Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שלשום נדלקה לי נורת "בדוק מנוע" כשהתנעתי את הרכב בבוקר. נסעתי למוסך, ולאחר שחיברו את הרכב למחשב אמרו שהגיר מתקרב לסוף חייו. אמרו שאין מה לשפץ עכשיו וצריך ליסוע עד שזה יהיה מאוד מורגש ואז לשפץ. באותו הערב כשהנעתי את הרכב שוב נדלקה נורת האזהרה והרכב משך עד כ 4500 סל"ד לפני שהחליף להילוך שני עם מכה חזקה, אחרי כמה מטרים בשיפוע חזק (יציאה מחניון) הרכב איבד את כל הכח, בלחיצה על הגז הסל"ד טיפס לאזור ה 4000-5000 אבל הרכב לא זז והנורה שמציינת באיזה הילוך הרכב נמצא (D4) התחילה להבהב. לאחר מיכן הבעיה נעלמה. אתמול בבוקר (ובערב) שוב אותה בעיה - שנעלמת אחרי כ5 דקות נסיעה. הייתי במוסך נוסף, שם לא איתרו בעיה (אולי כי הרכב היה כבר חם?), בדקו שמן גיר, שהיה מלא ותקין (הוחלף בזמן, לפני 35000 ק"מ). היום בבוקר הייתי במכון גירים, בדיקה ממוחשבת העלתה שיש איזושהי בעיה בגיר ("המחשב אומר לגיר להעביר הילוך אבל הוא לא מעביר", "כנראה לא בעיה בחשמל" - איך הוא יודע?) אבל, כאמור, כשהרכב אחרי נסיעה הוא מתפקד כרגיל.

הציעו לי להשאיר את הרכב ולבדוק אותו כשהוא קר, כמו כן, הצעת מחיר לשיפוץ גיר 5000 + מע"מ (נראה לי תמוה, לפני שיודעים מה בדיוק הבעיה)

מה מומלץ לעשות? האם הסימפטומים מוכרים? קראתי פה בפורום על מקרים בהם חיישנים דפוקים (MAF), מצבר, קצר בצמת חשמל גרמו לבעיות דומות. איך ניתן לבדוק את הנושאים האלו לפני שהולכים על שיפוץ גיר?

המון תודה!

נ.ב. מילה טובה על מוסך מורשה הונדה "אהרון ויהושוע" בהרצליה. קיבלו אותי מייד, התקשרו עם תוצאות והמלצות אחרי חצי שעה ולא חייבו על הבדיקה. והרבה מילים רעות על המוסך המרכזי בראשון - אחרי שחיכיתי חצי שעה, התפנה אלי נציג שרות, הכניס אותי למשרד שלו, ותוך כדי דיבור בפלאפון ו/או עם אנשים אחרים עודד אותי להסביר מה הבעיה. אחר כך דרש 300 שקל על בדיקה ממוחשבת. בשלב הזה יצאתי משם.

פורסם

סע לאדמונד גירים,

חבר שלי היתה לו בעייה דומה עם אקורד 2.0 שנת 2002

הוא יעץ לו ונתן לו מחיר טוב הרבה יותר מהמוסך המרכזי בראשון

(אצל אחי אקורד 1.8 שנת 2002 בינתיים הכל טוב :) מזל)

קובי

:-)

• תוכן חדש...