Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פורד פוקוס (תחילת 2008) והצבע של הדשבורד דאה מהשמש, האם ניתן (ואם כן אז איך?!) לצבוע אותו מחדש עצמאית ?

איזה חומרים צריך?

ואיך עושים את זה?

תודה מראש!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם צריך להוציא את הדשבורד מהרכב.

אם הדשבורד מפלסטיק קשיח, משייפים אותו עם נייר זכוכית בצורה אחידה וצובעים כמה שכבות של פריימר לפלסטיק. אחר כך צובעים על זה בצבע לפלסטיק, גם כן כמה שכבות. בשביל גימור חלק צובעים בסוף בלכה.

אם הדשבורד עשוי מחומר רך כמו גומי (מהסוג שיש ברנו מגאן למשל) אני לא יודע איך צובעים כזה דבר ואם בכלל אפשרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה פלסטיק קשיח.

אפשר בבקשה קישור לחומר הזה?

איזו כמות צריך?

הכאם צריך מברשת "מיוחדת" ? (מברשת מגומי\רגילה כמו של צביעת קירות )

חובה לפרק את הדשבורד מהאוטו ?!

פורסם

היות והחומר מגיע עם ספוג לדעתי תוכל להשתמש ללא פירוק הדשבוד

למרות שתדרש לכסות את שאר האזורים כדי לא ללכלך .

אני אעלה תמונה של החומר בערב .

Peugeot 208GTI

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה מעניין.

מי מייבא את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחלה, תודה.

אז אם אני מבין נכון,

1. לחסות את כל מה שלא רוצים שיצבע.

2. צריך לשייף את הדשבורד.

3. לנקות אותו.

4. לצבוע עם החומר הזה שכבה אחת.

5. לתת לזה להתייבש כמה שעות (עם חלונות פתוחים) , אני מעדיף להימנע מלפרק אותו מהאוטו.

-- האם השלבים נכונים או ששכחתי משהו ?

--האם החומר הזה מתאים גם לפלסטיק שמחובר מחוץ לאוטו ?

-- מיכל כזה אחד מספיק ?

פורסם

לפני שאתה רץ להזמין חומרים יקרים, נקה את הדשבורד בצורה יסודית מאבק (גם מטלית לחה תספיק), תן לו להתייבש ומרח בנדיבות חומר כמו SUN OF A GUN של STP או המוצר המתחרה מבית ARMOR ALL. בקבוק כזה ניתן לרכישה בהום סנטר הקרוב לביתך תמורת 30 שקלים.

דווח תוצאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על החומר יש הוראות שימוש, זה חומר שמתייבש מהר .

הצד השני של הספוגית משמש לשיוף.

החומר מתאים לשימוש חיצוני .

הכמות תלויה באופן השימוש ובשטח הכסוי .

צריך יותר משכבה אחת .

Peugeot 208GTI

פורסם
לפני שאתה רץ להזמין חומרים יקרים, נקה את הדשבורד בצורה יסודית מאבק (גם מטלית לחה תספיק), תן לו להתייבש ומרח בנדיבות חומר כמו SUN OF A GUN של STP או המוצר המתחרה מבית ARMOR ALL. בקבוק כזה ניתן לרכישה בהום סנטר הקרוב לביתך תמורת 30 שקלים.

דווח תוצאות.

איתמר.

אם אני מורח SUN OF A GUN ורואה שהתוצאה לא מספקת , ניתן למרוח על זה את ה Wurth Plastic בלי בעיות (ז"א, בלי להוריד את השכבה של הSUN OF A GUN ) ?

פורסם

SUN OF A GUN הוא תכשיר מצויין ש"מחייה" פלסטיקים דהויים ובנוסף אמור להעניק להם הגנה.

במידה וזה לא מצליח, ניתן להסיר את החומר עם מטלית לחה או פשוט להמתין כמה ימים. בכל מקרה רצוי ומומלץ לבצע ניקוי יסודי לפלסטיק לפני מריחת כל חומר וזאת ע"מ להבטיח את הצמדותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...