Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אתמול שמתי לב שמהפילטר שמן יש נזילה קטנה של איזשהו חומר ורוד (מהצד) כלומר יוצא מהחיבור של יחידת הקירור של פילטר שמן, שמתי לב שזה יוצא בין החיבור של הפילטר השמן לקולר, רציתי לדעת מה לעשות מה זה אומר (יש לציין לפני כ 2000 ק"מ) עשיתי טיפול. כמו כן אם חס וחלילה אני אצטרך להחליף את היחידה הזאת (קולר פילטר ) כמה זה יעלה לי?

תודה לכולם על התגובה

פורסם

יכול להיות שהקולר דולף או שיש דליפה בחיבור הצינורות אליו, תנסה לראות מאיפה נוזל (החומר האדום הוא נוזל הקירור שלך - חסר לך נוזל קירור)

אם תצטרך להחליף זה בין 400 ש"ח לחליפי ל- 1200 ש"ח למקורי. ללא עבודה, אין לי מושג כמה לוקחים על עבודה כזאת.

פורסם

תודה על התגובה,

הדליפה היא לא מהצינורות המחוברים אליו אלה הנזילה יוצאת בין החיבור של המסנן לבין הקולר,

החומר הוא בתרקובת כמו ורודה מן ג'לית (כנראה ערבוב של שמן ונוזל קירור?) וכמו כן הנזילה די איטית

האם זה מסוכן למנוע? כלומר האם במקרה כזה נוזל הקירור יכול להגיע למערכת השמן וההיפך?

(בדקתי ובנוזל קירור הכל נקי אין שרידים לשמן)

פורסם

דליפה קטנה יכולה לההפך לגדולה.

אם הקולר נפרץ במעברי שמן שלו אז יש מעבר של שמן למיים.

אני מציע לך להמשיך לעקוב במיוחד כמה נוזל קירור נעלם לך.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, פנה למוסך רון שהוא חבר פורום זה. אני מניח שהוא יסדר לך את התקלה בעלות סבירה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

חברה תודה רבה על התגובה,

בסוף לקחתי את הרכב למוסך ואכן שהמוסכניק הרים את הרכב הקולר שמן היה גמור והייתה שם נזילה.

רציתי לדעת כי זה מאד שכיח שמוסכניקים עובדים על אנשים,

הוא אמר לי שהחלק עולה 860 לא כולל מע"מ תחליפי אבל תוצרת גרמניה.

האם זהו המחיר האמיתי? בבקשה תעזרו לי (הוא אמר לי שזה דגם Herm...משהו לא זוכר בדיוק את ההמשך)

פורסם

קניתי כזה חליפי (לא יודע אם תוצרת גרמניה) באוטו ציון ביהוד בכ- 400 ש"ח כולל מע"מ

זה נשמע לי מאוד יקר לחליפי במיוחד אם מקורי עולה כ- 1200 ש"ח.

תבדוק עם אוטו ציון ותבדוק אם מה שהמוסכניק מדבר עליו הוא OEM כלומר מיוצר ע"י היצרן המקורי של החלק, ואז זה שווה ערך למקורי ולכן כדאי

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לא להתקין מצננים כאלו של יצרנים לא ידועים ,כבר

ראיתי הרבה חדשים כאלו שפרצו והשמן והמים של המנוע התערבבו

והנזק כידוע ענק .

מצנן כזה של יצרן מקורי עולה אצלנו במוסך כ 800 שח לפני מעמ

ועוד כ 200 שח ההחלפה ואטם מקורי שבין המצנן לתושבת שלו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה על התגובה,

ראשית היום הייתי במחסן פולקסווגן וחלק מקורי עולה 1750 לפני מעמ,

המוסכניק שלי (לא מוסך מרכזי) אמר שזה גרמני שמיוצר מטעם היצרן אבל לא מקורי (אבל גם תוצרת גרמניה).

האם 860 לפני מעמ זה מחיר בשביל חלק "גרמני תחליפי"?

פורסם

ברון זה עולה 800 ש"ח וזה מיצרן מקורי לך לרון.

בשביל הפרש כזה שווה ללכת על יצרן מקורי ואפשר לסמוך על רון.

• תוכן חדש...