Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה האנטנות האלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גישה לאינטרנט אלחוטי אולי ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האוטו אכן נראה כמו ראוטר ככה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שכבר רשמו מעלי אלה אנטנות לקליטת ערוצי לווין, מה שנקרא פיראטי :lol: גם לי בשלושת הרכבים יש כאלה על הגג קולטים יופי ערוץ 2, 10, 11, 99/33 כנסת ישראל, אפילו ספורט 5.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לא מבין למה לקחת כזה רכב ולכער אותו עם האנטנות הללו.

אנשים כבר לא יכולים בלי TV ברכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמובן שזה טעמי, אבל האוטו הזה מספיק מכוער כך שהאנטנות האלו לא בדיוק משנות משהו. מכל מקום אם יש אוטו בשבילו נוצרו הדברים הללו, זה האוטו.

פורסם
כמובן שזה טעמי, אבל האוטו הזה מספיק מכוער כך שהאנטנות האלו לא בדיוק משנות משהו. מכל מקום אם יש אוטו בשבילו נוצרו הדברים הללו, זה האוטו.

+1

:lol:

פורסם

למה צריך tv ברכב? לדעתי מיותר. אם כבר אינטרנט שיכול להיות מעניין מאוד.

הצורה של הג׳פ מיוחדת וחבל שזוג קרניים אחוריות הורסות את זה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אולי אני ארכיב לי ברכב כאלה ואגור שם. תאמינו לי לאט לאט הרכב נהיה יותר ויותר מפנק. או שזה בעצם יותר ויותר מדאיג האובססיביות שלנו לטכנולוגיה. עוד לא החלטתי

פורסם

צודק!

רק חסר צבע ירוק, וקיבלת את "שרק".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 3 שנים ראיתי הרבה רכבי יוקרה מצויידים ב"קרניים" האלו,ששאלתי אמרו לי שזה על מנת לקלוט ערוצים ברכב.

דווקא על ריינג' רובר ספורט ראיתי וזה היה נראה מיוחד.

אבל נראה כי זה נעלם,הרבה זמן לא ראיתי רכב מצויד בכאלו,ייתכן ויש תחליף יותר מעודן ויזואלית.

• תוכן חדש...