Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עשית לפני שהיה סלולארי? לא חיו בעולם חיו אולי יותר טוב .

ותחרות בין מפעילים הורידו את מחירי הסלולארי

חייתי לי בנחת. אין לזה קשר. הטלפון הסלולרי מציע יתרונות נרחבים על פני טלפון קווי. לכן מפעילות הסלולר מציעות מחירים יקרים יותר ואנשים קונים.

אתה רואה יתרון בפיתרון של בטר פלייס לעומת מכוניות אחרות? אני לא.

אם יהיו עוד מפעילים מתחרים לבטר פלייס, סביר להניח שתהיה תחרות על המחירים. לדעתי בטר פלייס מיעדת את המכוניות לשוק הליסינג.

הבעיה העיקרית של מתחרים לבטר פלייס היא התשתיות שבבעלות בטר פלייס. זה כמו שיבוא יבואן מקביל לסובארו ויבקש להשתמש במוסכים המורשים של סובארו. אתה חושב שיפנאוטו יתנו לזה את ברכתם? אני לא.

אבל מי יודע?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חייתי לי בנחת. אין לזה קשר. הטלפון הסלולרי מציע יתרונות נרחבים על פני טלפון קווי. לכן מפעילות הסלולר מציעות מחירים יקרים יותר ואנשים קונים.

אם יהיו עוד מפעילים מתחרים לבטר פלייס, סביר להניח שתהיה תחרות על המחירים. לדעתי בטר פלייס מיעדת את המכוניות לשוק הליסינג.

הבעיה העיקרית של מתחרים לבטר פלייס היא התשתיות שבבעלות בטר פלייס. זה כמו שיבוא יבואן מקביל לסובארו ויבקש להשתמש במוסכים המורשים של סובארו. אתה חושב שיפנאוטו יתנו לזה את ברכתם? אני לא.

אבל מי יודע?

מאיפוא הגעת למסקנה שאני בעד המכונית החשמלית אינני יודע. אני אפילו לא מתכוון לבדוק את הרעיון אלא אם הם מתחייבים לספק לי חניה פרטית במרכז תל אביב, וגם אז לא בטוח.

מי שירצה להתחרות יקים גם הוא תשתיות. למה הם נולדו עם התשתיות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאיפה הגעת למסקנה שאני הגעתי למסקנה שאתה בעד המכונית החשמלית? :)

בכל מקרה, לא, הם לא נולדו עם התשתיות. אני חושב שהממשלה אישרה להם להקים את התחנות שלהם ואת כל העניינים שלהם על קרקעות שלדעתי הן לא רכשו אפילו (אלא אם אני טועה ומישהו יתקן אותי).

האם הממשלה תאשר זאת גם למתחרים פוטנציאלים?

פורסם

אבל מי יודע?

מכאן!!

התוספת של סימני הקריאה באה רק כדי שההודעה תהיה בעלת הקיבולת המינימאלית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא רוצה להתקרצץ אבל ה"נציגים בכירים מבטר פלייס" לא ממש נשמעו לי כאנשים טכנים.

אתה מדבר כאילו הם צריכים להביא נציגם מחול במטוס פרטי כדי לענות על שאלות,

הם בסך הכל צריכים להושיב נציג מול מחשב אני לא מבין למה הם לא יכולים לענות על שאלות באופן קבוע כמו גיל מאוויס ועוד ספונסרים. היום

אפילו לא זה, השאלות הופיעו בפורום זמן רב לפני מועד האירוח ונראה לי כי היה ניתן להעבירן לאנשים טכנים כדי שיתקבלו תשובות המניחות את הדעת.

כל הכבוד לבטר פלייס שהיגיעו לכאן לענות על שאלת.

נראה לי הם לא ידעו שבפורומים הסגנון הוא טוקבקיסטי ומקניט.

לאמרות זאת הם שמרו על הנימה החיבויות/עניינית ונתנו כמה תשובות.

אהם... טוקבקיסטי ומקניט? לא בפורום הזה (ואני יודע זאת מניסיון מר). חלק מהשאלות היו שאלות טכניות שהתשובה עליהן אמורה להיות ידועה לבטר פלייס וחוסר התגובה שלהם הוא זה שמטריד.
פורסם
מכאן!!

לאחר המשפט בו אני מסביר ששלסלולארי יתרונות על קוי, סיימתי את המשפט המודגש בכחול בשאלה, לא בסימן קריאה. שאלתי אותך אם אתה רואה יתרון בפיתרון של אגסי, ואמרתי שאני לא.

מכאן, על פי הבנת הנקרא, עליך להסיק שאני שואל אותך שאלה, ולא קובע בעצמי, חלילה, מה דעתך.

פורסם

מתנצל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באמת אין על מה. סתם אי הבנה קטנה. :)

וחזרה לשרשור, כמו שכבר אמרו כאן, בטר פלייס לא ענו על השאלות הבעיתיות באמת, אלא דיקלמו את הנוסחאות הידועות.

פורסם

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=152509856

אל תתרגשו, הם התחמקו, ולא באלגנטיות משאלות קשות, בעצם גם משאלות קלות, גם בתפוז.

מרגיז אותי, פשוט מרגיז אותי, שבגללם אי אפשר לקנות רכב חשמלי ולחבר אותו סתם ככה לתקע בבית כמו בשאר העולם, מאוד מרגיז אותי !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, כל מילה בסלע.

איפה כל עיתונאי הרכב?

עיתונאי רכב לא צריך רק לקחת מכוניות למבחן. הוא צריך גם לחשוף שחיתויות (או סתם עוולות שנעשות לציבור), ולהעלות נושאים חשובים על סדר היום הציבורי (ורוב הציבור אינו חובב רכב מובהק).

זה קורה לנו כאן, זה קרה לנו עם עליות המס במחירי הדלק, זה קורה עם התשתית הדפוקה.

ולא, טור במגזין זה ממש(!) לא מספיק.

פורסם

עברתי על השרשור בתפוז, פשוט מדהים :roll:.

אותי מעניין רק דבר אחד, הרי אף אחד לא הולך להפסיד כסף על המיזם הזה, אבל גם אין שום הגיון כלכלי לצרכן הפרטי לעבור לרכב חשמלי (נכון להיום) אז באיזה אמצעים הולכים לשכנע אותנו?

מקווה מאוד שלא באמצעות "הכוחות החזקים מאוד במשק הישראלי" שהוזכרו בשרושור בתפוז.

פורסם

למה "אף אחד לא הולך להפסיד כסף על המיזם הזה" ?

אם אף אחד לא יקנה את זה, (כמה עשרות זה נחשב אף אחד) מישהו יפסיד הרבה מאוד מליונים (עד כדי מיליארד אאל"ט לפי כתבות אחרונות) דולר שהושקעו בפרוייקט המגלומני הזה.

השינוי מתחיל מהפורומים, בארוחות צהריים עם החברה שלא מסתובבים בפורומים והלאה והלאה

בעיתונות היומית שאני רואה, לא מפרגנים לבטר פלייס, גם לא במגזינים

כמה פעמים אוטו יכולים לכתוב שהם התחננו לקבל רכב לכמה שעות לבדיקה אוביקטיבית, שלא בתוך מרכז המבקרים

אני חושב שהעובדה שא-ף עיתונאי לא קיבל רכב (ואני יודע שהרוב ניסו !) אומרת שמשהו בדג הזה מסריח מאוד, והם פשוט לא רוצים שהסרחון יצא, עדין לא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתם הרי יודעים מה הבעיה.

זה לא בידיים של הלקוח הפרטי, ההחלטות נמצאות בידי חברות הליסינג שמהוות את נתח השוק הגדול באמת.

הצרכן הפרטי לא ייקבע אם הפרוייקט הזה יצליח או לא לצערי. בבטר פלייס מבינים את זה, אנחנו מבינים את זה מהתמחור של החבילות שלהם.

השינוי לצרכן הפרטי יגיע כשמישהו יצטרך להיפטר מהמכוניות האלה כמשומשות ואז אני מאמין שהסיפור הזה יתאים איכשהו לצרכן הפרטי.

בשביל שנוכל לקנות מכוניות חשמליות שנטענות מהתקע צריכה לקום פה חברה שתציע את הקמת התשתית הזו בחניה של בתים משותפים ובתים פרטיים. לדעתי זה לא משהו מאוד מסובך, במיוחד בעידן שבו חברת חשמל הולכת להציע שירותי אינטרנט על התשתיות שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאחר שקראתי את השאלות של כולם ואת התגובות של בטר פלייס, הגעתי למסקנה שחיסכון בדלק לא תמיד הולך יד ביד עם חיסכון בכסף:?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלומי, חברות ליסינג הן לא היעד הסופי, מישהו צריך לקחת את הרכבים האלה מחברות הליסינג

אם יציעו לך מזדה 3 פשוטה ונוחה ב 3500 שקל ומנגד חשמלית שלא עושה כלום ק"מ, צריכה תכנון חניה מדוקדק ליד שקעי טעינה והתעסקות עם כבלים כ-ל פעם בתחילת וסוף נסיעה, עם ביצועים נחותים מהמזדה ועם תא מטען פצפון ב 3400 שקל בודדים יקחו אותה.

בטח ובטח אם יונדאי i20 למשל אפשר לקחת ב 2900 ש"ח.

אם פלואנס חשמלית תעלה 2000 שקל מול מזדה שעולה 3500 אז אני כן רואה הצלחה, כי זה כבר הפרש שאנשים יהיו מוכנים לבלוע.

הבעיה שבתמחור כזה אני לא רואה איך חברות הליסינג עושות רווח בחישוב כולל, מה שאומר שהיא כן תעלה קרוב לכל משפחתית אחרת ואז חזרנו למצב הראשון.

לא ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...