Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכישת רכב יד 2 סביבות 70 אלף ש"ח

אני מתלבטת בין שלושת אלה

הנקודות החשובות הן בטיחות ,צריכת דלק ואחזקה סבירה.

האם יש עוד רכבים בקטגוריה שיכולים לענות על הצרכים האלה

פורסם

בסכום המדובר אתה יכול לקנות רכב מיני חדש מהסוכנות. לא עדיף לך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בסכום המדובר אתה יכול לקנות רכב מיני חדש מהסוכנות. לא עדיף לך?

לא, לא תמיד עדיף.

אני מחכה לשמוע על תוצאות מבחני הריסוק של הפיקנטו/אלטו/I10.

הישראלים כמובן ישר יסתכלו על תמורה למחיר וחדש חדש חדש (כי איזה כיף להריח ריח של חדש - גם שקית זבל חדשה מריחה טוב, יש כאלה אפילו בריח של תפוח).

פורסם

לדעתי מאזדה 2 תיהיה העדיפה מבין אלו בשקלול של שלושת הדרישות שציינת. למאזדה 2 יש 5 כוכבי ריסוק, אבל לא כל הדגמים של ה-2 כוללים 6 כריות אוויר כמו במבחני הריסוק והדגם הנפוץ מגיע עם נדמה לי 2 כריות אוויר. רכב קטן אחר בתקציב הזה שיוכל לענות על כל הדרישות שלך הוא הרנו קליאו.

פורסם

מאזדה 2 עם 1.5 ליטר היא התגלמות הZoom-Zoom. צורכת דלק כמו טנק מרכבה בערך אבל מפצה על זה בזריזות שלא קל למצוא ברכבים אוטומאטיים.

ההגה שלה לא קשור בשיט לשום דבר ומרגיש כמו ג'ויסטיק של מחשב במקרה הטוב, אבל אני בספק שמי שקונה אחת כזאת מחפש רכב עם תקשורת כביש כזאת או אחרת.

בקיצור, לכל חברת השכרה סבירה יש מאזדה2 במלאי. קח אחת ל2/3 ימים ותבין מאיפה אני בא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מנסיון של כשבועיים עם מזדה 2 מהשכרה, קיבלתי את הדגם המאובזר(דינמיק).

ויש לי רק דברים טובים להגיד על הרכב, נוח, מנוע חזק, ניסינו בהשכרה גם סיריון, ועכשיו אקו מיקרה חדשה.

ופשוט אין מה להשוות, המזדה מרגישה בליגה אחרת לגמרי.

לגבי צריכת דלק, איפסנו את מחשב הדרך כשקיבלנו את האוטו וקיבלנו צריכת דלק של 8.1 ליטר לכל 100 ק"מ(או כמעט ליטר לכל12.5 ק"מ)

בנסיעה שברובה בין עירונית אבל עם רגל כבדה על הגז.

לגבי הסוויפט והפביה, מעולם לא נהגתי באף אחת מהם.

פורסם

אני לא מעוניינת בקטנות החדשות (אלטו / קיה פיקנטו ) לא מתחברת לקטנות ,רוצה שהרכב ירגיש קצת יותר יציב על הכביש.

אשמח לשמוע לגבי הסקודה והסוויפט מבעלי ניסיון

פורסם

אופציה טובה לא פחות - פיאט גרנדה פונטו 1.4 ל' רובוטית. היא הרבה יותר חסכונית מהאחרות, מרווחת, בטיחותית - 6 כריות אויר ו 5 כוכבי בטיחות. מאובזרת ולדעתי מבחינת העיצוב גם הרבה יותר יפה...

פורסם
מנסיון של כשבועיים עם מזדה 2 מהשכרה, קיבלתי את הדגם המאובזר(דינמיק).

ויש לי רק דברים טובים להגיד על הרכב, נוח, מנוע חזק, ניסינו בהשכרה גם סיריון, ועכשיו אקו מיקרה חדשה.

ופשוט אין מה להשוות, המזדה מרגישה בליגה אחרת לגמרי.

לגבי צריכת דלק, איפסנו את מחשב הדרך כשקיבלנו את האוטו וקיבלנו צריכת דלק של 8.1 ליטר לכל 100 ק"מ(או כמעט ליטר לכל12.5 ק"מ)

בנסיעה שברובה בין עירונית אבל עם רגל כבדה על הגז.

לגבי הסוויפט והפביה, מעולם לא נהגתי באף אחת מהם.

מחשב דרך וצריכה בפועל בד"כ שונים מאוד. צריכים לבדוק צריכה בתדלוק מול קילומטראז'.

והדעה האישית שלי לגבי המאזדה 2-

מרווח פנים בסדר, שום דבר מיוחד, צריכת דלק די גבוהה (1:11 משולב), הנוחות בסדר אבל שום דבר מיוחד, הרכב אמין ולא בעייתי או יקר לתחזוקה.

לדעתי, שיש רנו קליאו וגרנדה פונטו זמינות, אני לא ממש רואה סיבה לקחת את המאזדה 2. הקליאו והפונטו חסכוניות יותר בדלק בהרבה ("בהרבה"= אפשר להוציא בלי שום בעיה צריכה משולבת של 1:15, אלא אם הרגל שלך מעופרת)

יפות יותר, נוחות יותר, ועם ציוני מבחני ריסוק גבוהים יותר. (NCAP זה לא רק כוכבים, יש גם ניקוד על כל מבחן)

המאזדה 2 מתאפיינות בזריזות שה 2 האחרות פה לא ממש מתאפיינות בה, אבל השאלה אם זה מה שאתה מחפש.

• תוכן חדש...