Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלא קשורה לבעל הרכב הספציפי אלא למשק הישראלי.

במקום לבזבז דלק ברכב יבזבזו את הדלק בתחנות הכח.

איפוא היתרון למשק במדדים של חיסכון לאומי , ואיכות סביבה, כאשר 100 אלף מכוניות ( כדי לקבל מושג אמיתי ) ישתמשו בשיטתכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה בקשר לאקלים הישראלי.

מה בנוגע למזגן באמצע יולי אוגוסט בפקקים, האם המזגן עובד או שבכל עצירה הוא נכבה?

זוהי נקודה בעייתית גם בהיברידיות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שאלות:

1. פריסת תחנות החלפה: ראיתי שמוקמת תחנה במצפה רמון. האם תוקם תחנה גם באילת, והאם תוקם תחנה גם איפשהו בדרך ממצפה לאילת?

המרחק ממצפה רמון לאילת הוא 150 ק"מ בדרך הקצרה וכ170 ק"מ דרך עובדה (הדרך הנופית/מהנה). גם 150 זה כנראה לא מספיק עם מזגן ונסיעה לא הכי חסכונית.

2. חבילות ק"מ: על בנזין, חשמל, מים, גז בישול, סולר להסקה, טלפון (בזק) אני משלם תשלום חודשי קבוע + תשלום מסויים על כל יחידת שימוש. מדוע אתם לא מציעים תוכנית פשוטה כזו, אלא רק חבילות ק"מ בדומה למודל של חברות הסלולר השנואות?

3. אתם מחייבים כל רוכש למקום חניה פרטי קבוע בבית. מה קורה לבעל מכונית שלכם שעובר דירה לבניין בו אין לו חניה קבועה?

האם זו הפרה יסודית של החוזה אתכם?

4. ביטוח: איך עובד מודל הביטוח של הרכב, לגבי הסוללה שבבעלותכם? נניח והרכב נגנב או מושבת - האם התשלום החודשי אליכם כולל גם ביטוח של אבדן הסוללה (בגניבה או תאונה)? האם יש השתתפות עצמית?

אם לא, אז האם זה כלול בביטוח מקיף לרכב עצמו?

במידה וזה המצב - האם חובה על בעל הרכב לבטח את הרכב בביטוח מקיף? זה יכול להיות היבט קריטי בעוד מספר שנים כשהרכבים יהיו זולים יותר כמשומשים.

5. ביצועים: מה נתון התאוצה 80-120 (תאוצה המדמה עקיפה) של הפלואנס החשמלית? לנהג נורמלי (שלא משתתף ב"רייסים"...) זה הרבה יותר משמעותי מנתון ה0-100.

6. פיקוח ממשלתי: על מחירי הבנזין 95 אוקטן יש פיקוח ממשלתי. האם על מחירי החוזים אצלכם יש פיקוח דומה? האם מתוכנן כזה? או שבסיום תקופת ההתחייבות (3 שנים?) אתם תקבעו את המחירים כרצונכם?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מס' שאלות שלי,

1. מה עושה הלקוח אחרי שהסוללות נגמרות? (מה אתם עושים איתן? בתור חברה שדואגת לסביבה, הייתי רוצה לדעת מה הפתרון שלכם).

2. למה אני מחוייב ל"חבילה" מצידכם? מה קורה ברגע שקניתי את האוטו, ואינני רוצה קשר איתכם, האם יש מסלול שבו הלקוח חופשי?

3. ומה קורה אם אני לקוח שקונה את הרכב "יד שניה" ? האם יש דברים שעליי לדאוג להם (והלקוח הראשון, שקנה את הרכב חדש מהחברה, היה פטור מהם).

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כפי ש WILL כבר שאל, אך הייתי רוצה לשאול זאת שוב עקב הבעייתיות לכל לקוח שאינו צורך את כל חבילות ק"מ: מדוע נמכרות אך ורק חבילות ק"מ בדומה למודל של ספקי שירות (להבדיל מספקי מוצרים) ולא תשלום עבור שימוש?

פורסם

1. כידוע לא מומלץ להטעין סלולארי בטווח של 2 מטר מבני אדם (ההטענה יוצרת שדה לא בריא). מה טווח ההטענה הבטוחה ברכב חשמלי?

2. מה הפיתרון ללקוח שלכם שנתקע באמצע הדרך עם סוללות גמורות?

3. האם בדקתם ואם כן מה הנתון לטווח עם מזגן במלוא העוצמה וברכב עם סוללה שחוקה (נניח סוללה בת שנתיים שהוטענה 1000 פעמים)

פורסם

שאלה לגבי ה"טעינה המנוהלת"?

הטענה הייתה שלא ניתן לאפשר להטעין את המכונית מהחשמל הבייתי כי אז יפול עומס גבוה בשעות הערב על חברת החשמל כאשר כולם מטעינים

אז איך אפשר לנהל את זה?

הרי אם יהיו מכוניות שלא יקבלו חשמל לטעינה בגלל העומס על רשת החשמל אז למחרת תהיה להם בעיה לסוע כי הטעינה דורשת שמונה עד עשר שעות ואם הם לא יקבלו את הזמן הזה לא תהיה להם יכולת נסיעה

מצד שני, אם זה לא יהיה כך וכולם יקבלו חשמל להטענה בערב אז מה הרווח שעומד מאחורי הטעינה המנוהלת הזאת שבגללה לא תתאפשר הטענה מהשקע הבייתי?

שאלה נוספת לגבי הבטיחות:

מהו מתח הטעינה? אם הוא מתח גבוה ולכן זה לא בטוח שאנשים ימשכו כבלי חשמל מהבתים אז כיצד זה יהיה כן בטוח כאשר אנשים ימשכו כבל חשמל משקע ליד החניה ברחוב או מתחת לבניין? ואם הולך רגל לא ישים לב ויתקל בכבל ויפצע ויתחשמל או שילדים ישחקו בכבל ויתחשמלו. זה ניראה כמו חוסר אחריות להשאיר מכשיר חשמלי מחובר למתח גבוה במקום ציבורי ללא השגחה ורוב החניות גם הפרטיות הן הרי במקומות בהן בעל הרכב לא משגיח כל הזמן על הרכב

ומצד שני, אם המתח הוא לא גבוה ולא מסוכן אז מה המניעה שאדם יחזיק ממיר מתח בביתו וימשוך כבלים אל הרכב כל עוד זה מתאפשר פיזית מבחינת המרחק וההפרעה או הפגיעה בהולכי רגל

פורסם

כיצד בטר פלייס תוכל להציע פתרון ללקוח שיאויים עי גורמים עויינים ?

(כוונת המשורר, כמו הרבה דברים חיוביים במדינה {עד כמה חיובי הפרויקט מבחינה זיהומית אף אחד עוד לא יודע כל עוד החשמל מופק מפחם וסולר}, מה הפתרוןם במקרה שיחליטו כמה "בחורים טובים" לגבות "פרוטקשיין" על עמדות הטעינה, אם מעסקים הם מצליחים לקחת ברגע שאחד מהם יחליט שהוא גובה כסף על עמוד הטעינה, מה הפתרון שאתם מציעים לנושא זה, בגלל אוזלת ידה של המשטרה כל עוד אתה לא הבן של... או הנכד של...)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

השאלה שלי היא - למה בטר פלייס לא עמדה בהבטחות המוקדמות של מחיר שימוש נמוך משמעותית מרכב בנזין, למרות שהמס על מכונית החשמלית הינו 10% בלבד, המחיר לא כולל סוללה יקרה ולדברי אגסי המוקדמים - ייצור מכונית חשמלית זול יותר? אם הייתם עומדים בזה, אז באמת אולי הייתם עומדים בהבטחה של אגסי "לגמול מדינה שלמה מנפט". 160 ש"ח בחודש וזה לפי תחשיב שלכם זה סכום שלא ישכנע אנשים לעבור, כי כרגע המוצר נחות משמעותית ממתחרות בעלות מנוע בנזין.

למה בחרתם שלא להשקיע ברוכש הפרטי ובכך לקבל כמות לקוחות שהייתה מפצה על מחיר רכישה זול יותר וחבילות שימוש זולות יותר, אלא לעבוד מול חברות ליסינג בלבד? ברור לכולם שבמחיר הנוכחי יהיו בודדים הלקוחות הפרטיים שירכשו את הרכב החשמלי שלכם, אם בכלל. האם זה היה החשש, שלקוחות פרטיים לא ירצו את הרכב החשמלי בכל מקרה? לדעתי לפחות, טעיתם כאן.

עוד שאלה: האם יהיה דגם קומפקטי יותר מפלואנס בעתיד הקרוב/רחוק יותר, שיהיה זול משמעותית וכן יפנה ללקוחות פרטיים?

פורסם

איזו בלעדיות ניתנה לחברה בעיניין ההרכב החשמלי?

למרות הטבת המס העצומה וההבטחות של אגסי מ-2008 המחירים גבוהים מאוד ולא אטרקטיבי, תוצאה הגיונית של העדר תחרות.

האם יבואני הרכב יוכלו לייבא רכבים חשמליים מתחרים?

תודה מראש.

פורסם

הייתי שמח לדעת האם ישנו סיכוי לאפשרות של להסב מכונית בנזין קיימת לחשמלית? {בדומה להסבה לגז}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

1. מסביב לכל חיווט חשמלי נוצר שדה מגנטי, הייתי רוצה לדעת מה קורה כשאדם מבלה את רוב זמנו בתוך שדה מגנטי. האם זה לא גורם נזקים? אולי אפילו סרטן?.

2. האם הטעינה מתבצעת אך ורק דרך תחנות ההחלפה או גם דרך השקעים?

3. במידה וכן מה היתרון של המכוניות הללו שכן הם רק ייגרמו לעומס יתר בתחנות החשמל שכבר היום בקושי מתמודדות עם העומס?

פורסם

שאלה נוספת:

7. מה משך הטעינה (נניח ממצב של 20% נשארו עד מצב של סוללה מלאה לגמרי)? האם כל עמדות הטעינה זהות או שיש עמדות "מהירות" ו"איטיות"?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמה שאלות משלי:

כמה שנים אחריות יינתנו על הרכב?

עם איזה אבזור הרכב מגיע בשתי הגרסאות? האם ניתן להוסיף אבזור אופציונאלי?

לגביי טווח נסיעה, אני מתאר לעצמי שההערכות טווח (160 ק"מ) הן למהירות שיוט של כ90 קמ"ש, לאיזה טווח אפשר להגיע במהירויות שיוט של כ140 קמ"ש?

כל כמה אלפי ק"מ יש להחליף סוללה מבחינת בלאי אילו נשארתי עם אותה הסוללה לאורך כל חיי הרכב?

האם הסוללה נעשית פחות יעילה לאורך זמן? יכול להיות שבהחלפת סוללה בתחנה אקבל סוללה בעלת בלאי גדול משלי שתחזיק טווח נמוך יותר?

בהינתן ונתקעתי בדרך עם סוללה ריקה(נשמע לי תרחיש שהוא לא כל כך דמיוני - לפחות בהתחלה), האם האפשרות היחידה היא גרר או שיהיו שירותיי דרך עם היכולת להחליף סוללה במקום? (ברכב בנזין ניתן למלא בקבוק דלק בתחנה ולנסוע למרחק קצר כדי לתדלק מלא)

תודה,

--רן.

• תוכן חדש...