Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מקווה שאני לא חוזר על נושא טחון (חיפשתי, לא מצאתי מקרה שכזה).

ברשותי פולו 2001 שנרכשה בינואר 2009. רק לאחר שנה, כשניסיתי למכור את הרכב, התברר לי שהרכב עבר תאונה, ועקב כך, יש לו מס' תיקונים בשלדה והחלפת מדרך עלייה. לפי הבדיקה, התיקונים מופיעים בליקויים בעלי משמעות נמוכה. אני החלטתי בזמנו לוותר על המכירה, ועכשיו אני מעוניין כן למכור.

השאלה היא, איך? כלומר, אני מצהיר מראש שהרכב עבר תאונה ומוכן למכור אותו במחיר נמוך יחסית. אני פשוט חושב שאף אחד לא יתעניין. האם עליי לפנות לסוחר? ת'כלס, לי מכרו את האוטו דרך סוחר ללא ידיעתי, דבר שגם כן גיליתי מאוחר מדי.

יש איזשהו פיתרון לעניין? אני לא מעוניין בטרייד אין.

תודה רבה.

פורסם

קודם כל כל הכבוד על זה שאתה גלוי. לדעתי אם תוריד מספיק במחיר יהיה מי שיקנה, היות והרכב די מבוקש. כמובן שזה תלוי באופי התיקון. תוכל לפרט מה היה התיקון? כמו כן אם סיווגו את זה במשמעות נמוכה בבדיקה כמה זה כבר משפיע במחיר?

פורסם
קודם כל כל הכבוד על זה שאתה גלוי. לדעתי אם תוריד מספיק במחיר יהיה מי שיקנה, היות והרכב די מבוקש. כמובן שזה תלוי באופי התיקון. תוכל לפרט מה היה התיקון? כמו כן אם סיווגו את זה במשמעות נמוכה בבדיקה כמה זה כבר משפיע במחיר?

אין לי מושג על התיקון בכלל. כאמור, עליי עבדו כאשר קניתי את הרכב כמו שצריך. ממה שאני יודע, יש ריתוך מאחור, ריתוך באחד הצדדים, מעיכות בקורות והחלפת מדרך עלייה

פורסם

אני אומנם לא מכון בדיקה, אבל מהתיאור שלך זה נשמע כמו אחלה "משמעות גבוהה", ואני קצת לא מבין איך זה מופיע תחת משמעות נמוכה.

אני במקומך הייתי לוקח את הרכב לאחד ממכוני הבדיקה המומלצים בפורום כדי שיבדקו אותו, כך תוכל לדעת איפה אתה עומד באמת.

פורסם

יש הרבה פתרונות לעניין, השאלה היא כמה מהר אתה רוצה "להעיף" אתה רכב וכמה שקלים אתה רוצה בכל זאת להוציא ממנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכל עניין של כמה אתה לחוץ למכור את הרכב והאם קריטי לך הירידת ערך עקב המכות הנ''ל. אם תילך למגרש בשביל למכור כנראה שישחטו אותך במחיר הרכב, אם תרצה טרייד אין אולי המצב יהיה יותר טוב, כנ''ל אם תמכור לסוחר, הוא גם יוריד אותך חזק במחיר.

תנסה לפרסם ביד 2 במחיר שאתה חושב לנכון ותראה איך זה הולך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אל תכתוב את זה שהרכב עבר תאונה במודעה, אבל גם אל תכתוב "ללא תאונות"!

אחרי שהקונה יתקשר אליך, תסביר להם בדיוק את הסיפור, ותן לקונה הפוטנציאלי להחליט.

אם תרשום במודעה שהרכב עבר תאונה, אני בספק אם בכלל יתקשרו אליך אנשים עם הצעות נורמליות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עדכון: הלכתי לסוחר. הוא רוצה לקחת את הרכב ב10K (מחירון עדכני:19K). דעתכם?

נשמע כהצעה טובה בנסיבות הקיימות, אבל זה תלוי כמובן עד כמה אתה לחוץ להיפטר ממנו.

בכל מיקרה זה רכב שנמכר בד"כ מתחת למחיר המחירון.

פורסם

אני הצלחתי למכור רכב מבוקש עם "שאסי". במודעת המכירה פרסמתי שהרכב עבר תאונה מקדימה ועל אף זאת קיבלתי טלפונים.

את אף אחד זה לא עניין כמה הרכב היה מטופל ושמור (ובאמת הוא היה מטופל ושמור בצורה יוצאת דופן), שאסי היא מילת המפתח.

בסיכומו של עניין הרכב נמכר ב 25% מתחת למחירון שלמרבה המזל התבטא בסה"כ בכ 4,000 ש"ח הפסד.

אם הרכב שלך שמור יחסית לרכבים אחרים מאותו השנתון בשוק אין שום סיבה למכור אותו ב 10K.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...