Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי היום בצהורים לקפוץ ליפו, להביא אותה בחומוס. בגלל שזה קרוב לבית, לא לבשתי אפילו מעיל (קטנוע). ז"א שההגנה היחידה שלי היתה הקסדה.

בכל אופן, רשמיי:

1. רכב מגיע לצומת, מסתכל שאין אף אחד, ועובר באדום. כאילו כלום.

2. נוסעת שיירת מכוניות (אותה הצומת), האור מתחלף לאדום. 2 המכוניות האחרונות ממשיכות לנסוע כאילו כלום. לא מאיצות, לא מאטות. אדום? ירוק? מה ההבדל? ממשיכים לנסוע.

3. בהשתלבות לרחוב יפת, מכונית פשוט נכנסת מרחוב צדדי. לא עוצרת, לא נותנת שום זכות קדימה, פשוט נכנסת לרחוב, ושיתהפך העולם.

4. מישהו ראה חניה בצד השני של רחוב יפת. אותה השיטה של סעיף 3. פשוט חותחים חזק שמאלה, ושיתהפך העולם.

5. מישהו העמיד את השברולט שלו סתם. באמצע הרחוב. 2 מטר ממנו אפשר להחנות, אבל הוא עשה חניה כפולה. שיתהפך העולם.

בטח היו עוד דברים, אני פשוט לא זוכר.

מסקנה: אם אתם על דו גלגלי, ליפו: עם ציוד מגן מלא ! :!:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרוב אני עם ציוד מגן מלא (שכולל מעיל, קסדה מלאה, ואפילו מגיני ברכיים)

אבל חשבתי מילא, קרוב לבית.

לא קשור, רציתי להראות איזה פורנוגרפיה קוראת בכבישי יפו ! (אזור יפת)

פורסם
לרוב אני עם ציוד מגן מלא (שכולל מעיל, קסדה מלאה, ואפילו מגיני ברכיים)

אבל חשבתי מילא, קרוב לבית.

לא קשור, רציתי להראות איזה פורנוגרפיה קוראת בכבישי יפו ! (אזור יפת)

זה קורא בעוד הרבה מאוד מקומות שלא תתפלא !!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תראה, אני נוהג באופן כללי מעל שנה. ויצא לי להיות פה ושם. מה שקרה שם היום פשוט לא ראיתי עדיין בשום מקום. אנארכיה תחבורתית כוללת ! כל אחד עושה מה שבא לו ! אין חוק!

ונשאלת השאלה: איפה משטרת התנועה? אהה כן, תופסת אנשים על 120 קמ"ש באיילון. אבל זה נושא לאופרה אחרת.

פורסם
תראה, אני נוהג באופן כללי מעל שנה. ויצא לי להיות פה ושם. מה שקרה שם היום פשוט לא ראיתי עדיין בשום מקום. אנארכיה תחבורתית כוללת ! כל אחד עושה מה שבא לו ! אין חוק!

ונשאלת השאלה: איפה משטרת התנועה? אהה כן, תופסת אנשים על 120 קמ"ש באיילון. אבל זה נושא לאופרה אחרת.

בתוך כפרים ערביות או כל מקום בלי אכיפה מוגברת של משטרת התנועה תמצא את זה !

גם בתוך הרבה מקומות אחרים - כבר נתקלתי במקרים רבים בחיפה ... כך שלא כולם מצייתים לחוק ! ( מעניין למה יש כל כך הרבה תאונות דרכים הא !! אירוניה ! )

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אתה רוצה מקומות בעלי תרבות נהיגה מתחת לכל ביקורת? סע לדרום!

לא שאני אומר שכולם בדרום נוהגים כמו חיות , אבל יש להם מדגם מייצג די ממצא.

כל כך הרבה עוברים באדום , חותכים , ובעיקרון עושים מה שבא להם (באילת ראיתי אופנוענים מוניות וכמה נהגים ברכבים פרטיים שפשוט עוברים באדום מלא כמו שאמרת , רק ששם זה בעליות מטורפות בכניסה לאחת משכונות העיר :shock: )

ובקשר ליפו - לא רק שאנשים שם נוהגים מופרע

התשתית שם בין הגרועות בארץ לפי דעתי

זה פשוט נורא.

נכון , ישנם כבישים במדינת ישראל שיש בהם בורות קטנים , ושטחים לא שווים בגובהם על הכביש (לדוגמה דרך נמיר , הכביש מאוד מסוכן , לא רק שהוא משובש בחלקים רבים , בלילה הממטרות משקות את הכביש וכביש רטוב + תשתית גרועה = זה לא יכול להיות טוב :!: )

אבל ביפו - סיפור אחר לגמרי.

יש שם בורות בשפע , כבישים משובשים בטירוווווווף (נסעתי שם בלילה איזה פעם בשטח שמוביל לכיוון היציאה מיפו ולאיילון - נסעתי במהירות שמתאימה לתנאי הכביש ללא ספק כאשר הבחנתי בבור מציק באמצע הכביש שמכסה את רובו , האטתי הרבה כמובן , וכשהגעתי לבור הבנתי שזה לא סתם בור - זה תהום , לא נגרם נזק לאוטו ולא לאנשים אבל הייתי מאוד קרוב לאיבוד שליטה , ואני בספק אם לא היו שם תאונות קשות בעבר הקרוב)

הראל

וואלק אתתתתה

פורסם

קטנים חבר'ה...

קטנים...

תגיעו לנתניה ביום שישי בצהריים.

הולכי רגל לא מודעים לעובדה שהכביש איננו מדרכה.

נהגים אינם מודעים לעובדה שהצבע האדום ברמזור משמעו : "עצור ואל תחצה את הצומת".

נהגי מוניות בטוחים שבכל דרך שבה יש מקום ל2 רכבים ניתן לעשות פרסה, בכל מקום ובכל זמן.

הולכי הרגל חוצים מעברי חצייה (כבר התקדמות :p ) באדום, ועוד מתעצבנים על הנהגים שמעיזים (חצופים :) ) לעבור כשיש להם ירוק.

הקטע הנוראי הוא, לכו תנסו לחנך או להעיר למישהו... נתניה u know :wink:

בקיצור - פחד אימים :D

:-)

פורסם

אם אתם מדברים על נסיעה מטורפת.

נסעתי לנתניה. איך שנכנסתי לעיר התחילו צרות אני בנתיב ימני נוסע פתאום חותכים אותי משמאל אחד, ויוצא מחניה אחד במהירות מסחררת לכיווני.ומאחורי נצמדת פגארו.

ירד לי הלב.

עברתי את הסכנה תודה לאל (אין לי מושג איך.) פונה ימינה בפניה השניה מהכניסה לעיר, אנשים חוצים באדום. וחותכים אותך, לאורך כל הדרך רכבים במהירות עצומה ביחס לתוך העיר. ומאז החלטתי. פעם אחרונה שאני נוסע לשם.

פורסם
קטנים חבר'ה...

קטנים...

נהגי מוניות בטוחים שבכל דרך שבה יש מקום ל2 רכבים ניתן לעשות פרסה, בכל מקום ובכל זמן.

הולכי הרגל חוצים מעברי חצייה (כבר התקדמות :p ) באדום, ועוד מתעצבנים על הנהגים שמעיזים (חצופים :) ) לעבור כשיש להם ירוק.

:mm_yeah:

בנתניה חלק מהמיגון צריך להיות אפוד , רצוי קרמי.

מביקור קצר ביפו שערכתי בשבוע שעבר, הגעתי למסקנה שיש שם אלפים של סובארו פשע כסופות שנת 83 עם פנסי ערפל קדמיים צהובים , אולטרא בפנים, טאסות של אאודי *,ושירים של אום כולתום בפול ווליום :twisted:

* הטאסות משתנות מסובארו לסובארו ובלבד שיהיו שייכות לרכב שהוא לא סובארו :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קטנים חבר'ה...

קטנים...

:lol::lol::lol::lol:

וואלה צודק

עכשיו נסעתי ברחוב הרצל איזה משוגע החליט שהוא עוצר באמצע הכביש בלי שום איתות בלי כלום...כמעט ניכנסתי בו :mad::mad:

פשוט גועל נפש מה שקורה פה בכבישים!!

פורסם

זה כ"כ נכון בקשר לנתניה,חלק מהחיים שלי גרתי שם ויש שם תופעה כזו מצחיקה שכולם עוברים דווקא כשהירוק לא בשבילם, גם עם הילדים! כאילו הם עושים את זה פרנציפ.

ובלי להכליל על נהגי מוניות שם! אבא שלי הוא אחד מהם והוא נוהג ממש טוב :) , חבל לכם על הזמן איך שהוא פותח עם הטולדו טורבו, כמו נהג מירוצים (אבל לפחות שומר על כללי התנועה :? )

פורסם

תעשו סיבוב בב"ש, ערד והדרום, הבדויים שולטים, למשטרה לא אכפת (חוץ מלתת לי דוח על עקיפה מימין :mad: ) רואים הונדות טייפ ערס סיוויק, סובארו פשע עם שלל מדבקות נייק no fear וכו' וכו' וכו' עושים פשוט מה שבא להם, חותכים כיכרות, נוסעים באדום, ולא פעם יצא לי לשמוע ולחוות פעם אחת נסיון להורדה מהכביש. בלילה בכביש ערד ב"ש סובארו לגאסי עקפה אותי, עשתה צלחת, עקפה עוד פעם מהשוליים, עוד פעם פרסה, נצמדה אלי ודחפה אותי לשוליים. מטומטמים הבדויים האלה :evil::mad:

פורסם
תעשו סיבוב בב"ש, ערד והדרום, הבדויים שולטים, למשטרה לא אכפת (חוץ מלתת לי דוח על עקיפה מימין :mad: ) רואים הונדות טייפ ערס סיוויק, סובארו פשע עם שלל מדבקות נייק no fear וכו' וכו' וכו' עושים פשוט מה שבא להם, חותכים כיכרות, נוסעים באדום, ולא פעם יצא לי לשמוע ולחוות פעם אחת נסיון בלילה בכביש ערד ב"ש להוריד אותי פשוט מהכביש! :evil::mad:

:mm_yeah: גם לי יש סיפור על הנגב הפרוע :idea:

המקום: צ. שוקת לכיוון צ. להבים, באיזור לקייה.

הזמן: 8 בערב, חוזרים מביקור אצל סבאסבתא במיתר.

המקרה: האבא שלי מסתכל במראה השמאלית ואומר: "תראו באיזו מהירות עוקפים אותנו..". ובאמת עקפו..אחד משמאל (עקיפה חוקית :? על 120 קמ"ש) ואחד מימין :shock: על השוליים באותה המהירות:mad:. שני בדווים שעשו תחרות ביניהם.

חבל שלא התהפכו :angel: בפניה לתוך לקייה (צריך לציין שהם לא האטו במיוחד? :mm_mad:).

פורסם

אם מדברים על נתניה..

לפני כמה חודשים נסעתי לחיפה עם האוטו סתם בשביל הטיול..

בדרך חזרה על כביש החוף, בקרבת נתניה, עקפה אותי BMW קונברטבל במהירות מטורפת..

כמה דקות אחרכך, בעליה מכביש החוף לנתניה (מגיעים לרמזור, ימינה נתניה - שמאלה זה לכיוון חוצה ישראל, כפר יונה וכו')

ראיתי את הBMW הזאתי.. התחת שלה היה מולבש כלכך יפה על העמוד..

אני וחברים (שהיו איתי באוטו) עצרנו לשאול אם הכל בסדר.. הצענו גם קולה..

חשבנו לצלם אבל אז נזכרנו שזאתי נתניה ולא כדאי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...