Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפיג'ו 205 פוראבר 99' שלי עברה שיפוץ ראש מנוע לאחר שהתגלה שמן במערכת קירור.

האוטו כעת בקושי מניע וצריך ללחוץ הרבה גז על מנת שלא יכבה. בניוטרל הטורים שלו לא יציבים. בתחילת נסיעה בהילוך ראשון הוא לפעמים נכבה למרות שהוא חם (80 מעלות ומעלה). בעליות בהילוך שלישי הוא מקרטע ובקושי עובר את ה40 קמ"ש (כאלה שהוא בדר"כ טס).

במוסך אמרו שכנראה המנוע לא מכוון והמליצו לי לעבור "הרצה" של כ100 ק"מ ואז לחזור לכיוון. אציין שהחליפו לי פלאגים.

האוטו לפני הטיפול נסע מצויין ולא חווה שום בעיות (חוץ מקרטוע בתחילת נסיעה בהילוך ראשון כאשר האוטו רק הניע ועדיין קר).

האם לדעתכם חוסר כיוון יכול להסביר מצב כזה קיצוני? לדעתכם כדאי לי להקשיב להמלצת המוסכניק?

אולי את הטיימינג הם לא חיברו כראוי? יכול להיות שזאת בעייה של משאבת דלק? בדקתי קלאץ והוא נראה תקין.

מצטער על יריית שאלות לכל הכיוונים אבל פשוט לא מצאתי נושא דומה בשירשורים.

תודה

פורסם

אתה מתאר מצב קיצוני וגם לא ברור מה זה בדיוק "לא מכוון", זה מעין ערפל שמוסכניקים לפעמים מפזרים במקום להגיד "אין לי מושג למה זה ככה".

לדעתי הרכיבו את הטיימינג לא נכון ואולי עוד בעיות, ממליץ שתיגש למישהו שמכיר את הרכב הזה טוב ויכול לעזור, אני אישית ממליץ על "אורן שירותי רכב", חפש עליו בפורום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום לכולם,

הפיג'ו 205 פוראבר 99' שלי עברה שיפוץ ראש מנוע לאחר שהתגלה שמן במערכת קירור.

האוטו כעת בקושי מניע וצריך ללחוץ הרבה גז על מנת שלא יכבה. בניוטרל הטורים שלו לא יציבים. בתחילת נסיעה בהילוך ראשון הוא לפעמים נכבה למרות שהוא חם (80 מעלות ומעלה). בעליות בהילוך שלישי הוא מקרטע ובקושי עובר את ה40 קמ"ש (כאלה שהוא בדר"כ טס).

במוסך אמרו שכנראה המנוע לא מכוון והמליצו לי לעבור "הרצה" של כ100 ק"מ ואז לחזור לכיוון. אציין שהחליפו לי פלאגים.

האוטו לפני הטיפול נסע מצויין ולא חווה שום בעיות (חוץ מקרטוע בתחילת נסיעה בהילוך ראשון כאשר האוטו רק הניע ועדיין קר).

האם לדעתכם חוסר כיוון יכול להסביר מצב כזה קיצוני? לדעתכם כדאי לי להקשיב להמלצת המוסכניק?

אולי את הטיימינג הם לא חיברו כראוי? יכול להיות שזאת בעייה של משאבת דלק? בדקתי קלאץ והוא נראה תקין.

מצטער על יריית שאלות לכל הכיוונים אבל פשוט לא מצאתי נושא דומה בשירשורים.

תודה

שלום רב !

האם לדעתך, עלייך למצוא פתרון בפורום או במוסך?

האם לדעתך, אם שילמת על שיפוץ ראש מנוע במוסך, במיטב כספך, אתה אמור להטריד את מוחך, מדוע לאחר שיפוץ ראש, הרכב מקרטע, לא סוחב, וכבה?

האם תשובה של המוסך:" שהמנוע לא מכוון," היא תופעה שאמורה להפתר בסופר השכונתי, או במוסך?

ממתי רכב אמור לעבור הרצה אחרי שיפוץ ראש?

למה אתה יורה לכל הכוונים, ותוהה האם הטיימינג לא הורכב כהלכה, כאשר ברור שהוא לא הורכב נכון ?!

למה לנחש ולתהות האם זה משאבת דלק או קלאץ, או פלגים שלמעשה הוחלפו, שברור כשמש שיש לקוי בעבודת המוסך, ועל המוסך בלבד לטפל בבעיה, ולדאוג להחזיר לתפקוד את הרכב שיהפוך להיות פנתר!

שאלות היפתותיות, וציניות, שנובעות מתסכול בלבד!

חזור למוסך כבר מחר ועמוד על זכותך, לקבל רכב תקין, או לדרוש את כספך בחזרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אולי יש אנשים שאוהבים לוודא את העניינים במקום שאין לו אינטרס להתחמק מאחריות ולהמציא תירוצים שיחזור עוד 100 ק"מ.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...