Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיל אקסטרים עושה עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית אין בעיה לעשות את זה.

דיל אקסטרים ואתרים סינים אחרים נותנים לך להשתמש באתר שלהם ולקבל אחוזים.

הבעיה של חלק מהישראלים זה שהם לא קוראים אנגלית והאתר הזה הכל באנגלית חוץ מהעמודים הראשיים.

אני מקווה שהם יתקנו את זה,כרגע זה נראה כמו אתר של ילד בן 10, אפילו אין חיפוש באתר.

אייל

פורסם

נראה לי שמקשר בלבד. מה שבטוח - זה יתפוס תאוצה מהר מאוד.

אני רציתי לעשות בדיוק את זה לפני 3 שנים.(רק בתור מתווך גוזר קופון, ולא מקשר) לצערי, הייתי בצבא, לא היה לי ניסיון בנושא, פחדתי מהלא נודע ולא ידעתי איך לעשות זאת מבחינה טכנית. מילא. עד הרעיון הבא... ;)

Mazda 2 2013

פורסם

ענקdans2.gif

השאלה היא אם זה רק תרגום של האתר והמשלוח יקח זמן...

או שזה פרוייקט גדול שיאפשר לקנות משהו, נגיד מגן לאייפון ושיגיע תוך מספר ימים בודדים.

בכל מקרה שיהיה להם בהצלחה!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הם טוענים שבתור התחלה זה רק תרגום, ובהמשך הם יראו לפי פופולאריות המוצרים מה לייבא בכמויות גדולות לארץ

ולשלוח מהארץ, מה שיקצר מאוד את זמן ההמתנה.

מיזם נחמד, נקווה שילך להם יפה, שכולם יהנו ממטען בשני דולר.

השבוע בדיוק קיבלתי חבילה של חמישה כבלים לאייפון, עלתה שישה דולר. זה מצחיק. אנשים לא האמינו שזה ככ זול.

לשם שינוי זה לקח עשרה ימים ולא שלושה שבועות כמו פעם קודמת.

פורסם

מישהו מכיר תחנת עגינה טובה ל-IPHONE 4 לניגון מוזיקה ?

לא רוצה כאלה ב-5 דולר, משהו שיהיה נחמד לשמוע בו מוזיקה .

פורסם

לא אתפלא אם באתר הזה הכל יהיה מינימום פי 2 יותר יקר מבDX עצמו

:evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני תוהה אם הם רק מקשרים לאתר הגלובלי או מחזיקים מלאי בארץ.

חלק הסיבות שמאפשרות לדיל אקסטרים להציע מחירים זולים כל כך הן העובדה שהם כמעט ולא מחזיקים מלאי והעובדה שהמוצרים לרוב מגיעים לארץ ללא דרישה לתשלום מכס. ברגע ש-winwin יתחילו לייבא לארץ כמויות גדולות הם יאבדו את שתי היתרונות הגדולים האלו, המחירים יעלו והרלוונטיות של האתר תרד פלאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חלק מהסיבות שמאפשרות לדיל אקסטרים להציע מחירים זולים כל כך הן העובדה שהם כמעט ולא מחזיקים מלאי והעובדה שהמוצרים לרוב מגיעים לארץ ללא דרישה לתשלום מכס. ברגע ש-winwin יתחילו לייבא לארץ כמויות גדולות הם יאבדו את שתי היתרונות הגדולים האלו, המחירים יעלו והרלוונטיות של האתר תרד פלאים.

לחילופין, אם הם יציעו את המוצר במחיר קצת יותר גבוה + דמי משלוח גבוהים ל"אספקה מהירה", זה יכול לפצות על תשלומי המכס והאחסנה, ועדיין להיות יותר זול מהמתחרים הישראליים שמוכרים את אותה סחורה. שים על זה קופון עם תוקף מוגבל, והאנשים ירוצו לקנות מבלי להשוות מחירים בכלל.

פורסם

גם עם תמחור גבוה יותר של המוצרים, כנראה שזה לא משתלם, גם כלכלית וגם תפעולית.

תחשוב על בניית המחסן, על התיוג, מציאה של כל פריט, ניהול המלאי... מדובר כאן באלפים של פריטים שונים. בשביל מה צריך את זה אם אפשר לעבוד עפ"י הזמנות ? צימצום זמן אספקה לא מצדיק את כל הסיפור הזה. כמו-כן, כלל לא בטוח שמוצר שעלותו 4$ ימכר אם יתייקר ל 12$.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לדעתי הרוב המוחלט של המוצרים לא יוחזקו כאן, ולא ייובאו.

כל המטרה היא להיות פרונט בעברית של האתר, לטובת כל אלה שלא מתמצאים באתרים בחו"ל,

ושאין להם נסיון עם קניות באתרים זרים. זה יקל עליהם את החיפוש, ואת חווית הקניה,

ו WINWIN יקבלו ככל הנראה עמלה מכל רכישה.

אני מניח שאם יהיה לך מוצר שעולה דולר, ותוכל לקבל אותו תוך שלושה ימים במקום שלושה שבועות,

תהיה מוכן לשלם עליו 2$ במקרים רבים. הרי רוב אלה שמזמינים מתעסקים עם מוצרים של 1-5 דולר,

ואז זה פחות נורא אם תשלם דולר יותר, שלא כמו מוצר שעולה 10 דולר, ותאלץ לשלם 20 דולר.

באחוזים זה הרבה, תאכל'ס "בכסף" זה זניח.

• תוכן חדש...