Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע TSI 1.2 עם גיר רובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדברת על הקבוצה של צ'מפיון מוטורס, המנועים החדשים.

כמו פולו, סקודה פביה, סיאט איביזה.

האם לדעתכם מדובר במנוע טוב? חזק? חסכוני כמו שמציינים? איפה אני יכולה לקרוא חוו"ד שתהיינה אותנטיות ולא של אנשי מכירות?

תודה רבה!

פורסם

הרבה מבחני רכב מגדירים אותו שמנוע חסכוני ונמרץ ונמרץ לעומת מנועי ה-1.6 שאותם הוא החליף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפותחת השרשור, מצד אחד את מהללת את המנועים האלו בכל מיני שרשורים שאני רואה ועכשיו פתאום את שואלת האם המנוע טוב???

אם אין לך מושג אל תדברי סתם, מדובר פה בכסף של אנשים.

יש אתר כזה קצת אלמוני בשם גוגל שאם כותבים בו polo tsi מוצאים הרבה כתבות והוא אפילו מתרגם למי שלא חזק בשפה המוזרה הזאת אנגלית

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
לפותחת השרשור, מצד אחד את מהללת את המנועים האלו בכל מיני שרשורים שאני רואה ועכשיו פתאום את שואלת האם המנוע טוב???

אם אין לך מושג אל תדברי סתם, מדובר פה בכסף של אנשים.

יש אתר כזה קצת אלמוני בשם גוגל שאם כותבים בו polo tsi מוצאים הרבה כתבות והוא אפילו מתרגם למי שלא חזק בשפה המוזרה הזאת אנגלית

צודק לחלוטין ולא רק זה אלא שהיא כבר קובעת לאנשים מה הרכישה הכי טובה עבורם,פשוט הזוי.

פורסם
צודק לחלוטין ולא רק זה אלא שהיא כבר קובעת לאנשים מה הרכישה הכי טובה עבורם,פשוט הזוי.

אני הזויה?

מעולם לא כתבתי משהו לגבי המנועים האלה מתוך ניסיון אישי, ותמיד הדגשתי את זה.

זה הכל.

אני לא מבינה מה ההתנפלות הזו.

מאוד מעליב.

פורסם

לא שאני מכיר בצורה טובה כל כך את המנוע המדובר אך בשנים האחרונות בעקבות משבר הדלק , המחירים הגבוהים יצרניות המנועים נאלצות ליצור מנועים שתצרוכת הדלק שלהם אופטימלית לחלוטין. שהיחס בין מה שהמנוע צורך לבין מה שהוא מפריק יהיה טוב יותר.

אחת הסיבות לזה שכיום ניתן להפיק "יותר" כח ממנוע 1.2 מאשר בעבר הוא למעשה בגלל השינויים שנעשו ביחס הדחיסה ,בנ.מ.ע ובנקודת ההזדקה של הדלק.

היצרניות הבינו שאם הן ילכו וישפרו את הנ"ל אז המנועים שלהם יאכלו פחות דלק.

אבל עד כמה זה יעיל מבחינת עייפות החומר ? עד כמה אותו מנוע 1.2 יוכל לאורך זמן לעמוד בלחצים ובעומסי העבודה ? את זה נדע רק בעוד כמה שנים, כשהמנועים האלה כבר ישתפשפו קצת בשוק.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לא מדובר על שום שיפורי ניהול או הזרקות, המנועים האלו חסכוניים בגלל שדחפו להם טורבו.

אם "פעם" טורבו היה מילה גסה ששמורה לרכבי ספורט, היום הרי זה האופנה החדשה לעשות מנועים קטני נפח עם טורבו שמפצה על זה.

ע"ר מנוע הTSI של קבוצת VW, הTwinAir של Fiat, יש גם EcoBoost של Ford ואני בטוח שפיספסתי כמה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לי יש VW POLO חדשה

TSI

הגיר קצת מציק ,לפעמים יש כל מיני קפיצות בתחילת הנסיעה אבל העוצמה של המנוע מדהימה .

האוטו ממש חסכוני ,ממליץ .

פורסם

ההמלצות במקרה הזה יכולות להינתן רק בעוד מספר שנים.

בעוד שיש קונצנזיוס בין חברי הפורום בדבר איכותם הדינמית של המנועים האלה, עניין העמידות והאמינות שלהם עדיין טעון הוכחה.

אהיה מוכן להשתכנע רק בעוד כמה שנים - לא לפני כן.

• תוכן חדש...