Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניוואן שימושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו מצפים לזוג תאומים בנוסף ל2 קטנטנים שיש לנו כבר.

הלכנו לראות מיניוואן, בכולם היתה אותה בעיה, שאם אני שם 2 כסאות תינוק קבוע בספסל האחורי בשביל התאומים, אז אין גישה אחורה.

הילדים הצליחו לקפוץ מעל, אבל לא הצלחנו להגיע לקשור אותם.

אודה לכם על רעיונות.

אבי

פורסם

שלום,

לא רשמתם את התקציב, את כמות הנסיעות השנתית\חודשית.

מה ראיתם כבר?

בטוח יש מיניוואנים, שאפשר לקשור שני כיסאות בטיחות אחד ליד השני ולהשאיר את המושב המתקפל בשורה השנייה ריק (ללא כיסא בטיחות).

למשל ברנו גרנד סניק בשורה השנייה יש 3 מושבים נפרדים. אבל, כמובן יש כיסאות בטיחות ענקיים, שתופסים יותר מרוחב המושב של מיניוואן, ואז יש בעיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה ורכב עם 6 מקומות מספק אתכם, לכו על הונדה FRV או פיאט מולטיפלה (ידנית). לא ציינת מה התקציב לכן קשה להתייחס במדוייק. בכל אופן היתרון של שני הרכבים הללו הוא שאין שורה שלישית אלא 3 מושבים מלאים מקדימה ומאחורה ובנוסף תא מטען בגודל מלא. הבעיה בהונדה שלא ניתן לנטרל את כרית האויר הימנית. במולטיפלה אפשר, מה שנותן את הנוחות של הצמדת התינוקות לנהג מקדימה.

פורסם

התקציב הוא בערך 100K, אני עשיתי נסיעה עם תינוק בכיסא האמצעי וזה ממש מסיח את הדעת.

ראינו קיה קרניבל צורה חדשה.

תודה

פורסם

קרניבל זה רכב גדול מאוד, איך לא הצלחתם לסדר את הכיסאות כדי להגיע אחורנית?

אין מה לעשות, אחד מכיסאות הבטיחות בשורה השניה יהיה מאמצע, כדי לקפל מושב ליד הדלת ולהגיע לשורה השלישית.

אני ממליץ להגדיל את התקציב ולחפש פורד גלאקסי:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=1288&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

ואם אין אפשרות כזאת, מאזדה MPV:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=57&SubModelID=459&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה התקציב אז ה- FRV מצויינת. תשימו את התינוקות מאחורה וילד גדול יותר במושב האמצעי. היתרון של ה FRV שיש לו תא מטען גדול (עגלת תאומים), הרכב לא ארוך, קל לתמרון וחסכוני יותר בדלק ממיניוואנים גדולים ושתיינים. כמו-כן, יש לו מוניטין ואמינות של הונדה וכך גם שמירת הערך שלו.

פורסם

גיר ידני בא בחשבון?

בסמלון שלי רכב נוח למשפחה גדולה וחיסכוני .

טרנספורטר \קראוול יהיה יותר יקר\יותר ישן מכל רכב שצויין עד עכשיו.

ג'מפי, טרנספורטר, קראוול, טויוטה הייס - כל אלה רכבים עם אופי מסחרי.

6 נפשות לא חייבים אוטובוס או משאית. :lol:

פורסם

אני חייב אוטומטי. מסחרית דוקא באה בחשבון כי יש לי גם כיסא גלגלים וגם עגלת תאומים.

עד היום הסתדרתי עם סטיישן גדולה.

במיניוואן רגיל אני יכול לשים רובוט,בשביל הכסא. ולהסתדר עם העגלה, איכשהו..

פורסם

אם זה המצב, המסחרית של פוקסוואגן תהיה אופטימלית, רק שצריך לרדת ל 2005-2006 ועוד למצוא רכב כזה במצב שמור (לא פשוט).

פורסם
אם זה המצב, המסחרית של פוקסוואגן תהיה אופטימלית, רק שצריך לרדת ל 2005-2006 ועוד למצוא רכב כזה במצב שמור (לא פשוט).

איזו עדיפה T4/T5, בעבר היו שמועות על אמינות.

• תוכן חדש...