Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה חשמלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי לחבר איפה שהמנורה העליונה ברכב (שניתן לקבוע האם תידלק כשהדלתות פתוחות/on/off) שורת לדים פשוטה.

הצלחתי לחבר ואף זה עבד.

לאחר מכן הארכתי את הכבל של השורת לדים עם כבל אחר, עבד במשך 10 שניות ואז עשה טיפה רעש ונכבה.

כעת האור לא נדלק, והרדיו דיסק לא עובד (ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר את המנורה שהייתה - ועדיין לא עובד)

מהבדיקה שלי: מזגן, דיבורית, התנעה, והחשמל מהמצית - עובד.

מה ניתן לעשות / לבדוק? האם ניתן לסדר לבד? האם רק במוסך? מה הסדר גודל של תיקון דבר כזה...?

מדובר על מאזדה לאנטיס, שנת 1999.

פורסם

תנתק את כל הלדים, תבודד את כל החוטים שחתחת, תחזיר הכל למקום.

אחר כך תחפש בקופסת פיוזים פיוז אחד שרוף, תחליף אותו בפיוז בעל ערך זהה והכל אמור לחזור לעובוד.

פורסם
תנתק את כל הלדים, תבודד את כל החוטים שחתחת, תחזיר הכל למקום.

אחר כך תחפש בקופסת פיוזים פיוז אחד שרוף, תחליף אותו בפיוז בעל ערך זהה והכל אמור לחזור לעובוד.

היי,

קודם כל תודה על התשובה המהירה!

ניתקתי את הכל והחזרתי למצב הקודם ברגע ששמעתי את הרעש.

אתה יודע במקרה איפה נמצאת קופסת הפיוזים במאזדה לאנטיס 1999? אין לי את הספר, ואני לא מוצא באינטרנט...

• תוכן חדש...