Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול לחבר מעלה מתח (מ12V ל-220V ) ופשוט ככה לחבר נאונים כחולים רגילים למצבר ולשים מתחת לאוטו או שיש סיכוי שזה ייפגע במשהו ???(ההתקנה עצמה תשאירו לי רק השאלה היא אם לא תהיה בעייה שקשורה לחשמל)

בתודה מראש

וואלאק אתה!!

פורסם

אחי אתה יכול .. אבל נאונים לא מחברים ישרות למצבר מחברים אותם או לפנסי ערפל או לפנסים עצמם וחוץ מי זה היום כבר לא שמים נאונים יש דבר חדש ויותר עמין שנקרא לדים

זה על אותו עיקרון רק יותר חזק גם באור וגם מפחינת לקבל מכות (לדים)

עם תחבר נאונים או לדים ישירות למצבר זה יהיה רע ..

פורסם
אחי אתה יכול .. אבל נאונים לא מחברים ישרות למצבר מחברים אותם או לפנסי ערפל או לפנסים עצמם וחוץ מי זה היום כבר לא שמים נאונים יש דבר חדש ויותר עמין שנקרא לדים

זה על אותו עיקרון רק יותר חזק גם באור וגם מפחינת לקבל מכות (לדים)

עם תחבר נאונים או לדים ישירות למצבר זה יהיה רע ..

הכל תלוי בדרישות שלו. אמנם לדים אולי יותר עמינים מפחינת לקבל מכות, אבל אם הוא רוצה לשזף את הכביש רק ניאון UV איכותי יוכל לעשות לאספלט את המלנומה שמגיעה לו.

פורסם

אחי עם אתה רוצה משהו איכותי עם כפתור וכאלה לך לאיזה מוסך בררה משהו של בגרים ושם יעשו לך את זה בסכום מסוים ... יש פול כאלה בבתים .. כל אלה שעושים מערכות לרכב וזה..

חבל על המצבר על תיקח סיכונים...

פורסם

עזוב מוסך. אם אני מחבר נאונים למטה (לא בעיה רק כמה ברגים) ויש לי חוטים שעוברים מהנאונים למצבר ומהמצבר (יש לי מעלה מתח מ12V ל-220V) דרך מפסק בתוך האוטו אז תהיה בעיה או לא??

(מבחינה תאורטית אני לא מבין מה יכול להיות בעייתי בזה - המצבר ספק הנאונים צרכנים)

ולכן אני אשמח לשמוע תגובה של מבינים בחשמל שיגידו לי אם יש סיכונים בחיבורים הנ"ל.

וואלאק אתה!!

פורסם
האם אני יכול לחבר מעלה מתח (מ12V ל-220V ) ופשוט ככה לחבר נאונים כחולים רגילים למצבר ולשים מתחת לאוטו או שיש סיכוי שזה ייפגע במשהו ???(ההתקנה עצמה תשאירו לי רק השאלה היא אם לא תהיה בעייה שקשורה לחשמל)

בתודה מראש

רגע רגע!

12V ברכב זה מתח ישר כמו בטריה.

220V- זה כבר חילופין את זה יש בבית !.

אים רצית לחבר כמו פלורוסנטים שיש בבית(לא :!: אני אישית לא ניסיתי וגם לא אנסה -יכול להיות שזה פשוט לא יעבוד,ויכול ליהיות אחרת)

יש ממיר מתח מישר לחילופין, אבל זה יגמור לך את המצבר בחצי יום שהרכב מונע.

אתה יכול לחבר נאון הכי חזק שיש למתח ישר ניראה לי 24W(או יותר-תבקש למתח ישר-12V).

תבקש ליראות כמה חזק הוא מאיר,זה ניראה לי יספיק לך. :p

(דרך אגב -הפלורוסנטים שיש בביתל220V הם בהספק של בערך 36W רק למתח חילופין)

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

החיבור הישיר למצבר יפעל כל הזמן ולכן יגמור לך את המצר גם בזמן שהאוטו לא מונע ודרך עגב אין דרך לכבות אותם אם אתה הולך על חיבור ישיר!!

חוץ מזה רצוי לעבור דרך פיוז הרי זאת הגנה בפני קפיצות מתח ומאלו יש הרבה באוטו!!! :twisted::twisted::evil:

פורסם
החיבור הישיר למצבר יפעל כל הזמן ולכן יגמור לך את המצר גם בזמן שהאוטו לא מונע ודרך עגב אין דרך לכבות אותם אם אתה הולך על חיבור ישיר!!

חוץ מזה רצוי לעבור דרך פיוז הרי זאת הגנה בפני קפיצות מתח ומאלו יש הרבה באוטו!!! :twisted::twisted::evil:

איזה חיבור ישיר ואיזה פיוז תיקרא את השאלה שוב הוא רוצה לחבר למצבר צרכן של -220V

המזגן שלך בבית עובד גם על אותו המתח

לגבי ההתקנה הוא אמר שהוא יודע(אמר)

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

ROOONEEYY

פורסם

עומרי מה הבעיה

חבר אותם לחוט אחורי סוויץ' בתוך הרכב כמו שאני עשיתי גם לגלאי רדאר והכל בסדר...אין לך בעיות זה אחרי פיוז בדרך כלל ושום דבר לא קורה...אתה רק צריך לדעת איפה יש לך חוט.

אם תרצה פנה אלי בהודעה פרטית אסביר לך יותר לעומק.

צביקה.

• תוכן חדש...