Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איחורי הרכבת בחסות החוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3518917,00.html?dcRef=ynet.

"סגן נשיא בית המשפט המחוזי בחיפה, גדעון גינת, דחה בקשה לאשר תביעה ייצוגית נגד רכבת ישראל, ונימק זאת בין היתר בתרבות האיחורים הנוהגת בישראל. השופט גם קבע כי לוח הזמנים של הרכבת אינו מהווה חוזה מחייב עם הנוסע."

"למרות דבריו של השופט הוא קובע כי התרבות בישראל מאופיינת באיחורים רבים, לא רק ברכבת. "במציאות של מדינת ישראל היום לוח הזמנים יוצר אך התחייבות בקירוב של הרכבת, ולא חוזה. מי שנוסע בתחבורה ציבורית מביא בחשבון את האפשרות של איחור. אף אחד אינו באמת מצפה שהאוטובוס שעמו הוא מתכוון לנסוע יגיע לתחנה בזמן הנקוב". "

אל תצפו לרכבת/ אוטובוס, אף אחד מהם לא באמת חייב להגיע.

פורסם

יש משהו במה שהוא אומר.

אם אתה נוסע באוטובוס אתה צריך לקחת בחשבון שיש תנועה ופקקים ורוב הסיכויים שלא יגיע בידיוק בזמן

אותו דבר שאתה נוסע עם הרכב הפרי שלך או מונית, אתה יכול גם לאחר בגלל תנועה.

וגם ברכבת, עומס של אנשים, מביא לעיכוב.

אבל יש עיכוב ויש עיכוב.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ישר כוח לשופט ולתרומתו לעידוד התחבורה הציבורית בישראל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש משהו במה שהוא אומר.

אם אתה נוסע באוטובוס אתה צריך לקחת בחשבון שיש תנועה ופקקים ורוב הסיכויים שלא יגיע בידיוק בזמן

אותו דבר שאתה נוסע עם הרכב הפרי שלך או מונית, אתה יכול גם לאחר בגלל תנועה.

וגם ברכבת, עומס של אנשים, מביא לעיכוב.

אבל יש עיכוב ויש עיכוב.

לא יודע כמה אתה נוסע באוטובוסים, אבל לרוב האיחורים שלהם נובעים עקב הגעה מאוחרת לתחנת המוצא, או בכלל ביטול של אוטובוס בשעה מסויימת. כל זאת מבלי להודיע שום דבר לנוסעים. ואף כשפונים אליהם, הם לא יודעים להגיד אם האוטובוס מאחר/ בוטל ומה הסיבה.

אם לא מצליחים לחשב כל יום במשך שנים את כמות האנשים המשתמשת ברכבת, לא מגיע להם על כך פרס. יש אחראיים ואותם צריך להעיף. עומס זה לא תירוץ לאיחורים.

יש מספיק מקומות בעולם שיש בהם פי 100 יותר נוסעים והרכבת מגיעה שם על השניה.

הדבר היחיד שבו השופט צודק הוא העובדה שמה שדפוק פה זה התרבות שלנו.

במקום להחרים את אחד מקווי התחבורה, ממשיכים להשתמש בהם ולקטר.

פורסם

נותן פתח ולגיטימציה לחברות התחבורה הציבורית לא לקחת אחריות לגבי זמני הנסיעות.

כולנו מודעים לעובדה שיש גודש תנועה בכביש, תאונות דרכים, אירועים לאומניים וכו', ויוצאים מהבית מוקדם.

אבל ביטול של קוים ויציאה של אוטובוס/רכבות שמבוטלת ללא הודעה כן תלויה בחברות התחבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל אם כבר, אני נוסעת בתחבורה ציבורית ולא נוסע.

שנית, לא יוצאים קוי אוטובוסים מהסיבה הפשוטה שאין נהגים ו/או אוטובוסים להוציא, כיון שהמדינה מסרבת להעביר כספים על מנת לקנות אוטובוסים ולשלם משכורות לנהגים חדשים.

פורסם

מצטער על הפניה הלא נכונה.

לא אמור לעניין אותי מי אשם בזה שמבוטלים קווים.

אתם לא יכולים לספק , אל תפרסמו את הקווים האלה.

פורסם

באוטובוס התירוץ של פקקים מתקבל, אבל איזו סיבה יש לרכבת לאחר את זמני ההגעה שלה?

הם עדיין לא הגיעו למצב שבכל יום יש תאונה שקשורה לרכבת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

+1

מבחינתי אם חברת התחבורה פרסמה קו ושעה, היא צריכה לספק נהג ואוטובוס.

במידה ואין לה אוטובוס ונהג, שלא יפרסמו את הקו, יצמצמו שעות וקוים, כך אנשים ינהלו את סדר היום שלהם בצורה שונה ויתאימו עצמם לאוטובוסים ולזמניהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה מצחיק. (לא, האמת היא שזה עצוב :? )

הכרה רשמית של בימ"ש שבעצם אנחנו חיים במדינת השכונה, ולו"ז רכבת זה לא דבר מחייב אלא בגדר המלצה של "פחות או יותר"

V5

פורסם
+1

מבחינתי אם חברת התחבורה פרסמה קו ושעה, היא צריכה לספק נהג ואוטובוס.

במידה ואין לה אוטובוס ונהג, שלא יפרסמו את הקו, יצמצמו שעות וקוים, כך אנשים ינהלו את סדר היום שלהם בצורה שונה ויתאימו עצמם לאוטובוסים ולזמניהם.

הבעיה היא שבמדינת ישראל מי ש"מפרסם את הקו" זאת לא חברת התחבורה אלא משרד התחבורה. הוא זה שמכתיב את הלו"ז ואת מסלול הקו לחברה. מצד שני, למשרד התחבורה ממש לא אכפת ממשתמשי התחבורה הציבורית, כנראה כי הם רק עולים לו כסף (סובסידיות) ולא מכניסים לו כסף (כמו משתמשי הרכב הפרטי, שמשלמים ימבה כסף).

התוצאה היא שמשרד התחבורה מנפיץ לו"זים שלא קשורים לכלום, חברות התחבורה עושות מה שבה להן והנוסע נדפק.

אני מקווה שהשופט החביב הזה יאלץ להעביר את הקיץ הקרוב עם אוטובוסים. שיתבשל קצת בתחנה תוך כדי שהוא מחכה לאוטובוס שיוצא פעם בעשרים דקות אבל לא מגיע. נראה אם הוא יצפה שהאוטובוס יגיע בזמן או שלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קל לדבר ממרומי בית המשפט על כסא העור המפנק והוולוו מנוע V8 שחונה בחניה, תנו לי V8 וגם אני לא אאחר :)

פורסם

צביקה, חברות התחבורה לא עושות מה שבא להן, אלא עושות מה שיכולות לעשות.

אם היו להם יותר אנשים ויותר כלי רכב הם היו מוציאים בידיוק כמו שהיה כתוב

פורסם
אני מקווה שהשופט החביב הזה יאלץ להעביר את הקיץ הקרוב עם אוטובוסים.

וזה גם בטוח יקרה :?

ברכבת, בניגוד לאוטובוס, אין דלת כניסה ודלת יציאה - כל דלת משמשת גם לכניסה וגם ליציאה.

מה קורה כשהרכבת מגיעה לתחנה? כולם מתנפלים על הדלתות, לא מאפשרים לנוסעים לרדת, וכך נוצר פקק (מי אמר שברכבת אין פקקים? :-P ). בגלל התרבות הזאת, הרכבת מתעכבת הרבה מעבר למה שצריך בתחנות. זה בתורו מוביל לאותם "מפגשי רכבת" שנוצרים בגלל חוסר תזמון בין הרכבות, אשר משתמשות באותה המסילה בחלק מהדרך.

• תוכן חדש...