Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מריחת משחה על הדיסקיות זה לא חאפרי בכלל!

באריזה של הרפידות המקוריות של ב.מ.וו מגיע גם אריזה של משחה.

לפני התקנת רפידות מומלץ לנקות את המסילות בקאליפר. במידה ולא עושים זאת הרפידה לא יושבת טוב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ואצל הרבה יצרנים הדיסקיות מגיעות עם פחיות שעושות את העבודה כמו שצריך אז אני לא מבין למה ההתעסקות בכל מיני משחות.

פורסם

הכל טוב ויפה וזה נכון אבל זה נמרח מתחת לפחית ולא במקומה, בדיסקיות מקוריות שצריכות להיות פחיות ושמו דיסקית חליפית עם משחה כמעט בטוח שזה לא ממש יעזור.

פורסם
הכל טוב ויפה וזה נכון אבל זה נמרח מתחת לפחית ולא במקומה, בדיסקיות מקוריות שצריכות להיות פחיות ושמו דיסקית חליפית עם משחה כמעט בטוח שזה לא ממש יעזור.

יש לכם במקרה צילום של הדיסקיות הללו כדי שניתן יהיה להבין על מה מדובר?

פורסם

לפותח השרשור , הייתה לי אותה בעיה ברכב , חריקות וצפצופים מהבלמים , אפילו לאחר 2 בדיקות לא נמצאה הבעיה עד שבבדיקה השלישית נמצאה הבעיה הקאליפר האחורי היה "תפוס" , עוד לא סידרתי את זה אז אני לא יכול להגיד לך עלויות אבל תבדוק אולי זאת היא הבעיה

keep drooling im spooling :twisted:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מסכים!

המוסך מסכים להחליף כל מה שהיה OEM ברכיב מקורי.

מה לדרוש שיהיה? מה לבדוק - שיש פחית, או שלא חשוב אם יש או אין? ויש דברים נוספים לבדוק?

• תוכן חדש...