Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע מצחיק וגם לא ממש נעים שקרה לי אתמול:

אחרי יום שישי עמוס בסידורים ורכיבת אופניים רגילה (ולא ממש קלה) בערב אני יושב בבית עם חברים. השעה בערך 22:30. פתאום אזעקה של איזה רכב מתחילה לצפצף. אני מבין של זה רכב שלי. יורד ארבע קומות במדרגות (אין מעלית בבניין הישן), הרגליים עוד זוכרות את הרכיבה.

אין כלום. אף אחד לא זז. אין אפילו חתולים ליד הרכב. כל הדלתות סגורות. פתחתי רכב, נעלתי, בדקתי דלתות וחזרתי. הכל טוב ויפה. רק ארבע קומות של מדרגות ורכיבה שהיתה ממש לא מזמן.

חמש דקות לא עברו ואזעקה שוב מצפצפת. ממש לא נעים מהשכנים הנחמדים שלי. מה לעשות? ירדתי, בדקתי, פתחתי, נעלתי, עליתי, הרגליים כבר ממש מתרגזות עלי.

מה לעשות, זה התחיל לצפצף בפעם השלישית. כולי מיואש אני יורד, כל הריטואל חוזר על עצמו ופתאום אני רואה איזו תנועה בתוך הרכב. מתבונן היטב.

מה להגיד לכם, חיישני תנועה בתוך הרכב זה טוב. במיוחד כשהם די רגישים. מספיק רגישים כדי לזהות תנועה קלה של איזה חרק, ג'וק או משהו בסגנון, שנכנס בדרך לא דרך אל תוך הרכב והתישב לו על המראה. ובדרך הפעיל את האזעקה.

נסיון כושל לתפוס אותו. הוא נופל לרצפה של רכב ובורח. אני מקווה שהוא מצא את הדרך החוצה ולא יפתיע אותי במגע פתאומי כשאני אנהג.

פורסם

אני מכיר את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, באוטו הקודם שלי האזעקה גם הייתה מתחילה כשהיה נופל הסכך שמש מהשמשה בתוך הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...