא כל שבוע:-D.

DWINER, אני האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא פרנקופיל במכוניות, אבל באמת נו, כל פעם שנדלקת לך התראה בלוח שעונים הרכב מדומם? תרשה לי לפקפק. חוץ מזה אני משער שה"יפנית הפרטית שלך", בטח לא זוכה ליחס מתעלל כמו הליסינגים שעוברים דרכך. אני משער שאתה לא נוהג בפראות ובחוסר רחמים ב 3 שלך, מה שאולי אתה קצת יותר עושה בטיולים עם הC4.

יש סיבה טובה מאד שהגיר מגיע למצב של SAFE mode עקב התחממות.

יתרה מזאת, לפני שבוע חזרתי מאילת עם ה308 עמוסה לעייפה (יודע כמה ציוד צריך לקחת זוג ושני בייבי'ס חמודים לשבוע באילת?), ממש, אבל ממש לא ריחמתי על האוטו בעקיפות ובטיפוסים, ומחט החום לא זז מילימטר. הרכב הפגין נסיעה סופר נעימה ובטוחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
טוב,

אז קצת מנסיון אמיתי עם 308..

ה308 שלנו מליסינג עם 53,000(בערך) על השעון. אציין כי באופן פרטי לא הייתי קונה את הרכב מכל הסיבות המוכרות(שגם אני לא חף מהן) של "סחירות", "צרפתי זה תקלות" וכו'.

כיוון שהרכב הוא ליסינג אני מרשה לעצמי לבחור דברים "קצת" אחרים ולנסות אותם. לקחנו את ה308 כי בעיני היא פשוט יפהפיה (יש כאלו שחושבים שהיא מוקצנת מידי). הרכב מאד מאד נוח, מרווח, נעים מאד לשהיה, תא נוסעים עם המראה ה"יוקרתי" ביותר לדעתי מקבוצה 2, ובכלל מקום נעים מאד לשהות בו. אני מאד מאד מרוצה מהרכב.

מבחינת תקלות, בשנתיים וחצי שלנו ביחד ובק"מ הנוכחי, עד עכשיו היו מנורה קדמית שרופה (קשקוש), מצבר שנפח נשמתו (הגיוני

וכמובן מוחלף במסגרת הליסינג), והדבר היותר בעיתי אולי ממש לאחרונה, נדלקה לי נורת מפלס שמן נמוך. בבדיקה שלי ראיתי כי יש "הזעה" של שמן באזור המנוע ואכן חסר מעט. במוסך הוחלף אטם משאבת וקום לקוי (למי שמבין למה הכוונה).

בכל מקרה,

משלמים כ"כ הרבה על הליסינג, ואם יש כבר משהו שלא צריך לתת לו בכל חשבון זה איזה רכב לבחור. קחי מה שבא לך טוב.

יש בעיה? יש שירות ורכב חליפי. מוכרים לך קשקוש ברמות. מבטיח לך שלא תבלי כל יומיים במוסך. יודעת מה? אפילו לא כל שבוע:-D.

DWINER, אני האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא פרנקופיל במכוניות, אבל באמת נו, כל פעם שנדלקת לך התראה בלוח שעונים הרכב מדומם? תרשה לי לפקפק. חוץ מזה אני משער שה"יפנית הפרטית שלך", בטח לא זוכה ליחס מתעלל כמו הליסינגים שעוברים דרכך. אני משער שאתה לא נוהג בפראות ובחוסר רחמים ב 3 שלך, מה שאולי אתה קצת יותר עושה בטיולים עם הC4.

יש סיבה טובה מאד שהגיר מגיע למצב של SAFE mode עקב התחממות.

יתרה מזאת, לפני שבוע חזרתי מאילת עם ה308 עמוסה לעייפה (יודע כמה ציוד צריך לקחת זוג ושני בייבי'ס חמודים לשבוע באילת?), ממש, אבל ממש לא ריחמתי על האוטו בעקיפות ובטיפוסים, ומחט החום לא זז מילימטר. הרכב הפגין נסיעה סופר נעימה ובטוחה.

"כל פעם שנדלקת התראה", קודם כל להפך, דווקא בגלל שהרכב לא שלי, של המשפחה של החברה שלי אני נוהג עליו ביתר זהירות ואם נדלקת נורה או משהו אני מעדיף לעצור בצד מאשר לגרום ליותר נזק. מבחינת יחס מתעלל ה 308 ממש לא קורעים אותה, נסיעה רגוע למדי. לאומת זאת חבר שלי בעבר הייתה לו מאזדה 3 2006 ואחריה פוקוס 2009 ולא הייתי מאחל לאף אוטו את מה שהוא עשה להם. ולמרות כל ההתעללות הזו חוץ מטיפולים שוטפים(פעם ב 15 ולא ב 30 כמו ב 308) לא היו לו איתם משהו מיוחד.

ד.א אין לי 3. ואני לא מתעלל בליסינג ולא בפרטי. עברתי את הגיל

ואם אתה שואל אותי? אני כן ממליץ לקחת את ה 308 דווקא כי זה בליסינג, הרכב מאוד נוח(בהשוואה ל 3 החדשה), אני אוהב את הגיר. וכו.

רק אמרתי מה הנסיון שלי עם ה 308 שאני מכיר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד מכיוון שהרכב בליסינג אז צריך ללכת על הרפתקאות חסרים רכבים טובים ולא "משעממים" בקבוצת רישוי 2 . מה שאתם אומרים בעצם שזה לא נורא להיתקע באמצע טיול לצפון ולהמתין לרכב חלופי איזה שעתיים שלוש .

לספר ממקרה אישי ברכב ליסינג (ג'טה 2008 ) עשינו תאונה (נכון גם זה קורא לא תמיד זה תקלות ) דווקא באמצע טיול בסוכות. לשבת ולחכות סדר גודל של 4.5 שעות זה לא הכי נעים.

יש מספיק רכבים טובים , אמינים , ומהנים לנהיגה חוץ מהרכב הנ"ל .

• תוכן חדש...