Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים מצפצפים אחרי החלפת צלחות ודיסקיות

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

משכתי את הטיפולים בברקסים קצת יותר מדיי וכשהגעתי למוסך והתבשרתי שאי אפשר לחרוט אלא צריך להחליף הכל, לא התווכחתי.

אלא מה, עכשיו, אחרי חודשיים, הברקסים מצפצפים כאשר אני גולש ובולם בזמן הגלישה, ויותר מכך,בשעת רוורס הברקס ממש חורק. האם הגיוני? אני לא רוצה שכבר יציעו לי לחרוט הברקסים. הם הרי חדשים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אז ככה בדרך כלל כשמחליפים ברקסים כולל דיסקיות ורפידות חדשים אז הם מצפצפים קצת בהתחלה מכיוון שהם חדשים ואחרי כמה זמן זה מפסיק! השאלה איך האוטו מגיב? האם הוא עוצר יותר טוב? או שלא אם הוא עוצר טוב אז זה רק ענין של זמן שהברקסים יקבלו את הצורה ויפסיקו לצפצף אבל אם זה לא עוצר טוב אז גש לבדיקה במוסך. מקווה שעזרתי בהצלחה :)......

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ תופעות מעין אלה מצביעות לרוב על חלפים שאינם מקוריים.

בוצע ע"י מוסך מרכזי של XXXX, אז ההשערה לא נכונה.

אני רק שואל האם יש לי טענה נכונה כשאני אגיע למוסך? או שימרחו אותי באיזה תשובה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציפצופים אופייניים לדיסקיות מאיכות נמוכה

השתמש בדיסקיות מיצרן ידוע כגון רמסה, לוקאס, בנדיקס, רויאל וכד'

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
הציפצופים אופייניים לדיסקיות מאיכות נמוכה

השתמש בדיסקיות מיצרן ידוע כגון רמסה, לוקאס, בנדיקס, רויאל וכד'

אני לא מכיר דיסקיות בלם שיוצרות ציפצופים וחריקות יותר מREMSA .

לפותח השרשור,תרכיב דיסקיות מקוריות כולל פחיות למניעת ציפצופים ויהיה שקט.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר דיסקיות בלם שיוצרות ציפצופים וחריקות יותר מREMSA .

לפותח השרשור,תרכיב דיסקיות מקוריות כולל פחיות למניעת ציפצופים ויהיה שקט.

אורן

מה הכוונה "תרכיב דיסקיות מקוריות"?!

זה מוסך מרכזי. של יבואן רכב ידוע. מה, הוא לא מרכיב חלפים מקוריים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעשי בלמים צריך לבדוק ביסודיות. במידה והרכיבו חלקים מקוריים יש לבדוק את אופן ההתקנה, אז כדאי שתחזור למוסך.

אני רק מקווה שלא נגרם נזק לקליפר, כתוצאה מנסיעה עם מערכת בלמים שחוקה מאוד או שאולי הרעש הוא כעת מהבלמים האחוריים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעשי בלמים צריך לבדוק ביסודיות. במידה והרכיבו חלקים מקוריים יש לבדוק את אופן ההתקנה, אז כדאי שתחזור למוסך.

אני רק מקווה שלא נגרם נזק לקליפר, כתוצאה מנסיעה עם מערכת בלמים שחוקה מאוד או שאולי הרעש הוא כעת מהבלמים האחוריים.

מ זה קליפר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קאליפר זה החלק שעליו יושבות רפידות הברקס ועליו גם מולבשת הבוכנה בחלקו האחורי שדוחפת את הרפידות על מנת ללחוץ על צלחת הבלם משני כיווניה ולמנוע את המשך סיבובה בעת לחיצה על דוושת הברקס.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בדר"כ תופעות מעין אלה מצביעות לרוב על חלפים שאינם מקוריים.

לאחר שדיווחתי כאן בפורום על ברקסים מצפצפים, ביקרתי במוסך ובוצע להם "פזות+משיכת רפידות (ללא חיוב).

ראשית, מה בדיוק הטיפול הנ"ל?

שנית, התברר לי להפתעתי כי בתיקון הבלמים שבוצע מספר חודשים קודם לכן, המוסך (מרכזי - של היבואן) תיקן כאשר חלק מהרפידות והצלחות שהוחלפו הם OEM. לדעתי מן הראוי היה לפחות ליידע אותי על כך (הטענה היא שניסו לחסוך לי ואין בעיה בטיחותית).

המצב כיום הינו שעל גלגלים שונים יש לי עירוב של חלפים מקוריים ו - OEM. לדוגמא, צלחת בלם אחורית היא מקורית, אבל רפידות OEM.

אז אם המוסך כ"כ רוצה לחסוך, מדוע לא הכל OEM?!

ובכלל, האם זה תקין לערבב מקורי ו - OEM?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...