Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי מצחוק אני מריץ תתסריט בראש שלי אני מדמיין תנהג מונית .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה משוגע !!

אני לא מבין מה הבעיה להגיד לו "אחי תרגיע ... המטרה שלי זה לקום מחר בבוקר" הוא ישמע את זה הוא ישר יאט ירגע .

אם הוא לא נרגע "תעצור תמונית אתה עושה צחוק ..." איך שהוא ישמע תעצור תמונית הוא מבין שהוא מפסיד כסף ישר נרגע וואלה ינסע לך על 20 קמ"ש . אם לא , אתה יורד .

פורסם

אישית אם אני מרגיש סכנה - עוצר אותו, יורד מהמונית ומשלם לו רק עבור החלק היחסי של הנסיעה, וגם זה רק בתנאי שהוא מתעקש. אם שילמתי מראש - דורש ממנו חזרה את הכסף, אם הוא לא מסכים לוקח פרטים ומתלונן.

אתה שכרת את המונית, זכותך לדרוש מהנהג לנסוע לאט, לסגור/לפתוח חלונות, לכבות/להדליק מזגן, להחליף תחנה ברדיו - מה שבא לך. הנהג לא מסכים? רד.

אחרת, על מה בדיוק אתה משלם?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

החזרתאותי לנסיעה הראשונה שלי בבנגקוק.

נהג מונית שביציאה מהשדה תעופה נסע על 140 בהיי ויי שלהם...עזבו שהוא היה תאילנדי.

עם הזמן כבר התרגלתי לנהיגה התאילנדית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...