Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הבעיה שלי היא שקיבלתי מכה בתחתית של האוטו מבור שהיה בכביש וכנראה ה"גשר" שזה ברזל שתופס את המשולשים או משהו כזה נסדק וסטה טיפה הצידה. במשך הנסיעה אני מרגיש את האוטו נע מצד לצד וקשה לשלוט כמו שצריך בהיגוי .

כמה עולה לתקן את זה ? מאיפה משיגים גשר כזה ואולי הבעיה במשולשים ?

• ספונסר פורום
פורסם

חשבת אולי להכנס למוסך לבדוק? או שאתה מחכה שמשולש\זרוע הגה יתנתקו ותגרום לתאונה??

כנס למוסך,לא משנה כמה זה עולה,אי אפשר לנהוג ברכב שקשה להחזיק אותו ישר.

אורן

פורסם

כמובן שהייתי במוסך. אני רוצה לשמוע עוד פרטים מעוד בעלי מקצוע . ולמיטב ידעיתך כמובן שלא אסע ברכב במצבו כיום עד שאתקן זאת

פורסם

ניחושים לא יעזרו כאן, למרות שייתכן וציינת בעצמך את הסיבה לבעייה.

צריך לגשת מיידית למוסך, להעלות את הרכב על ליפט לאתר ולתקן את הבעייה.

האם אתה צריך המלצות למוסכים ? מהיכן אתה בבקשה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון אתה צודק.. אני סך הכל רוצה לדעת מה זה הגשר הזה בדיוק מה תפקידו מהיכן משיגים אחד כזה מפירוק כמה אמור לעלות כל העניין הזה כולל עבודה?

אולי לא ניסחתי את שאלתי נכון..

• ספונסר פורום
פורסם

ניסחת מצויין...היית במוסך שאמר לך שהגשר שבור,הצהרת שהאוטו נוסע בזיגזג ואתה עדיין נוהג ככה במקום לתקן את הרכב.

ובתשובה לשאלתך גשר מפירוק אמור לעלות כ1000 שקל.

אורן

פורסם
אל תרתח אדון עזריאל...

הוא צודק במיליון אחוז, הבנאדם מסכן את הסובבים לו כשהוא נוסע בצורה כזו.

מה יקרה אם בכביש מהיר יאבד שליטה או יתפרק לו משהו והוא יטוס לרכב אחר, אז מישהו יפרד מהעולם בגלל שהאדון פה חוסך שקל או שניים.

טפל בזה במהירות ואל תמשיך לנסוע ככה!

פורסם

תודה רבה לכולם ! אני אתקשר לכל מיני מספרים של אנשים שקונים מפירוק.. אולי קיים אצלהם אחד כזה

וכמובן שכולכם צודקים חהחה איך אתם בטוחים שאני נוהג ברכב בצורה הזאת שברשותי 2 רכבים .

• תוכן חדש...