Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו את השרשור הזה שנפתח במקביל בפורום אספנות, ותבינו למה כשאני אומר 50% גנבים זה קצת בצחוק וגם קצת נכון, לצערי הרב.

הנה דוגמא אחת ממה שכתוב שם:

ליאור אני עבדתי בזמנו באחת מחנויות החלפים במרכז שיחסית מוכרת בזול ואני יתן לך דוגמא למחירים

כיסוי חיצוני עולה לבעל החנות 24 ש"ח כולל מע"מ (אחר כך הוא מזדכה עליו במע"מ) נמכר ב120 ש"ח כולל מע"מ ! ויש חנויות שמוכרות את אותו כיסוי בין 150-350 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!

אנטנה חשמלית לרכב עולה לבעל החנות 33 ש"ח כולל מע"מ ! נימכר בין 250 ל-400 ש"ח!!!!!!

אלו 2 דוגמאות שאני מכיר מקרוב!!!

ועוד סוד קטן שלא קשור לעיניין הזה ,הדלק בשטחים עולה בין 7 ל-5.7 ש"ח (אותו דלק בדיוק ,לא מלוכלך ולא נעליים!)

ואם כבר חשבנו ששונאים אותנו בעולם אז גם אנחנו שונאים את עצמנו :cry:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פרדי פרוהאוף התייחס לנושא הזה בראיון עמו שעלה לאחרונה באתר פול גז:

מה הסיכוי של הצרכן הישראלי לשינוי במצב?

פרדי: להערכתי בעוד 4-5 שנים השוק יירגע. האינטרנט יביא את השינוי. לא תהיה ברירה ליבואני החלפים כי הצרכן לומד לרכוש ולהביא את מה שהוא צריך מחו"ל במחיר שפוי ולא להיכנע למחירי השחיטה פה.

שווה לקרוא, לא רק בשביל הנושא הזה. הרבה דברי טעם יש שם.

פורסם
מעניין אותי איך מולר מייבאים את מעדני היוגורט שלהם כשאומרים מנגד שכמעט בלתי אפשרי לייבא מוצרי חלב עקב שינוע יקר מידיי באוויר או שינוע איטי וזול בים?

אותי מעניין איך קוטג' של תנובה עם זיתים נמכר בסופר פה בארה"ב ב3 וחצי דולרים, מגיע מישראל.

איך עיתון בלייזר שמודפס בישראל ונשלח לקליפורניה עולה 6 דולרים בערך, שזה אותו המחיר כמו בישראל.

ואיך לעזאזל, חבילת מצות ענקית עלתה לי $1.99 תוצרת אסם, תוצרת ישראל, בארץ עולה כ40 ש"ח.

יש שוק לא רע בישראל, אבל יש ציבור חלש. הישראלי הוא לקוח טוב, ממלא עגלות בסופר כל שישי אבל בוכה על המחירים.

אפשר לצמצם, אפשר להחרים, אפשר לעשות שינוי.

haters will hate

פורסם
איך עיתון בלייזר שמודפס בישראל ונשלח לקליפורניה עולה 6 דולרים בערך, שזה אותו המחיר כמו בישראל.

הזכרת לי משהו: בתחילת שנות ה-2000 היה לי מנוי למגזין Car&Driver שהגיע מארה"ב, דרך גרמניה וצרפת, ועלה לי 8 שקלים לגליון. באותו זמן גליון של "אוטו" או "הגה" עלה משהו כמו 30 ש"ח. למה?

פעם שאלתי את מחלקת המנויים של "הגה" את השאלה הזאת (לפני זה היה לי מנוי אצלהם, אז הם עדיין מתקשרים מדי פעם). הם סיפרו לי כרגיל על נייר הכרומו האיכותי ועלויות הייצור הגבוהות שלהם, זה ההסבר הקבוע. ואני אומר, אם המגזינים המובילים בעולם יכולים להדפיס על נייר קצת פחות איכותי, לשלוח לחו"ל, וזה עדיין זול ב-75%, אז למה עלויות הייצור שלכם בכלל אמורות לעניין אותי כלקוח?

עניין נוסף הקשור למזגינים הישראליים: שמתם לב פעם שהלוגו של "אוטו" גדל כל כמה שנים, עד שהגיע לתפוס בערך שליש מעמוד השער? מעניין איך מגזין קטן ובלתי-נחשב כמו Auto Bild מצליח "לשרוד" לא רע סה"כ עם קוביה אדומה בפינה, אבל פאר היצירה הישראלי חייב שיראו את ארבעת האותיות שלו ממרחק של קילומטרים. :roll:

פורסם

לגבי מגזינים שכאלה יש הסבר הגיוני: השוק בישראל קטן. מגזין באנגלית שמוכר בתפוצה של מיליונים לעומת מגזין ישראלי שמוכר לעשרות אלפים.

Mazda 2 2013

פורסם

שוק קטן קטן אבל עדיין המחירים פי שתיים לא מצדיקים הבדלים שכאלו , שוב כל תחום שבדקתי (טקסטיל \ רכבים ושינוע \ כלי עבודה \ מחשבים ואלק' ) הכל ללא יוצא מן הכלל זול מאיתנו בהפרשים של בין 50-75 אחוז לפחות.

בכל אופן תודה על התשובות המפורטות.

פורסם

חברה הדג מסריח מהראש.

והראש הוא הראש.

כשחבר כנסת יכול לבזבז כסף כאוות נפשו, להעלות לעצמו את המשכורת, להחליט שיש "קשר עם הבוחר" ולמצוץ ממנו מאות אלפי שקלים בשנה לבזבוזים, כשמבקר המדינה מעניין את התחת של המדינה וכשרשויות החוק אוכפות את מה שבא להן וגם את זה אפשר לשמן בעזרת שקלים,

כשמשטרה יכולה לשקר ולעוות את המציאות כדי לכסות את ערוות הממשלה בנושא הבטיחות, כשמפקד משטרת התנועה משקר במצח נחושה,

כשבתי המשפט הפכו לחונטה,

כשקבוצה של כמה עשרות משפחות שולטות במדינה וקובעות מה נאכל, מה נשתה, מה נשמע ומה נחשוב ויותר מזה, הן גם קובעות את מדיניות הממשלה,

כשמשפחות פשע לכל דבר גונבות את אוצרות הטבע של המדינה בלי להניד עפעף,

כשכל זה קורה ואנחנו ממשיכים להגיע כל 4 שנים ולשים פתק בקלפי, זה הכשלון.

לא המחיר של הקוטג'.

המחיר של הקוטג' הוא רק התוצאה של כל מה שרשום למעלה, והכל בגללנו, האזרחים המטומטמים.

ואם אתם חושבים שזאת הגזמה, תקראו את הכתבה הזאת.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000657946

עם רכישת אייפקס את תנובה, אימצה הקבוצה מדיניות של העלאת מחירים כדי ליצור ערך מהיר ■ מי התריעה כי העלאת המחירים "תתפוצץ בפרצוף"? ■ קבוצת תנובה אימצה מדיניות של העלאת מחירים במטרה לייצר ערך מהיר לחברה, ולאחר שקיבלה עבודת מחקר של חברת ייעוץ ולפיה היא יכולה להעלות את המחיר בסדרת מוצרים בלי לפגוע בביקוש - כך נודע ל"גלובס".

אתם מבינים? במקום חברת גבינות תנובה הפכה לבנק השקעות המוצלח ביותר שקיים בארץ.

פורסם

ואם אתם חושבים שזאת הגזמה, תקראו את הכתבה הזאת.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000657946

עם רכישת אייפקס את תנובה, אימצה הקבוצה מדיניות של העלאת מחירים כדי ליצור ערך מהיר ■ מי התריעה כי העלאת המחירים "תתפוצץ בפרצוף"? ■ קבוצת תנובה אימצה מדיניות של העלאת מחירים במטרה לייצר ערך מהיר לחברה, ולאחר שקיבלה עבודת מחקר של חברת ייעוץ ולפיה היא יכולה להעלות את המחיר בסדרת מוצרים בלי לפגוע בביקוש - כך נודע ל"גלובס".

אתם מבינים? במקום חברת גבינות תנובה הפכה לבנק השקעות המוצלח ביותר שקיים בארץ.

ענק, פשוט ענק. תודה על הלינק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...