Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתרד :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=382016&highlight=%D7%AA%D7%A7%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D

קודם כל אני רוצה לציין שאני לא יודע איך ,כנראה בטעות רשמתי גולף 2004. האוטו הוא איביזה FR 05.

ראיתי שכאשר האוטו מוגבה הוא לא עושה שום רעש ,לכן אין בעיה עם המסרק החדש או תפוחי ההגה , חופש גם אין בשתי הגלגלים.

אבל כאשר הנמכתי את האוטו וביקשתי ממישהו שיסבוב את ההגה.ראיתי מאזור חיבור הבולם לשלדה (כרית בולם/מייסב בולם) שאין תנועה רציפה,יש תנועה עם קפיצות.מכאן נובעים ה"תקתוקים". אז כמו שאמרו זה לא ציריה. דיברתי עם רון ,רון אמר שהמייסב הזה לא נהרס בדר"כ.

האם באמת הסיבה לכך יכולה להיות הכרית בולם? או המיסב? או להחליף את שניהם כבר?

כמה יכול לעלות סט כזה?יש המלצות לחברה ספציפית?

פורסם

שאתה אומר מיסב בולם למה אתה מתכוון?

אתה מתכוון למיסב שיושב ביחד עם הכרית בולם?

בדרך כלל יהיה לך רעשים בבאמפרים או בורות קטנים, ולעיתים גם בסיבובים תשמע רעשי תקתוקים

פורסם

תגיד אביתר מה הסיכוי שאני מחליף את זה לבד אני יודע שצריך לפרק את כל הבולם,כמו שראיתי זה לא ממש מסובך.

הבולם והקפיץ יורדים ביחד ?מחליפים את המיסב וזה הכל?

השאלה אם צריך כיוון פרונט אחרכך הרי הכל חוזר לאותו מקום.

פורסם

מאייביי לא הייתי מזמין את החלק כי יש הרבה חברות מעפנות.

יש או בארץ במוסך מורשה או דרך מוסך רון.

ויש את האופציה דרך ecs עולה בסביבות 30 דולר לא כולל משלוח , לסט של שני צדדים.

אני מוכן לעשות לך את העבודה אם אתה מביא לי גם סט :)

תיקון קל צריך לבדוק אם הסט של גולף מתאים גם לאיביזה, בלבלת אותי :) בערב אני יהיה על מחשב אני אסתכל אם הם אותו דבר.

פורסם

יש לי תשובות בשבילך

אז דבר ראשון כמו שחשבתי זה לא אותם כריות בולם ומיסב.

אתה צריך את המקטים הבאים

6N0412249C - deep groove ball thrust bearng

6Q0412331B - suspension strut storage.

מקווה שעזרתי

נלקח מetka.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן לא מדובר בכרית בולם כמו של הגולף .

כרית בולם כזאת גרמנית כולל מיסב עולה כ 200-250 שח

אני לא כל כך זוכר כי כמו שאמרתי לך זה לחלוטין לא שכיח .

בכל מקרה יכול להיות שאצלך התקיים היוצא מן הכלל ואתה באמת צריך

כריות ומיסבי כריות ,כאן אני ממליץ לך להחליף בזוג כי יש השפעה גדולה על גובה הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...