Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את ה"מוסך הירוק" בבר כוכבא?

djgabi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי נסיון שלפיו תחליט אתה אם להיתקרב או לא:

לפני מספר שנים שהיה לי יונדאיי אטוס במהלך נסיעה בעיר ברח לי אחד הגלגלים האחוריים. בלאו ברירה גררתי את הרכב למוסך הירוק שהיה עליו המלצה פה והתחילו לטפל לי ברכב. החליפו לי את כל הסרן האחורי + מיתלים+ בולמי זעזועים + חריטות לדראמים ווסנדלים חדשים וכל זה בסביבות 2600 ש"ח כזכור לי. יצאתי מהמוסך ולאחר כמה חודשים התחלתי לשמוע רעשים מאחד הגלגלים האחוריים. עצרתי בצד, הרמתי את הרכב על ג'ק ולהפתעתי הגלגל כולו כימעט היה בחוץ זז מצד לצד. גררתי למוסך שאני מכיר כבר 10 שנים ומה מיסתבר? בתיקון שנעשה במוסך הירוק סגרו כל הניראה את האום המרכזי של הגלגל חזק מידי עד כדי כך שריסקו את המיסב גלגל. למזלי שבאתי בזמן אליו כי הפעם מי יודע מה היה קורה אם היה שוב בורח גלגל.

עכשיו תישפוט אתה. מעבר לליקוי הזה היחס שקיבלתי במוסך הירוק היה בסדר גמור והוגן. אבל שוב, השאלה מה מחפשים: יחס או איכות? לשיקולך.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
יש לי נסיון שלפיו תחליט אתה אם להיתקרב או לא:

לפני מספר שנים שהיה לי יונדאיי אטוס במהלך נסיעה בעיר ברח לי אחד הגלגלים האחוריים. בלאו ברירה גררתי את הרכב למוסך הירוק שהיה עליו המלצה פה והתחילו לטפל לי ברכב. החליפו לי את כל הסרן האחורי + מיתלים+ בולמי זעזועים + חריטות לדראמים ווסנדלים חדשים וכל זה בסביבות 2600 ש"ח כזכור לי. יצאתי מהמוסך ולאחר כמה חודשים התחלתי לשמוע רעשים מאחד הגלגלים האחוריים. עצרתי בצד, הרמתי את הרכב על ג'ק ולהפתעתי הגלגל כולו כימעט היה בחוץ זז מצד לצד. גררתי למוסך שאני מכיר כבר 10 שנים ומה מיסתבר? בתיקון שנעשה במוסך הירוק סגרו כל הניראה את האום המרכזי של הגלגל חזק מידי עד כדי כך שריסקו את המיסב גלגל. למזלי שבאתי בזמן אליו כי הפעם מי יודע מה היה קורה אם היה שוב בורח גלגל.

עכשיו תישפוט אתה. מעבר לליקוי הזה היחס שקיבלתי במוסך הירוק היה בסדר גמור והוגן. אבל שוב, השאלה מה מחפשים: יחס או איכות? לשיקולך.

תודה על המידע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש נסיון מצויין עם אמיר - איש מקצוע ברמה גבוהה מאוד, מחירים נוחים ויחס מצויין.

חפש בפורום וברשת ותמצא על המוסך הרבה דעות משבחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...