Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עד עכשיו תיכננתע לקנות את הסט שמככב פה בפורום

Jbl 1004, dotech ovation ו cvr12.

הסתכלתי ברשת וחיפשתי רכיבים אחרים ובמהלך חיפושי נתקלתי במדבר 5 ערוצים של בוסס.

D1800.5 שאלו הנתונים שלו:

http://imageshack.us/photo/my-images/854/bossy.jpg

האם בוס ידועים כחברה טובה/רעה/אוברייטד?

כי האמת. המגבר נראה ממש טוב, וחשבתי על כמה אפשרויות להגביר איתו

(אקטיבי, או אולי אם זה בכלל אפשרי לגשר 2 ערוצים לסאב ואז כל ערוץ למיד והערוץ ה5 לשני הטוויטרים?

)

פורסם

1. אני ניסיתי להזמין את המגבר הזה למישהו ולא היה במלאי

2. יש בעיה עם כל המגברים של בוס, כשמכניסים להיי פס אין כיוון תדרים!! מה שגורם לשמיעה לקויה

3. המגבר עצמו חזק לא רע, תוסיף עוד קצת תיקח את הגי בי אל 5 ערוצים לא תתאכזב

פורסם

תסתכל טוב על הנתונים.

בד"כ במגברים בעלי 5-6 ערוצים ישנם ארבעה ערוצים שמוצהרים ב-X וואט, והיציאה/היציאות הנותרות בעלי הספקים חזקים יותר.

במקרה שלך זה 120X4 + 200X1

שזה אומר 4 יציאות של 120וואט+יציאה של 200וואט.

זה בדרך כלל מתאים לאנשים שלא מחפשים סאבוופר בצורה חזקה יותר מידי (למרות שיש מגברים של חמישה/שישה ערוצים שהם ממש איכותיים שמביאים תמורה מצויינת עם הספקים של אפילו 400RMS שבאמת מספיקים) והגברה נכונה אשר יכולה להניב תוצאה של הגברת כל האלמנטים שבד"כ מתקינים. (כדוגמת זוג קדמי זוג אחורי וסאבוופר). מה עוד, אין מה להגיד שזה חוסך בצריכת החשמל וככה המערכת יכולה לעבוד יותר ביעילות מאשר שתחבר 2 מגברים או יותר.

חשבת על זוג קומפוננט קדמי+ זוג אחוריים קואקסליים או קומפוננטים לא כ"כ משנה+סאבוופר , ותרצה שאכן כולם יקבלו הגברה בריאה שתשלים את הסואנד (אפילו באותה צורה, כיוון שאחוז העיוות ואיכות ההגברה תיהיה דומה), פגעת.

אתה תרצה להגביר אקטיבית תוכל לעשות זאת בכיף, ע"י כך שאת הוופרים והטוויטרים לערוצים החלשים, ואת הסאבוופר ליציאה החזקה. יש כאלה שייראוה בזאת בזבוז משום שמגבר איכותי בעל חמש יציאות ומעלה עולה יקר, וגם ככה שכשמגבירים אקטיבית, הטוויטר לא מצריך הגברה חזקה כמו של המיד, ולכן איכשהו 2 ערוצים פה מתבזבזים.

מכאן ההחלטה שלך אם זה מתצאים לך או לא, אני בהחלט חושב שאם תציין תקציב ותלך על הרעיון הזה, יציאו לך מגברים שייתנו אחלה תפוקה ביחס לתקציב.

בהצלחה

פורסם

או אולי לא?

:-P

אם כבר אז הJBL באמת כמו שהציעו. - יש לו גם גרסאת 6 ערוצים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי אז אני ירד, הסיבה היחידה שחשבתי אליו היא שהוא יחסית זול ועם הספק גבוהה..

אבל אם החברה לא משהו אני ירד מזה, תודה,

• תוכן חדש...