Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני יודע שאופיר בזמנו חשף את פריצת הדרך הזו ואני יודע שחגי במפגש האחרון דיבר על כל הטאבלט PC החדשים כמו הARCHOS שעולה 1000 שקלים או 1300 שקלים לאחד עם 250 גיגה, לשימוש כHU

אבל מתברר שאם יש לכם אייפון 4 - לא צריך...

205 דולר לפני משלוח ומיסים ואתם מוכנים לפרוייקט אינטגרציה קל ופשוט (צריך להזמין מסך מגע של ליליפוט - 7 אינטש עם מתאם לדאבל דין יהיה פרפקטי בשביל זה)

https://store.mp3car.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MimicsModule

http://www.mp3car.com/blogs/146419_introducing-mimics-the-ultimate-iphone-in-your-car-experience.html

בגדול המודול מתלבש על מסך המגע שלכם ומשדר בעזרת BT את הקריאות של מסך המגע לאפליקצייה שמותקנת על האייפון ויודעת להעביר אליו את הקוארדינטות של המגע על המסך.

אם זה תומך מולטי-טאץ' - לא הספקתי לקרוא.

כבל אחד לטעינה, כבל אחד לאודיו (אפשר גם דרך מתאם HDMI להמיר לSPDIF למי שיש פרוססור שתומך בכך כמו הביט1 למשל) וכבל אחד לוידאו.

תהנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מעניין מאוד .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש כמה דרכים

1. דרך הAUX PL של האייפון.

2. דרך DOCK STATION יציאת אזניות

3. דרך מתאם HDMI של אייפון ואז אתה יכול לקנות או ממיר ליציאה אופטית או לממיר HDMI לSPDIF (צריך לקנות ספק מתח עם ממיר מ12 ל5V חיצוני - אין בעיה - קניתי אחד כזה בפרוייקט האחרון שעשיתי על הרכב שלי אבל רצוי לקנות אחד עם רעש עצמי נמוך כי מדובר באות אודיו במקרה הזה - לאון נתן קישור לאחד כזה...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז רגע, זה עדיין נשאר אייפון?

זה הקיט הגדלה למסך:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא רק קיט הגדלה למסך - אלא אתה שולט על האייפון מהמסך מגע ולא ההפך...

וכן - אייפון - נכנס לרכב, מחבר - נהנה, מחנה, מנתק - שלום שלום :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

וואי מגניב!

אבל לא הבנתי מה מקבלים ב205$ והאם הם שולחים לישראל??

אם מישהו יעשה איזה מדריך אך בדיוק להזמין זה יהיה מדהים!

נ.ב אפשר לחבר את המסך לשני מסכים מאחורה כדי שיצפו בסרטים בנסיעה ארוכה (לילדים)?

בתודה שי:wink:

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

מה מדריך מה? כתוב שם שחור על גבי לבן

:-D

מה שאני העליתי ב204 דולר זה רק המודול עצמו שעושה את התיאום בין האייפון לבין המסך מגע.

יש להם שם עוד שתי חבילות מוצר שהם מוכרים - אחת מהן היא מתאם למסך 7 אינטש לפי סוג הרכב והשלישי אני לא זוכר מהו...

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שאמרתי, קיט הגדלה לאייפון :)

אתה שולט על האייפון - אבל הוא לא מוסיף לך אופציות מעבר לאייפון

רק המסך גדל בהתאמה לרכב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרעיון הוא גדול למרות שהוא ישן, כאשר הרבה אנשים חשבו על זה לפני ולא עשו עם זה כלום, לא נצלו ההזדמנון.

אבל

אני חושב שMIMICS עוד לא גמור, והם מהרו לצאת לשוק עם רכיב שלא גמור עד הסוף...

למה? כי אותי מעצבן שמסך שלי ברכב הפוך ברוב האפליקציות.

אם כותבים תוכנה לחומרה אז למה לא לעשות את זה עד הסוף.

אגב, זה פטנט או לא?

פורסם

אדגר

את זה אני עוד לא יודע אבל אני בטוח שמי שממש רציני לגבי יישום הפתרון הזה ישלח אימיילים לתמיכה של החברה ויברר מה עושים במצב שכזה...

אבל לא נראה לי שהאפליקציה בכלל שולטת בשידור התמונה - זה הוידאו OUT של האייפון לדעתי - אם אתה מסובב את האיפון - המסך לא מתהפך גם במסך 7 אינטש?

אליקו - איזה תוספות בדיוק צריך שם? לאייפון יש את כל מה שצריך - אינטרנט, ניווט, מוזיקה אתה יכול אפילו לשחק ANGRY BIRDS או לנגן על חתולים :-D

אבגני

לIPHONE 4 ולIPAD יש מתאם שמוציא מהם HDMI - מHDMI אתה כבר יכול להוציא אופטי או SPDIF בעזרת ממיר (צריך ממיר מתח 5V עם רעש נמוך - לא בעיה להשיג)

אפשר לעשות את זה מכל טאבלט PC היום שיש לו יציאת HDMI בעצם אבל העובדה שאתה יכול לקחת את הסלולרי שלך ולהרחיב את המסך שלו לתוך מסך מגע מקובע ברכב וגם לשלוט בו בתור HU זה מדהים - אתה יכול לתקוע את האייפון בכל מקום שאתה רק רוצה, אתה לא צריך אותו מרגע החיבור לממשק.

Pioneer TS-X150

פורסם

רק שאלה קטנה...

המודול הנ"ל מיתחבר על כול מסך? או שצריך מסך יעודי?:?:

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

הם ממליצים לעבוד מול מסכי מגע של ליליפוט שהם היום פחות או יותר הנפוצים ביותר בשוק.

אם זה יתאים גם לזנארק אני לא יודע - אני מניח שצריך לשאול את התמיכה הטכנית שלהם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...