Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם יש בעיה בחיבור גם של הlow level וגם של הhigh level

לשני מקורות סאונד שונים.

לדוגמא הhigh level יחובר לרדיו דיסק המקורי ברכב והlow יחובר ישירות לאייפון בכבל y.

כמובן שהם לא יפעלו באותו זמן .

אם בטעות הם יפעלו ביחד מה יכול לקרות?

ודבר שני האם יש אפשרות לפצל את היציאה של האייפון לשני זוגות RCA כך שיהיה לי כאילו קדימה ואחורה בשביל שגם הסאב יפעל וגם הרמקולים...

פורסם

לא יותר פשוט ובטוח לחבר את האיפון ב-AUX למערכת?

אם אין במערכת AUX אז או להחליף מערכת או אם מדובר ברדיו מקורי של רכב

אז ניתן להוסיף בעזרת מתאם.

פורסם

כרגע אני נשאר עם המערכת המקורית של הרכב וזה בעייתי להחליף אותה כי היא מוטמעת ברכב

300172_E5j4h6.jpeg

זאת המערכת, יש לה לחצן של Aux אבל אין כניסה, יכול להיות שהיא מאחורה? או שצריך מתאם?

מחר אני מתכנן לפתוח את הרכב ולחבר את המגבר אז אני יבדוק אבל רציתי לדעת גם בכל מקרה...

פורסם

יעלה הרבה כסף.

ואם זה רכב ליסינג אז חבל על הכסף.

אפשר לחבר שתי מקורות עם ממסרים ויהיה לך כפתור להחליף בין המקורות שמע פשוט ויעיל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...