Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני מופתע מחדש.

1. פותח השרשור לא רואה הבדל בין דיווח על "ירו באחותי באוטו" לבין "ירו ברכב של אחותי".

2. דבר ראשון מחפשים המלצה טכנית לפחח.

אין על הפורום הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי מרק דיבר על דקסטר מהסדרה "דקסטר" לאנשים מבוגרים... לא הסרט המצוייר :D

נכון מאוד.

אני ממתין לעונה 6 בדריכות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתם אמיתיים?

הכדור הזה במקרה פגע ברכב ,אבל באותה מידה של מקריות יכול היה לפגוע באדם.

תארו לעצמכם שאדם קרוב לכם היה נפגע מכדור מקרי כזה , אתם חושבים שזה עדיין משעשע.

מפחיד לחשוב שמידי פעם אני יושב במסעדה שבמתחם.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
אתם אמיתיים?

במקרה כזה היה נפתח שרשור "ישיחקתי יותר מדי GTA וירו בי - מבקש המלצה למנתח מורשה"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשמ'ע, לפחות פעמים בחודש בתקופת הקיץ אני מרחף באיזור חוף געש שמאחוריו קיים מטווח מאולתר, מידי פעם כדורים שורקים לי ליד האוזן לכן אני לא ממש מתרגש מהעניין של כדור בפח של הרכב.

דרך אגב לפני מספר שנים התלוננתי במשטרת נתניה על יריות וכדורים שיוצאים ממתחם המטווח המאולתר ולצערי לא היה עם מי לדבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מנתניה וכל נתניה היא מטווח אחד מאולתר ,לכן להתלונן בנתניה על זה שכדורים שורקים לידך זה כמו לגור בתל-אביב ולהתלונן שאין חנייה :)

ובנימה מעט יותר רצינית הבאת רק עוד דוגמה אחת מיני רבות על איך הרבה מאוד דברים מסוכנים לא מטופלים כראוי על ידי המשטרה ולא משנה מה הסיבה לכך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתם אמיתיים?

זה במקרה הטוב (כדור תועה), ללא כוונת זדון לפגוע במישהו.

חשבתם שאולי הכדור הזה היה "מיועד" למישהו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי הבליסטיאית מדובר באזהרה לאחות של פותח השרשור.

אבל כאשר הוא לא מוטרד , אז למה לי להיות מוטרד.

נדמה לי שמשטרת נתניה תשמח לראות את הרכב ולחלץ את הקליע ממנו.

מה היא תעשה איתו זו שאלה אחרת לגמרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גר בחדרה ויצאתי לא מעט פעמים לאיזור המתחם המדובר.

המקרה נותן לי פרופורציה שונה לבילויים באזור...

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

תן עוד תמונות גם של הצד השני של מכסה המנוע מעניין אותי לראות

נראה כמו כדור שנורה ממרחק רב ואיבד את רוב אנרגיה שלו זה גם יכול להסביר את צורת הפגיעה כי קליע שעובר נקודה מסויימת (כל נשק וכדור זה סיפור אחר) מקבל סיבסוס בצורת שמיניות סביב ציר עצמי ואז הוא "מצליפ במטרה"

לגבי רבין הוא נורה מאקדח שלרוב (יש לא מעט סוגים) כדורים של אקדח ברגע שהם פוגעים בעצם קשה או כבד שמייצר התנגדות הם נמרחיים נפתחים וכו כל כדור וסוג הנזק שהוא נבנה לעשות זה נקרה "הפלת אנרגיה" בגלל זה קשה לדעת..

פורסם

אין שום קשר לאקדח, יש כדורי FMJ, שזה Full Metal Jacket ויש JHP, שזה Jacket Hallow Point, אלו נקראים בעברית גם כדורי דום דום. ישנם עוד סוגי כדורים, אבל הצורה הכללית מחולקת לשתי סוגים אלו. FMJ, הם כדורים בעלי חוד מלא, לעומת כדורי JHP, שהחוד שלהם קעור. בעת פגיעה בעצם כדורי JHP נפתחים כמו פטריה מה שמגדיל את שטח המגע של הכדור, ויוצר פרופיל פגיעה של קליבר גדול יותר, המאפשר העברת יותר אנרגיה למטרה ולכן היינו יותר קטלני אבל מבנהו הלא אווירודינמי גורם לחוסר דיוק בטווחים בינוניים-ארוכים. כדורי FMJ לעומת זאת נותים לשמור על צורתם, לפחות בס"מ הראשונים, מה שנותן יכולת חדירה גבוהה יותר על חשבון קטלניות והינם בעל דיוק גבוה יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מתחיל לחשוב שכל הפורום הזה הוא סוג של ניסוי חברתי גדול , כל פעם המדענים המכונים "מנהלי פורום" בודקים איך הנסיינים "משתמשי הפורום" מגיבים לנושאים הזויים...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...