Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיל אקסטרים עושה עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין. מזה המכשירים הללו? זה משומש/חדש?

יש שם מכשירים שנראים כמו אייפון אבל זה זיוף או מה?

מישהו יכול להסביר קצת על הנושא?

פורסם
אני לא מבין. מזה המכשירים הללו? זה משומש/חדש?

יש שם מכשירים שנראים כמו אייפון אבל זה זיוף או מה?

מישהו יכול להסביר קצת על הנושא?

לא תאמין אבל בסין מזייפים הכל.

הייתה תוכנית בטלביזיה שבסין מוכרים ביצים מזוייפות.

האתר הזה מוכר הרבה זיופים אבל לא כמו באתרים סינים אחרים.

יש כמה אתרים סינים שמוכרים זיופים עם הלוגו המקורי, פה זה רק נראה כמו המקורי.

האייפונים המזוייפים חלקם מגיעים עם עברית ומערכת הפעלה מבוססת ג'ווה שזה אומר שאינטרנט נראה יותר טוב מהם מאשר באייפון מקורי.

אייל

פורסם

קניתי מהם שלט+נונצ'קו לWII , מוצר זהה לחלוטין למקורי. אז רשום WU -עובד כמו המקורי, מרגיש כמו המקורי ונראה לי שאפילו מיוצר באותו מפעל שבו מיוצר המקורי- ההבדל העיקרי הוא במחיר, חסכתי 200 ש"ח

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
האייפונים המזוייפים חלקם מגיעים עם עברית ומערכת הפעלה מבוססת ג'ווה שזה אומר שאינטרנט נראה יותר טוב מהם מאשר באייפון מקורי.

זה יותר כמו "או אינטרנט, או BT או ג'אווה, או כרטיס SD". תקווה שלפחות משהו יעבוד. וזה גם סוג של הימור (כמו כל NONAME סיני), כי הטלפון יכול להתפרק כשתביא אותו הביתה, ויכול לעבוד שנה-שנתיים ללא תקלות.

טלפונים סיניים, זה או מערכת הפעלה של LG מסוף ניינטיז, WINDOWS MOBILE (כשהיא עוד חיה, יצאו דגמים עם גירסאות WM חדשות עוד לפני HTC), או אנדרואיד (במכשירים יותר מתקדמים, מכשירי אנדרואיד בד"כ מגיעים בצורת חיקוי של HTC, סמסונג, LG, ומשום מה נוקיה (יש להם חיקוי של N8 עם אנדרואיד)).

כמובן שיש את התוצרת הרשמית של חברות סיניות (כמו FLY, HAIER, HUAWEI, ועוד כמה), שיכולה בדגמים מסויימים לא לראות ממטר מוצרים של חברות יותר מפורסמות, אבל לא תמצא אותה בDX ודומיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי הסיבה העיקרית שהאתר הזה מצליח היא משלוח חינם. אם אני אצטרך במוצר של 4 דולר להוסיף 2 דולר על משלוח הוא הופך לקנייה לא שווה, גם אם אקבל את המוצר בשלושה ימים ולא בשלושה שבועות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...